Campia Turzii, Laminoristilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Campania "Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!"

initiata de Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, ajunge la Cluj, pentru prima dată anul acesta

 

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec desfasoara prima actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) ) in judeţul Cluj, cu spijinul Primariei Municipiului Campia Turzii, alaturi de voluntarii din cadrul A.P.I.S. Câmpia Turzii (Asociaţia pentru Promovarea Incluziunii Sociale), impreuna cu partenerii Candy si Philips, in cadrul campaniei „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”.

 

Sambata, 8 octombrie 2011, intre orele 10.00 – 17.00, locuitorii din Campia Turzii care vor sa scape de echipamentele electrice si electronice vechi sau defecte, o pot face in mod responsabil, in punctele de colectare special amenajate pentru colectare, unde pot aduce deseurile:

 

  • Casa de Cultura “Ionel Floasiu”
  • Str. Grivitei, nr. 8 (langa CT 8)
  • Str. Laminoristilor, nr. 110 – 112 (langa statia de autobuz)
  • Str. Gh. Lazar, nr. 16 (langa scoala)
  • Str. 1 Decembrie 1918, nr. 62

 

In cazul unor obiecte mari sau grele pe care cetatenii doresc sa le incredinteze centrelor de colectare, acestea pot fi preluate gratuit de la domiciliu. Pentru informatii suplimentare despre cum pot programa un astfel de trasnport gratuit, cetatenii pot apela numarul de telefon 0742.490.840, disponibil pana vineri, 7 octombrie, intre orele 09.00-17.00, precum si sambata, 8 octombrie, in intervalul orar 09.00-15.00.

 

Toti cei care se implica in actiunea de colectare derulata de Asociatia RoRec, in acest weekend, si depun deseuri de echipamente electrice si electronice la punctele de colectare sau apelind la preluarea gratuita, vor fi inscrisi automat la o tombola cu premii oferite de partenerii Candy si Philips: 2 frigidere, 13 cuptoare cu microunde, 5 DVD playere.

Tragerea la sorti si premierea voluntarilor vor avea loc sambata, 8 octombrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultura “Ionel Floasiu”, Sala Mica.

 

Detaliile despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro.

 

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec a derulat, de la mijlocul lunii martie, peste 170 de actiuni de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) la nivel national, in parteneriat cu primariile. De la cei peste 32.000 de deponenti care au participat la aceasta campanie - din peste 450 de localitati - au fost colectate, pana acum, peste 700 de tone DEEE, care au luat deja calea reciclarii conform standardelor europene de mediu.

 

Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizatie non-profit, infiintata de zece dintre cei mai cunoscuti fabricanti europeni de aparatura electrocasnica prezenti pe piata din Romania. Practic, RoRec preia responsabilitatea producatorilor de aparatura electrocasnica si se ocupa de toate activitatile necesare colectarii, tratarii, refolosirii, reciclarii si recuperarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), asigurand, in acelasi timp, eliminarea in siguranta si protectia mediului, in conformitate cu legislatia europeana in domeniu.

 

Contact:

Asociatia RoRec

Ana Iacob

Reprezentant local

Email: ana.iacob85@gmail.com

Mobil: 0747 356 312

 

07 Octombrie 2011
.:: descarca atasament ::.

Primaria
vizitator: ".$_SESSION['vizitator']?>