Campia Turzii, Laminoristilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

DEZBATERE PUBLICă - REAMENAJAREA ZONEI STR. NOUă-STR.ANDREI MUREªAN DIN CADRUL PROIECTULUI "NE CONSULTăM. PROPUNEM. FACEM!"

În cadrul programului „2015 - Anul Administrației Deschise și Interactive”, supunem dezbaterii publice o amenajare urbană nouă în municipiul Câmpia Turzii, zona strada Nouă –strada Andrei Mureșan.

Datorită faptului că în această zonă există la ora actuală străzi neregulate și neorganizate, insuficiente treceri pentru pietoni, zone verzi restrânse, lipsa spațiilor de joacă pentru copii, precum și vecinătăți inestetice, garaje improvizate, calcane nevalorificate, administrația publică locală, prin proiectul „Ne consultăm. Propunem. Facem!„ solicită cetățenilor municipiului un punct de vedere cu privire la reamenajarea acestei zone, după un nou concept:

  • Crearea de trotuare și îngropare cabluri electrice și de telecomunicații;
  • Amenajarea de locuri de joacă pentru copii cu mobilier urban ușor accesibil din materiale naturale sau reciclate;
  • Creșterea numărului de mobilier urban de ședere, iluminare punctuală de marcare cu încărcare solară;
  • Optimizarea și maximarea zonelor verzi și creșterea calitativă a acestora, prin plantarea de vegetație între clădiri și aliniamente între zonele de joacă și parcaje.

Scopul amenajării acestei zone este de a crește calitatea spațiilor, atât a celor destinate circulației, garării și recreării acesteia.

Mai multe detalii puteți consulta în atașament.

26 Martie 2015
.:: descarca atasament ::.

Primaria
vizitator: ".$_SESSION['vizitator']?>