Campia Turzii, Laminoristilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Dezbatere cu tema "Mai aproape de Europa prin voluntariat"

     Biroul de Consiliere pentru Cetăţeni Câmpia Turzii, în parteneriat cu Fundaţia Konrad Adenauer- biroul din Bucureşti şi Asociaţia Naţională a Birourilor de Consiliere pentru Cetăţeni, organizează în data de 20 mai 2011 o dezbatere cu tema „Mai aproape de Europa prin voluntariat”.
     Această idee a venit în urma împlicării tinerilor în activităţi de voluntariat, fiind una dintre premisele necesare dezvoltării democraţiei, dar şio iniţiativă menită să atenueze discrepanţele existente între tinerii români şi alţi tineri din Uniunea Europeană în privinţa informaţiei şi practicii în domeniul voluntariatului.
     Prin intermediul acestei dezbateri, organizatorii îşi propun să suplinească deficitul de informaţie privind cetăţenia activă, creând în acelaşi timp, contextul favorabil diseminării bunelor practici în domeniul voluntariatului, precum şi oportunităţile de care beneficiază ca tineri europeni.
     Pe parcursul acestei întâlniri, organizatorii vor explica tinerilor ce înseamnă cetăţenia activă, ce este voluntariatul, care sunt oportunităţile de dezvoltare personală şi profesională  şi ce le oferă Uniunea Europeană.
     Întâlnirea va avea loc la Colegiul Tehnic „Victor Ungurean”, începând cu ora 12.00.

18 Mai 2011
Primaria
vizitator: ".$_SESSION['vizitator']?>