Campia Turzii, Laminoristilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Chestionar Plan de Mobilitate Urbana Campia Turzii

PMUD Campia Turzii- Chestionar pentru cetateni
Planul de Mobilitate Urbana Durabila pentru Municipiul Campia Turzii este un plan de transport pentru perioada 2016 - 2026, care are in vedere o analiza completa a modului in care oamenii se deplaseaza in oras, dar si in afara lui, identifica provocarile in materie de mobilitate cu care se confrunta municipiul, propunand solutii pe termen scurt, mediu si lung care sa asigure o dezvoltare coerenta, incluziva si prietenoasa cu mediul.

Pentru ca acest plan sa vina in intampinarea nevoilor si dorintelor cetatenilor, este importanta implicarea populatiei. Astfel pot fi identificate problemele la nivel local, aspectele negative, dar si cele pozitive ale mobilitatii in Municipiul Campia Turzii. Din acest motiv, prezentul chestionar se adreseaza locuitorilor, celor care fac parte din viata cotidiana a orasului, in scopul identificarii preferintelor, practicilor de deplasare, aspectelor negative/pozitive in modul in care functioneaza transportul in oras.

Pentru a reusi sa aflam cat mai multe informatii referitoare la cele de mai sus, va invitam sa alocati 10-15 minute pentru a ne raspunde la intrebarile de mai jos. Informatiile sunt confidentiale si vor fi utilizate strict in scop statistic de catre contractantul studiului, pentru ca noi sa imbunatatim modul in care functioneaza si in care se deserveste transportul in Campia Turzii. Va multumim anticipat!

Chestionarul poate fi completat accesand linkul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdmm6u8gMfFA8eodmjJyh53oe6YvYjvXGFkqVTwWyVmrVfReg/viewform

18 August 2016
Primaria
vizitator: ".$_SESSION['vizitator']?>