Campia Turzii, Laminoristilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Centrul de Recuperare „Carine” în excursie

 

Copiii şi tinerii asistaţi la Centrul de Recuperare ”Carine” din municipiul Câmpia Turzii au făcut o excursie la Cheia Pony Park, în data de 13 Iulie anul curent, fiind însoţiţi de părinţi şi echipa Centrului. Aproximativ 70 de persoane,  au avut prilejul să petreacă o zi frumoasă în aer liber, să se joace şi să se bucure de fiecare clipă. La parcul de distracţii, copiii au beneficiat de plimbări cu hidrobicicletele, călărie pe ponei concursuri pe taurul mecanic, plimbări cu trenuleţul electric, jocuri în tabăra indiană, pe insula piraţilor.

Acţiunea a fost organizată la iniţiaţiva Centrului de Recuperare ”Carine” şi a fost susţinută financiar de Primăria municipiului Câmpia Turzii şi SC ALIS, care a asigurat transportul. Totodată, prin bunăvoinţa deţinătorilor Parcului, s- au oferit reduceri copiilor şi tinerilor de la Centru şi acces nelimitat  la toate punctele de atracţie.

Dacă pe parcursul anului, copiii şi tinerii iau parte la activităţi de recuperare intense, presupunând un mare efort din partea acestora, atât din punct de vedere fizic, cât şi intelectual, aceste activităţi de socializare şi  timp liber vin să alterneze cu recuperarea obositoare de la Centru.

 

SERVICIUL RELAţII PUBLICE ªI COMUNICARE

27 Iulie 2012
.:: descarca atasament ::.

Primaria
vizitator: ".$_SESSION['vizitator']?>