Campia Turzii, Laminoristilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Comunicat privind parcările de pe raza municipiului

 

            Începând cu data 01.03.2012 Compartimentul Parcări din cadrul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii va acţiona în conformitate cu prevederile HCL nr. 111/24.01.2011 în vederea reînceperii activităţii de exploatare a parcărilor publice cu plată, a parcărilor de reşedinţă şi a activităţii de blocare/deblocare a autovehiculelor parcate neregulamentar pe domeniul public al Municipiului Câmpia Turzii.

           Pe parcursul lunii martie se va desfăşura o campanie de atenţionare şi informare a deţinătorilor de autovehicule care staţionează sau parchează pe domeniul public în general, pe parcările publice cu plată sau parcările de reşedinţă în special, din Municipiul Câmpia Turzii, privind modalităţile de intrare în legalitate şi pentru a preveni împreună parcări neregulamentare şi de aici sancţionarea cu amenzi sau blocarea roţilor autovehiculelor.

            Posesorii de autovehicule cu masa mai mică sau mai mare de 3,5 t care staţionează/parchează în zonele de parcare cu plată delimitate  şi semnalizate (vezi HCL nr. 67/2009 - Anexa nr. 1 la Regulament) sunt rugaţi să-şi procure tichete de parcare din punctele de distribuire (vezi locaţiile acestora) sau abonamente (săptămânale, lunare, pe 3 luni, 6 luni sau un an) şi vignetele aferente de la Compartimentul Parcări.

            Cetăţenii care domiciliază pe străzile cuprinse în zonele de parcare cu plată

(vezi HCL 67/2009 - Anexa nr. 1 la Regulament) sunt rugaţi, pentru a evita sancţionarea pentru parcare neregulamentară, (amendă sau blocare roţi autovehicule), să-şi parcheze autovehiculele în curte sau să-şi procure tichete de parcare sau abonamente de parcare anuale cu vignetele aferente.

            Angajaţii ai S.C. Mechel, care fac naveta din alte localităţi sau angajaţii cu domiciliul în Câmpia Turzii la case particulare sau care deţin garaje pe domeniul public al Municipiului Câmpia Turzii sunt rugaţi să parcheze autovehiculele în parcările asigurate în interiorul S.C. Mechel sau să-şi procure abonamente şi vignete  de la Compartimentul Parcări din  cadrul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, dacă parchează în parcările publice din zona Mechel.

            Cetăţenii care deţin contracte de închiriere a locurilor de parcare de reşedinţă sunt rugaţi să se prezinte la Primăria Municipiului Câmpia Turzii-camera 39 (etajul 2 din cladirea nouă) - Compartimentul Parcări pentru vizarea acestora  pe anul 2012 şi pentru ridicarea vignetei, care dă dreptul de parcare în zonele de parcare cu plată din Municipiul Câmpia Turzii.

 

Şef Serviciu Corpul de Control al Primarului

Ec. Ioan SPĂLNĂCAN

19 Martie 2012
.:: descarca atasament ::.

Primaria
vizitator: ".$_SESSION['vizitator']?>