Campia Turzii, Laminoristilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Lansare de carte la Câmpia Turzii: "De ce Doamne, de ce?"

 

Primăria Municipiului Câmpia Turzii prin Serviciul Public Local de Asistenţă Socială a organizat lansarea cărţii „De ce Doamne, de ce?” a domnişoarei Gabriela Luduşan, persoană cu dizabilităţi loco-motorii. Evenimentul a fost găzduit de Casa de Cultură „Ionel Floaşiu” în data de 5 Aprilie.2012.

 La eveniment au participat invitaţi din comunitate, persoane cu dizabilităţi, precum şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale.

Cartea lansată este autobiografică şi descrie parcursul vieţii unei persoane imobilizate într-un cărucior cu rotile, de o mare sensibilitate, a cărui singur mod de comunicare este tastatura calculatorului, activată printr-un dispozitiv special aplicat la nivelul capului.

Este povestea unui om puternic, care luptă cu viaţa, un model pentru fiecare dintre noi, şi a unor părinţi care şi-au dedicat întreaga viaţă copilului lor.       

Acţiunea a fost susţinută financiar de către Primăria Municipiului Câmpia Turzii, iar Asociaţia Pro Assisto Câmpia Turzii,  a tehnoredactat cartea şi a găsit un sponsor- Editura ROPRINT CLUJ.

În cadrul evenimentului a fost prezentat  un moment artistic de către tinerii de la Liceul Pavel Dan: Alexandrina Cuc, Edward Vlad şi Bogdan Gavriş, precum şi Serviciul Public Local de Asistenţă Socială.

 

SERVICIUL RELAŢII PUBLICE ŞI COMUNICARE

06 Aprilie 2012
.:: descarca atasament ::.

Primaria
vizitator: ".$_SESSION['vizitator']?>