Campia Turzii, Laminoristilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Schimb de experienţă profesională Câmpia Turzii – Sibiu

În data de 14 iulie 2011, echipa Centrului de Recuperare "Carine", formată din coordonator, psihopedagog, maseur, doi kinetoterapeuţi si o voluntară - kinetoterapeut de formare, s-a deplasat la Sibiu, în vederea unei întâlniri cu profesioniştii din cadrul Spitalului de Psihiatrie "Gheorghe Preda", Secţia de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie copii, într-un schimb de experienţă.

         Centrul de Recuperare "Carine" Câmpia Turzii a dezvoltat de-a lungul timpului o relaţie de colaborare cu Spitalul din Sibiu, unde copii şi tinerii asistaţi la Centru se deplasează periodic pentru a beneficia de recuperare şi de unele proceduri care lipsesc Centrului. La fel, specialiştii de la Sibiu, cunoscându-ne munca prin intermediul beneficiarilor noştri, ne recomandă familiilor din zonă, care trec pe la ei pentru recuperare.

Astfel, în cadrul vizitei, s-au schimbat impresii, informaţii şi cunoştinţe, s-au dezbătut cazuri comune în vederea unei intervenţii cât mai complexe, personalul de acolo fiind  interesat de colaborări viitoare. Totodată, echipa Centrului şi-a îmbogăţit cunoştinţele practice, prin participare la intervenţii de specialitate în cadrul cabinetelor de kinetoterapie, masaj, fizioterapie, terapie educaţională, stimulare senzorială şi altele, din cadrul spitalului.

Ca urmare, acest schimb de experienţă a adus un mare plus în munca echipei de la Centru, fiind un bun prilej de a învăţa de la profesioniştii recunoscuţi la nivel naţional şi nu numai pentru rezultatele obţinute şi complexitatea intervenţiei.

 

SERVICIUL RELAŢII PUBLICE ŞI COMUNICARE

14 Iulie 2011
Primaria
vizitator: ".$_SESSION['vizitator']?>