Consultare publică în cadrul proiectului Plan Urbanistic General Municipiul Câmpia Turzii, Județul Cluj

49

În cadrul procesului de consultare a populaţiei pentru elaborarea Planului Urbanistic General al Municipiului Câmpia Turzii din Județul Cluj, vă invităm să completați chestionarul online, fie prin accesarea link-ului de mai jos:

https://survey.alchemer.eu/s3/90725670/Studiu-sociologic-Campia-Turzii

Chestionarul se adresează tuturor locuitorilor Municipiului Câmpia Turzii şi are ca obiective identificarea gradului de mulțumire privind locuirea şi cunoaşterea percepţiei populaţiei cu privire la dezvoltarea actuală a localităţii. Totodată, studiul vizează aşteptările şi necesităţile locuitorilor prin raportare la dezvoltarea ulterioară a municipiului.

Timpul estimat de răspuns este de aproximativ 10 minute, iar data limită de completare este 15.08.2024. Prelucrarea datelor dumneavoastre personale se efectuează în conformitate cu legislația europeană în domeniu (GDPR). Opiniile exprimate de dumneavoastră nu vor fi comunicate nimănui în această formă, acestea vor fi utilizate numai în scopuri de cercetare.

Pentru cetățenii care nu utilizează instrumentele electronice, chestionarul va fi disponibil în format tipărit, începând de luni, 15.07.2024 la Compartimentul Registratură- din sediul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii.

FIȘIERE

Total Documente: 1