Primăria municipiului Câmpia Turzii
Sesizări, reclamații, propuneri on-line


ID: 1349 din 10 Noiembrie 2016

Subsemnatul: Ferdean Andrei
Domiciliat: Ardealului, 8, , , ,

Telefon: 0745513515
email: frederico27cj@yahoo.com

Vreau sa va aduc la cunoștință următoarele:
Locuiesc pe strada Ardealului langa cimitirul Eroilor. De 4 zile cel putin am vazut aproximativ 5 caini mari care se plimba ca turbati prin cimitir, au sapat pe sub garduri la case si ne intra in gradini. M-am trezit si eu si vecinii in curte cu caini foarte mari, turbati de foamne. Acesti caini nu au existat niciodata in cimitir! Sunt un real pericol pt oamenii care vin la morminte si pentru noi care locuim la case langa cimitir. Va rog sa luati atitudine si sa-i prindeti pana nu fac victime!!!

Raspuns:
Ca urmare a sesizarii dvs. din 11.11.2016, inregistrata la noi sub nr.Ad.36275 din 22.11.2016 prin care ne sesizati:"existenta unui numar de aproximativ 5 caini mari care se plimba ca turbati prin cimitirul Eroilor" va comunicam urmatoarele:
->Centrul de ecarisaj Turda a fost solicitat ca in data de 18.11.2016 sa trimita o echipa pentru patrulare in zona mentionata cu scopul identificarii si capturarii acelor caini care circula liber,nesupraveghiati pe domeniul public.
->In perioada urmatoare actiunile vor continua pe intreg teritoriul municipiului Campia Turzii,avand ca scop capturarea tuturor acelor caini care circula liber sau sunt aciuiati pe domeniul public si punerea lor temporara sub control medico-veterinar in adapostul pentru animale fara stapan de la Bogata.