Campia Turzii, Laminoristilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

"IMPREUNA PENTRU UN ORAS CURAT" 2012

 

Acest proiect se doreste a fi un exemplu de responsabilitate civica si ecologica pentru toti membrii colectivitatii. De asemenea, proiectul isi propune sa familiarizeze comunitatea cu pastrarea unui spatiu stradal curat, pentru a crea un ambient sanatos adunand laolalta persoane adulte si tineri, pentru pentru a-i face constienti de impactul pozitiv pe care il poate avea colaborarea atunci cand este nevoie de rezolvarea unor probleme aparute la nivelul comunitatii.
In acest scop, pentru imbunatatirea si eficientizarea activitatii de curatenie stradala, care in acest moment  se realizeaza manual, proiectul propune achizitionarea unei maturatoare stradale si a unor cosuri de gunoi stradale.
In vederea constientizarii comunitatii privind efectele negative ale poluarii atmosferice cu praf si a importantei care trebuie acordata starii de igiena si de curatenie urbana, se vor intreprinde activitati de ecologizare a unor spatii stradale si de asemenea se vor desfasura actiuni de informare si promovare in legatura cu scopul si obiectivele proiectului.

IMPORTANT!!!

Votati proiectul acest proiect la adresa http://www.impreunapentrufiecare.ro/proiecte/mediu/  unde cautati titlul proiectului "IMPREUNA PENTRU UN ORAS CURAT" 2012 (va puteti orienta si dupa fotografie care este aceeasi)
Pentru a vota trebuie sa va creati un cont de pe care se poate vota 1 data pe zi.
Se pot crea mai multe conturi, important este sa votati.

ATENTIE! Daca apreciati cu like, acesta NU ESTE LUAT IN CONSIDERARE.

Fiecare vot conteaza. 

Multumim.

21 Mai 2012
.:: descarca atasament ::.

Primaria
vizitator: ".$_SESSION['vizitator']?>