Primăria municipiului Câmpia Turzii
Sesizări, reclamații, propuneri on-line


ID: 1366 din 15 Februarie 2017

Subsemnatul: Huiber Alexandru
Domiciliat: G. Barițiu, 42, H, , ,

Telefon: 0728 064 074
email: s.huiber@yahoo.com

Vreau sa va aduc la cunoștință următoarele:
Pentru ca imaginea de ansamblu a orasului, lasa de dorit, rog binevoiti a dispune curatarea si maturarea strazilor din oras, deoarece de-a lungul bordurilor s-a adunat nisip si praf, pe care camioanele (mai ales) il ridica.
Totodata, rog analizati oportunitatea sanctionarii asociatiilor de proprietari care nu-si curata spatiile din jurul blocurilor.
De asemenea, in zona parcului industrial Reif, sunt foarte multe gunoaie pe langa gardurile fabricilor și pe campul din vecinatate.

Raspuns:
S.C. Compania de Salubritate Campia Turzii S.A. a formulat urmatorul raspuns:
Urmare a solicitarii dumneavoastra, inregistrata la secretariatul subscrisei sub nr. 1125/17.02.2017, privind anumite aspecte referitoare la activitatea de curatenie din Municipiul Campia Turzii, va aducem la cunostiinta ca potrivit Dispozitiei nr.364/01.03.2017, emisa de primarul Municipiului Campia Turzii, in perioada 15 martie-15 aprilie 2017, pe raza municipiului se organizeaza "Luna Curateniei de primavara".
Cu toate acestea incepand cu primele zile ale lunii martie a.c. subscrisa, in calitate de operator al serviciului de salubrizare in Municipiul Campia Turzii, a demarat actiunile specifice pentru indepartarea rezidurilor depuse pe marginea carosabilului in urma aplicarii de material antiderapant, in sezonul rece, urmand a ne concentra, in perioada urmatoare, pe activitatea de maturat stradal, astfel incat in cel mai scurt timp sa eliminam disconfortul creat de praful ridicat de utilajele grele care tranziteaza municipiul.