Campia Turzii, Laminoristilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Dispozitie privind stabilirea locului special pentru afisaj electoral, in Municipiul Campia Turzii , pentru referendumul national din data de 29 iulie 2012

 

 

           Primarul Municipiului Campia Turzii;

            În temeiul prevederilor art. 30 alin.(2) si (3) din Legea nr. 3/2000, privind organizarea si desfasurarea referendumului, cu modificarile si completarile ulterioare ; Hotararea nr. 8H/13.07.2012 a Biroului Electoral Central, privind unele masuri pentru asigurarea ordinii publice si a bunei desfasurari a campaniei la referendumul national pentru demiterea Presedintelui Romaniei din 29 iulie 2012 şi art. 68 alin.(1) din Legea nr.215/2001, privind administraţia publică locală, republicata;

DISPUN:

                Art.1(1) La nivelul Municipiului Campia Turzii, pentru referendumul national din data de 29 iulie 2012, pentru demiterea Presedintelui Romaniei, se stabileste ca loc special pentru afisaj electoral platforma din Parcul ,,Ionel Floasiu” ( zona fantanii arteziene).

                          (2) Afisajul electoral este permis in alte locuri decat cel stabilit la alin (1), numai cu acordul  proprietarilor, administratorilor sau, dupa caz, al detinatorilor si numai cu luarea masurilor impuse de legislatia in vigoare pentru asigurarea sigurantei cetatenilor.

            Art.2 -  (1) Utilizarea locurilor speciale pentru afisajul electoral este permisa numai pentru partidele politice si presedintele suspendat al Romaniei.

                          (2) Fiecare partid politic, respectiv presedintele suspendat al Romaniei are dreptul la un singur afis electoral.

                          (3) Sunt interzise afisele electorale care combina culori sau alte semne grafice astfel incat sa evoce  simbolurile nationale ale Romaniei ori ale altui stat.

                          (4) Se interzice afisajul in scop electoral prin aplicarea afiselor pe peretii sau pilonii de sustinere a podurilor, pe indicatoarele rutiere, panourile de orientare si informare rutiera.

                          (5) Activitatea de propaganda electorala nu poate afecta in niciun fel spatiile verzi.

                          (6) Dupa incheierea campaniei electorale se interzice difuzarea de mesaje electorale in format audio, vizual sau mixt pe ecrane digitale amplasate in locuri publice ori private, precum si prin intermediul unor vehicule special amenajate.

            Art.3 – Campania electorala  se incheie in data de 28.07.2012, ora 7°° .

            Art.4 – Prin grija Primariei Municipiului Campia Turzii se va asigura paza si integritatea locului special pentru afisaj electoral, pe intreaga perioada a campaniei electorale.

            Art.5 – Comunicarea prezentei Dispozitii se face prin grija Serviciului Administraţie Locală.

 

PRIMAR,                                                                            

 Ing. Radu Ioan HANGA

 

16 Iulie 2012
.:: descarca atasament ::.

Primaria
vizitator: ".$_SESSION['vizitator']?>