Direcția Relații cu Comunitatea

549

Direcția Relații cu Comunitatea însumează activități culturale, educative și sportive, activități și servicii de asistență socială, de susținere și implicare a comunității, fără discriminare, în viața socială, educațională, culturală, de formare și de protecție socio-umană, prin politici de conștientizare, comunicare, informare și relaționare.

Este structura responsabilă de informarea publicului cu privire la acțiunile tuturor serviciilor pe care le are în subordine și pe care le coordonează, fiind specializată în conceperea, organizarea, conducerea și controlul activităților de informare, a serviciilor subordonate acesteia, cu privire la domeniul specific al fiecărei ramuri în parte: asistență socială, cultură și relații publice.

Direcția analizează, în mod constant și permanent, efectele mediatice produse de acțiunile acestora, asigurând o informare promptă, oportună, corectă și echidistantă a cetățenilor cu privire la demersurile serviciilor publice aflate în subordine.

Direcția Relații cu Comunitatea are în componență următoarele servicii funcționale prin care se asigură realizarea obiectivelor specifice de activitate:

A. Serviciul Informare și Relații Publice

B. Compartiment Proiecte Europene

C. Serviciul Cultură

 

Conducerea

  • Director Executiv: Irina MUNTEANU

Contact

  • Adresa: Municipiul Câmpia Turzii, strada Laminoriștilor, nr. 2,
  • Telefon:( 0040) -264-368002, int 166, camera 17
  • Email: comunitatea@campiaturzii.ro