Campia Turzii, Laminoristilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Fetele de la "Bella Musica" au cucerit polonia cu glasul lor

În perioada 02-06 mai 2014, s-a desfăşurat cea de a XXIII- a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică şi Dans ,, The May Note ” din Czestochowa - Polonia. Patru dintre elevele Clubului de Canto ,,Bella Musica” au reprezentat România la acest mare festival, care a reunit ţări ca Rusia, Ucraina, Letonia, Lituania, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Bielorusia, România, Estonia, Polonia, ş.a. Premiile au fost pe măsura muncii şi a talentului lor: Nicoară Okros Andrada, locul II şi Medalia de Argint; Bianca Boar, locul I şi Medalia de Aur; Constantea Daciana Laura Oana, locul I, Medalia de Aur şi o invitaţie oficială la Festivalul ,,Shining Star’’- Turcia. ”O fetiţă mică, cu o voce mare”- spunea despre ea Preşedintele juriului Festivalului, Tolga Gurdil. Daciana, în luna aprilie a acestui an, a mai obţinut locul I şi Premiul de Popularitate la Festivalul Naţional de Muzică Pentru Copii şi Adolescenţi ,,Lucky Kids’’ ediţia a III-a, din Roman.

Categoria de vârstă 14-16 ani a fost dominată detaşat de Alexandra Ploscar care a obţinut , locul I , Medalia de Aur , o invitaţie oficială la Festivalul ,,Shining Star’’ şi a primit cea mai mare distincţie a Festivalului, o plachetă, oferită de Preşedintele juriului Tolga Gurdil din Turcia. Juriul a apreciat acurateţea intonaţiei, interpretarea, mişcarea scenică, timbrul şi mai ales forţa vocilor româncelor.

Pentru nivelul înalt de pregătire şi prestaţia artistică deosebită, elevele împreună cu profesorul Cornel POP-coordonatorul clubului, au primit invitaţii la festivaluri care se vor desfăşura în Turcia, Ucraina, Rusia, Bulgaria şi Italia .

12 Mai 2014
.:: descarca atasament ::.

Primaria
vizitator: ".$_SESSION['vizitator']?>