Campia Turzii, Laminoristilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Plantează un copac cu un click

        Primarul municipiului Câmpia Turzii, Ioan Vasinca, se alătură campaniei „Plantează un copac cu un click” iniţiată de Europe Direct Centrul Regional Transuilvania de Nord şi se alătură luptei împotriva schimbărilor climatice.
        În acest sens primarul Ioan Vasinca invită tinerii municipiului să ia parte la iniţiativa "Planteză un copac printr-un click" şi să se alăture în lupta împotriva schimbărilor climatice, să-şi ia un angajament faţă de natură plantând un copac astăzi.
Plantează un copac cu un click
        Participanţii la campanie se pot înregistra la adresa web: http://clickatree.europa.eu/ro/plant-your-tree/registration.html.
        Primii 5.000 de participanţi vor primi gratuit de la Comisia Europeană un puiet (Euonymus de 15 - 20 de cm înălţime). Puietul va fi expediat împreună cu instrucţiunile de plantare http://clickatree.europa.eu/ro/click-a-tree-initiative/how-to-plant-a-tree.html .
        Tot ce trebuie să faceţi este să luaţi puietul sau copacul pe care l-aţi primit, să verificaţi sugestiile de plantare, să plantaţi puietul sau copacul şi să faceţi o poză care să ateste munca dumneavoastră. Citiţi mai multe la adresa http://clickatree.europa.eu/ro/click-a-tree-initiative/the-challenge.html 
Participanţii din municipiul Câmpia Turzii care nu au loc pentru plantarea copacului primit se pot adresa Compartimentului Mediu din cadrul primăriei, P-ţa Unirii nr.11, camera 6, sau la telefon 0264-366566.
 

30 Iulie 2009
Primaria
vizitator: ".$_SESSION['vizitator']?>