Primăria municipiului Câmpia Turzii
Sesizări, reclamații, propuneri on-line


ID: 1347 din 06 Noiembrie 2016

Subsemnatul: Dolha Daniela
Domiciliat: Ialomitei, 31, , , ,

email: daniela_dolha@hotmail.com

Vreau sa va aduc la cunoștință următoarele:
Buna ziua! Solicitam consilierului care reprezinta interesele cartierului Lut, sa-si prezinte programul de "audiente" si "vizite" în cartier. Poate îl cunoastem si noi, la câteva luni de la numirea sa vizibila doar pe fluturasul dânsului de salar. Sa îl invite si pe viceprimarul orasului, prezent doar prin declaratii de presa.Sa se opreasca împreuna pe podul Lutului, ca poate fac ceea ce primarul Lojigan nu a reusit:sa gaseasca o solutie pentru stoparea depozitarii gunoaielor pe mal. Ariesului.

Raspuns:
Stimată doamnă,
Cu privire la deşeurile abandonate pe malul Arieşului, menţionăm că se efectuează activităţi de salubrizare, ori de câte ori este necesar, cu ajutorul persoanelor beneficiare de ajutor social.
În plus, recent, în data de 24 septembrie 2016 a avut loc o acţiune de ecologizare a mai multor zone din municipiu, inclusiv malul Arieşului, în cadrul proiectului „Fii responsabil! Fii partenerul meu!”, activitate la care au participat peste 300 de voluntari, printre care Primarul şi Viceprimarul Municipiului Câmpia Turzii.
Din păcate, la această activitate nu a participat niciun locuitor al Cartierului Lut. Se pare că simţul responsabilităţii cetăţenilor care locuiesc în acest cartier se opreşte în faţa tastaturii, sau nu există deloc