Campia Turzii, Laminoristilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Comunicat de presă

În data de 6 aprilie 2015, în cadrul Săptămânii Altfel, intitulată „Să știi mai multe, să fii mai bun„ se desfășoară un proiect educațional adresat elevilor din clasele a X-a și a XI-a. Proiectul „Agenda 2015 locală„ accesat de către Liceul Teoretic „Pavel Dan„ din municipiul Câmpia Turzii.

Plecând de la idea că „vocea școlii„ este „ecoul comunității„ , proiectul educațional „Agenda 2015 locală„ gândit ca un dialog participativ, este un răspuns la Programul 2015 –Anul pentru o Administrație Deschisă, Interactivă: Ne consultăm, Propunem, Facem!„ al administrației municipale și are ca obiectiv următoarele:

- susținerea și facilitarea accesului copiilor și tinerilor la acțiunile comunității;

- asumarea de roluri și responsabilități de către elevi în viața socială;

-stimularea implicării elevilor în rezolvarea problemelor vieții comunitare, ca viitori factori decizionali ;

- conștientizarea valorii patrimoniului cultural local;

- înțelegerea estetică științifică, apartenența la o identitate locală.

Echipa care coordoneză proiectul este formată din: Petre Pop- Administrator Public, Primăria Municipiului Câmpia Turzii, Ioan Lucian Șandru –director general al Companiei de Salubritate, director adjunct – Cristina Popa, Ioana Raluca Petran- profesor, Ovidiu Deoancă – profesor, Ioana Mandik – profesor Liceul Teoretic „ Pavel Dan„.

Evenimentul educațional oferă elevilor liceeni posibilitatea să răspundă la un chestionar pe tema „Agendei 2015 locală„ și să vină cu propuneri de denumire a Parcului Municipal.

Cea mai bună idee și cel mai original răspuns, va fi premiat de către Administrația locală cu o tabletă. Premierea are loc în data de 22 aprilie anul curent, la Liceul Teoretic „Pavel Dan„.

01 Aprilie 2015
Primaria
vizitator: ".$_SESSION['vizitator']?>