Campia Turzii, Laminoristilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Dispoziţie privind stabilirea locului special pentru afisaj electoral, in Municipiul Campia Turzii , pentru alegerile locale, din data de 10.06.2012

Primarul Municipiului Campia Turzii;

În temeiul prevederilor art. 76 alin.(1) din Legea nr. 67/2004, pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale şi art. 68 alin.(1) din Legea nr.215/2001, privind administraţia publică locală, republicata;

DISPUN:

                Art.1 – (1) La nivelul Municipiului Campia Turzii, pentru alegerile locale  din data de 10.06.2012, se stabileste ca loc special pentru afisaj electoral platforma din Parcul ,,Ionel Floasiu” ( zona fantanii arteziene).

                          (2) Afisajul electoral este permis in alte locuri decat cel stabilit la alin (1), numai cu acordul  proprietarilor, administratorilor sau, dupa caz, al detinatorilor si numai cu luarea masurilor impuse de legislatia in vigoare pentru asigurarea sigurantei cetatenilor.

            Art.2 - (1) Pe panoul electoral, instalat in locatia prevazuta la art. 1, fiecare candidat independent, partid politic, alianta politica sau alianta electorala, poate aplica un singur  afis electoral care nu poate depasi dimensiunile de 500 mm o latura si 300 mm cealalta latura, iar cel prin care se convoaca o reuniune electorala, 400 mm o latura si 250 mm cealalta latura si aceasta fara a impiedica folosirea panoului de catre un alt candidat independent, partid politic, alianta politica sau alianta electorala.

                           (2) Sunt interzise afisele electorale care combina culori sau alte semne grafice astfel incat sa evoce  simbolurile nationale ale Romaniei ori ale altui stat.

                           (3) Se interzice afisajul in scop electoral prin aplicarea afiselor pe peretii sau pilonii de sustinere a podurilor, pe indicatoarele rutiere, panourile de orientare si informare rutiera.

                           (4) Activitatea de propaganda electorala nu poate afecta in niciun fel spatiile verzi.

                           (5) Dupa incheierea campaniei electorale se interzice difuzarea de mesaje electorale in format audio, vizual sau mixt pe ecrane digitale amplasate in locuri publice ori private, precum si prin intermediul unor vehicule special amenajate.

            Art.3 – Campania electorala incepe in data de 11.05.2012 si se incheie in data de 09.06.2012, ora 7.00 .

            Art.4 – Prin grija Primariei Municipiului Campia Turzii se va asigura paza si integritatea locului special pentru afisaj electoral, pe intreaga perioada a campaniei electorale.

            Art.5 – Comunicarea prezentei Dispozitii se face prin grija Serviciului Administraţie Locală.

 

         PRIMAR,                                                                                   AVIZAT:

       Ing. Ioan VASINCA                                                                       SECRETAR,               

                                                                                                                    cons.jr.Mircea GLIGAN

 

10 Mai 2012
.:: descarca atasament ::.

Primaria
vizitator: ".$_SESSION['vizitator']?>