Campia Turzii, Laminoristilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Spune şi tu "Let's do it România"!

Let's do it România

Despre ce este vorba?
„Let’s do it România” este unul dintre cele mai ambiţioase proiecte naţionale şi are ca obiectiv principal curăţarea teritoriului României de deşeurile aruncate necorespunzător, într-o singură zi. Ziua stabilită pentru acţiunea de ecologizare este 25 septembrie 2010.      
După modelul Estoniei, ţara de origine a iniţiativei, acţiunea din România presupune implicarea cetăţenilor, a autorităţilor locale, a firmelor private, a operatorilor de salubritate, a persoanelor publice şi a mass media pentru a mobiliza populaţia să iasă în ziua stabilită şi să cureţe deşeurile conform planului realizat de către echipă.
Primăria Municipiului Câmpia Turzii este partener în acest proiect, iar angajaţii instituţiei au răspuns în număr mare mesajului, numărându-se ca voluntari în această acţiune, totodată oferind un exemplu de responsabilitate şi implicare socială tuturor cetăţenilor.
Alături de instituţia noastră, la nivel local s-au implicat S.C. S.L.C.I.A.S. S.A. Câmpia Turzii şi S.C. Domeniul Public S.A. Câmpia Turzii, care sunt pregătiţi să acţioneze în zonele de curăţare a mormanelor de gunoi, cu utilaje specifice.
De asemenea, S.C. S.L.C.I.A.S. S.A. în calitate de operator de salubrizare local, asigură transportul şi depozitarea deşeurilor colectate de voluntari din locaţiile care le vor fi repartizate pentru ecologizare.
Dacă îţi pasă, implică-te! Spune şi tu „Let’s do it România”! Accesează site-ul www.letsdoitromania.ro şi înscrie-te până pe 25 septembrie ca voluntar.
Dacă te-ai hotărât, te aşteptăm sâmbătă 25.09.2010, în faţa Primăriei, ora 8,00.

Primar,
Ing.Ioan VASINCA

24 Septembrie 2010
Primaria
vizitator: ".$_SESSION['vizitator']?>