Campia Turzii, Laminoristilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Sesizari-reclamatii-propuneri

    
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9  10  11 12 
 Nr.nreg.1030 -20 Septembrie 2012 - nasc maria
As vrea sa intreb cum este posibil ca la echipa de volei fete sa faca antrenament o doamna avocat din Turda, care nu are nici scoala de antrenori ,nici nu este macar profesor de sport? Am o fata care a fost in echipa , dar datorita comportamentului acestei doamne si al fiicei sale,a renuntat la acest sport.antrenamentele sunt facute fie de fata dansei, fie de un domn ,, csobi,, care nu inteleg ce cauta acolo?cum putem lasa copii pe mana acestor oameni ? cine ii sprijina oare?astept raspuns

Vizualizare raspuns:      
Stimata domna Nasc Maria,

Urmarea mesajului dumneavoastrã postat la rubrica "sesizãri online" , nr. 1030/20.09.2012, de pe site-ul Primãriei Municipiului Câmpia Turzii prin care ati sezizat institutia noastra cu privire la activitatea desfasurata de doamna avocat Angela Vass antrenor la sectia volei fete din cadrul Clubului Sportiv Municipal va raspundem urmatoarele:
Domna Angela Voss isi desafsoara activitatea de antrenor la sectia fete din cadrul CSM Campia Turzii pe baza carnetului de instructor sportiv emis de Directia Judeteana de Sport Cluj, carnet necesar pentru categoriile cadet, mini volei si sperante, categorii competitionale la care participa si clubul sportiv/sectia volei.
Despre comportamentul domnei antrenor fata de membrii echipei de volei, am sesizat conducerea Clubului Sportiv Muncipal (prin persoana d-lui presedinte Viorel Crisan), pentru a analiza cele sezizate de dvs. si de a dispune masuri in acest sens.
Pentru alte lamuriri va stam la dispozitie,

Cu stima si consideratie,
Petre POP
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1029 -19 Septembrie 2012 - Lãcãtuº Nicuºor
În urma celor douã video proiecþii, am aflat
cã marea majoritate a publicului nu ºtiu unde se aflã Teatrul de Varã din localitate. Vã propun (dacã îmi este permis) sã montaþi un panou în dreptul locaþiei mai sus menþionate.
Cu respect Nicu.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1028 -19 Septembrie 2012 - BOGDAN IOANA
Cu respect va atrag atentia asupra aspectului deplorabil al spatiilor comerciale aflate la parterul, respectiv demisolul blocului aflat la intrarea in centrul orasului , strada Baii nr 7, fosta "Erna " , aflate in proprietatea SC Orizont SA. Geamurile sparte sunt carpite cu hartie colorata si scotch iar la primul nivel ramele geamurilor ( crapate si sparte) sunt ruginite, degradate si abia mai sustin sticla. Va rugam sa luati masurile necesare pentru un aspect decent al spatiului- aviz Orizont.

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii d-voastra inregistrata la noi sub nr. de mai sus va comunicam
urmatoarele:
- la nivelul municipiului Campia Turzii a fost demarata o actiune privind solicitarea de oferte de proiectare pentru amenajarea unei promenade pietonale in zona blocurilor de pe Strada Baii pana in zona magazinului UPC din P-ta Unirii, urmand ca in decursul lunii octombrie sa se faca achizitionarea documentatiei tehnice;
- executarea propriu zisa a lucrarilor va fi cuprinsa in lista de investitii pentru anul 2013;
- in ceea ce priveste spatiile comerciale aflate in proprietatea SC ORIZONT SA
va informam ca aceasta societate a solicitat, si deja i s-a si eliberat o Autorizatie de Construire pentru refacerea fatadei dinspre str. Laminoristilor, si totodata, i-am pus in vedere sa inceapa astfel de lucrari si pentru celelalte tronsoane.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1027 -18 Septembrie 2012 - Salajan Sorin
Am aruncat o privire pe Siteul de prezentare a Primariei si apare mapa de prezentare a orasului, nu credeti Domnule Primar ca e depasita si ar trebuii inoita?
As mai dorii sa gasiti timp si sa programati o intalnmire de lucru intre dumneavoasra si membrii fanfarei Promenada. Sunt multe probleme pe care doresc acesti oameni sa le discute cu dumneavoasra.
Astept un raspuns de la dumneavoasra , poate chiar o convocare ...
Cu respect Sorin Salajan
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1026 -17 Septembrie 2012 - CRISAN SORIN
VA ROG SA LUATI MASURI IN VEDEREA UNUI PROGRAM DE LINISTE LA NOUL PARC DE JOACA DE PE STR REPUBLICII


VA MULTUMEC

Vizualizare raspuns:      
Urmare petiþiei dumneavoastrã on-line, înregistratã la noi sub numãrul de mai sus, vã informãm cã agenþii de securitate din cadrul SC Pazã ºi Protecþie Cluj SRL, împreunã cu agenþii din cadrul Poliþiei Municipiului Câmpia Turzii vor supraveghea locul de joacã din str. Republicii ºi vor aplica mãsurile ce se impun pentru a asigura ordinea ºi liniºtea publicã în zonã.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1025 -17 Septembrie 2012 - campean nicolae
Va rog daca se poate sa ne spuneti, str. Grivitei cand este trecuta in plan pentru asfaltare? Cred ca ati circulat pe aceasta strada si ati constatat ca este posibilitatea sa iti rupi masina in craterele care au ramas in urma schimbari canalzatie.Am crezut ca daca sa schimbat culoarea politica vom asista si la schimbari la modul gospodariri orasului.Sper ca nu am suparat pe nimeni ,dar va rog foarte mult sa luati masuri.Cu respect..
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1024 -17 Septembrie 2012 - Dolha Daniela
Rugam autoritatile locale sa asigure, în cart. Lut, pastrarea curateniei si ordinii,respectarea normelor de igiena (vezi malul Ariesului) si stabilirea unui regulament pt. sanctionarea faptelor care constituie contraventii la gospodarirea cart.; amplasarea mai multor cosuri de gunoi stradal, a indicatoarelor si panourilor de atentionare, a unui gard de protectie în perimetrul bl. ANL,în conditiile în care "strada" este spatiul de joaca al copiilor. Normalitatea sa nu fie o exceptie, "francezii"!

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii online nr.1024/2012, va facem cunoscut ca in cartierul Lut au fost luate masuri privind mentinerea curateniei, montarea indicatoarelor rutiere, amplasarea de cosuri de gunoi, plantare gard viu pentru delimitarea locului de joaca pentru copii.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1023 -16 Septembrie 2012 - voyageros voyageros
sper sa NU INTRODUCETI sensurile unice ca ar fi cea mai mare prostie...si eu circul des prin orasul acesta si stiu ce tampenie au fost sensurile unice. Probabil cei care umbla "des" nu umbla pe benzina lor...

Vizualizare raspuns:      
Va informam ca nu se vor mai introduce sensurile unice de circulatie pe strada Aurel Vlaicu si strada Ghe. Baritiu, tinind cont de faptul ca odata cu amenajarea intersectiei cu sens giratoriu de pe DN15 s-a fluidizat si traficul de pe strada Aurel Vlaicu.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1022 -12 Septembrie 2012 - RECE MIRELA
Buna ziua,Va rugam sa ne transmiteti daca exista un grafic pentru finantarea investitiilor legate de infiintarea sistemului de alimentare cu apa pe strada Iancu Jianu (~500 m, 12 case) intrucat partea de canalizare este realizata deja de 1 an jumatate. Mai precis este vorba de partea strazii care este paralela cu strada Gradinilor. Cum se pot obtine informatii mai detaliate despre acest aspect? Multumesc anticipat!

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii online nr.1022/2012, va facem cunoscut faptul ca lucrarile de extindere a retelei de apa potabila pe strada Iancu Jianu- tronson II, sunt programate a se executa in cursul lunii octombrie 2012.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1021 -29 August 2012 - HORVATH IULIA
Si eu am o mareeeee problema cu cainii vagabonzi si nu numai.Noi locuim langa fabrica de sucuri si portarii lasa mereu dupa masa cainele lor de lup liber;mi-e frica sa mai ies cu copilul din bloc ca dau peste el mereu.A atacat cainele unor vecini,au facut reclamatie la politie, dar degeaba.Pe langa faptul ca ne polueaza fonic non stop ( tiruri, prese,muncitori,etc)isi mai lasa si potaia libera.Va rog sa faceti ceva!

Vizualizare raspuns:      
Urmare reclamaþiei dumneavoastrã on-line, vã informãm cã am adus la cunoºtinþa conducerii S.C. QUANTAL PRIMA S.R.L. unele prevederi legale referitoare la obligaþiile deþinãtorilor de câini ºi am solicitat sã-ºi instruiascã angajaþii cu privire la aceste aspecte.
De asemenea, vã informãm cã, din data de 28 august, a început acþiunea de capturare a câinilor fãrã stãpân de pe raza municipiului Câmpia Turzii. În cazul în care câinele este gãsit liber pe domeniul public, este considerat fãrã stãpân ºi tratat ca atare.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1020 -27 August 2012 - ile ionel daniel
Domnilor, cand o sa decideti revenirea la SENSURI UNICE pe Vlaicu si Baritiu? Cei care circula des sunt de acord cu asta...
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1019 -25 August 2012 - SARB ALEXANDRINA
Am facut nenumarate sesizari privind asfaltarea str.Tarnavelor - care se compune din 2 strazi , o parte care a fost asfaltata de la nr,1-31 si cealalta unde locuim noi de la nr.31-45 care nu a fost asfaltata.S-a inceput totusi ceva - a fost dezafectata linia ferata incat sa se poata face legatura intre cele 2 strazi .A fost facuta si canalizarea,urmand sa se asfalteze dupa promisiunile facute.Am apelat la dvs.pentru a ne ajuta fiind singuta strada de pe Sarat care a ramas neasfaltata.Multumesc!

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii online nr.1019/2012, avand in vedere resursele limitate ale bugetului local pentru acest an, va facem cunoscut faptul ca lucrarile de modernizare a strazii Tarnavelor- tronson II, vor fi executate in anul 2013.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1018 -09 August 2012 - Sorcaciu Maria
Problema cainilor vagabonzi este prezenta in toate zonele orasului, dar sper ca se vor lua masuri in aceasta privinta cat mai repede.
Eu nici nu mai pot alerga jos in parc de frica cainilor vagabonzi. Si in aceeasi situatie sunt multe persoane.

Vizualizare raspuns:      
Vã informãm cã la ora actualã existã în derulare construirea, în zona Bogata, a unui "Centru de ecarisaj" pentru animalele fãrã stãpân, investiþie realizatã în parteneriat cu toate localitãþile membre în Comunitatea Urbanã Arieº.
Construirea acestui centru se realizeazã pe etape. În prima etapã sunt construite adãposturile cu anexele pentru animale (cuºti metalice), care se va finaliza pânã la data de 1 septembrie 2012, datã de la care se vor putea prelua câinii fãrã stãpân.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1017 -08 August 2012 - SUCIU Gheorgina
Domnule primar,vreau sa va informez ca si in Cartierul Muncitoresc avem probleme cu cainii vagabonzi pe care ii intalnesti la tot pasul,in special in zona tomberoanelor de gunoi.Noaptea nu avem liniste deloc,latra tot timpul.De asemenea vreau sa va aduc la cunostinta faptul ca in curtea fostei centrale termice nr.10 este parcata masina de vidanjat care apartine CAA si care miroase ingrozitor.Fiind parcata la nici 10 m de blocul in care locuiesc va imaginati ce miros trebuie sa suporte locatarii.

Vizualizare raspuns:      
Vã informãm cã la ora actualã existã în derulare construirea, în zona Bogata, a unui "Centru de ecarisaj" pentru animalele fãrã stãpân, investiþie realizatã în parteneriat cu toate localitãþile membre în Comunitatea Urbanã Arieº.
Construirea acestui centru se realizeazã pe etape. În prima etapã sunt construite adãposturile cu anexele pentru animale (cuºti metalice), care se va finaliza pânã la data de 1 septembrie 2012, datã de la care se vor putea prelua câinii fãrã stãpân.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1016 -04 August 2012 - PLOSCARIU AURELIAN
Domnule primar,va scriu pentru a va aduce in atentie problema cainilor vagabonzi care s-au inmultit excesiv in ultima vreme in municipiul nostru(in special de cand nu se mai prea lucreaza in combinat,multi caini care traiau pe acolo au migrat prin oras).In cartierul Insula, unde locuiesc, sunt foarte multi caini in zona microrampei de pe strada Cucului.Sper sa gasiti o solutie cat mai urgenta pentru ca locuitorii urbei sa nu mai fie deranjati de cainii vagabonzi.Va multumesc anticipat!

Vizualizare raspuns:      
Vã informãm cã la ora actualã existã în derulare construirea, în zona Bogata, a unui "Centru de ecarisaj" pentru animalele fãrã stãpân, investiþie realizatã în parteneriat cu toate localitãþile membre în Comunitatea Urbanã Arieº.
Construirea acestui centru se realizeazã pe etape. În prima etapã sunt construite adãposturile cu anexele pentru animale (cuºti metalice), care se va finaliza pânã la data de 1 septembrie 2012, datã de la care se vor putea prelua câinii fãrã stãpân.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1015 -03 August 2012 - Cojocari Anita
Buna ziua, vreau sa va aduc la cunostinta ca numitul Vascan Ioan locuieste pe str. Traian,strada care este utilata chiar si cu canal, problema este ca dnsul s-a racordat la canal pe str.Baba Novac (FUNDATURA), strada asfaltata de cateva luni si acuma acea persoana a spart asfaltul pentru a-si desfunda canalul. Vreau sa va intreb d-le primar cine executa lucrarile de reparare a strazii? Aceasta parsoana are aprobare sa se racordeze la canal pe alta strada? Va multumesc

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii online nr.1015/2012, privind racordul la reteaua de canalizare a domnului Vescan Ioan , domiciliat pe strada Traian nr.50 C, in urma verificarilor efectuate cu reprezentantii SC Compania de Apa Aries SA si a adresei nr.4135/2012 a SC Compania de Apa Aries SA , va comunicam urmatoarele:
- Imobilul situat pe strada Traian nr.50C , unde locuieste domnul Vescan Ioan nu poate fi racordat la reteaua de canalizare a acestei strazi deoarece cota radier a caminului de racord al imobilului este de -1.00 m fata de cota terenului natural, iar cota radier a caminului de capat a strazii Traian este de -0.50 m .
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1014 -03 August 2012 - Bobaila Mihai
Buna ziua
Stimate domnule primar vreau sa va intreb daca strada Aurel Vlaicu de la intersectia cu strada Otelarilor pana la intersectia cu strada Republicii (calea ferata)se va mai asfalta?
Va multumesc

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii online nr.1014/2012, va facem cunoscut faptul ca lucrarile de asternere covor asfaltic pe strada Aurel Vlaicu vor continua dupa finalizarea lucrarilor prevazute in proiectul "Extinderea si reabilitarea sistemelor de apa si apa uzata", proiect derulat in prezent de catre SC Compania de Apa Aries S.A. in municipiul Campia Turzii.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1013 -01 August 2012 - Pacurar Augustin
Doresc sa va intreb ce demersuri trebuie sa fac pentru montarea unui bec pentru iluminatul public pe stalpul aflat vis-a-vis de curtea mea,deoarece celelalte becuri sunt la distante mari iar strada este foarte intunecata pe timpul noptii. In cazul in care trebuie sa depun o cerere in acest sens la registratura Primariei, va rog sa-mi comunicati acest lucru.
Va multumesc.

Vizualizare raspuns:      
În urma sesizãrii dumneavoastrã referitoare la montarea unui corp de iluminat vã transmitem cã am luat mãsurile necesare montãrii unui corp de iluminat pe stalpul din zona imobilului dumneavoastrã, lucrare care va fi efectuatã de operatorul economic responsabil cu întreþinerea instalaþiilor ºi echipamentelor electrice ale sistemului de iluminat public la nivelul municipiului Câmpia Turzii.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1012 -31 Iulie 2012 - Moldovan Madalina-Andreea
Domnule primar, cand am fost in audienta la dumneavoastra nu am reusit sa va spun toata situatia mea.
Boala celiaca necesita obligatoriu un regim exagerat de scump.Parintii mei lucreaza la Mechel si se afla amandoi pe lista de disponibilizari.De 7 ani nu am cerut la primarie ajutor pentru boala mea desi aveam dreptul, pentru ca aveam situatia materiala necesara.Acum am nevoie sa-mi castig bani pentru acest regim.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1011 -30 Iulie 2012 - MOLDOVAN ADRIAN
BUNA ZIUA,AS DORII SA STIU DE UNDE POT PRIMII O ADEVERINTA CUM CA LOCUIESC LA ADRESA RESPECTIVA,DEOARECE DE LA SERVICIUL DE EVIDENTA POPULATIEI NU AU VRUT SA-MI ELIBEREZE. VA MULTUMESC.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1010 -28 Iulie 2012 - dan daniel
Domnule primar suntem tineri casatoriti ambii bugetari si fara o locuinta intrucat nu ne permitem. Va rog sa imi spuneti cum sprijina Primaria tinerii casatoriti, daca se mai ofera locuinte ANL sau teren pt constructii. De asemenea am observat faptul ca alte categorii sociale au primit locuinte noi desi nu aduc nici un venit municipiului si mau mult distrug aceste locuinte primite. Cred ca ar trebui sa se sprijine mai mult tinerii casatoriti nu numai persoanele "defavorizate".


 Nr.nreg.1009 -27 Iulie 2012 - MOLDOVAN SERGIU
Domnule primar va rog sa solicitati angajatilor sa verifice si sa repare cele doua becuri de iluminat public monatate pe garajul de pompieri de pe str Laminoristilor care sunt defecte de aproximativ 3 luni, deoarece pe acolo se deplaseaza noaptea multe persoane care ies de la munca la ore tarzii, printre care si mama mea.Mai mult pe langa faptul ca este foarte intuneric, la containerele de acolo sunt pe timpul noptii persoane de etnie rroma riscul de a deveni un mediu infractional fiind mai mare

Vizualizare raspuns:      
Urmare adresei dumneavoastrã, on-line, înregistratã la noi sub numãrul de mai sus, privind problema sesizatã de dumneavoastrã, vã informãm cã aceasta a fost remediatã.
Vã mulþumim pentru înþelegere.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1008 -25 Iulie 2012 - calin kovacs
buna ziua sper sa luati in considerare acest mesaj,pe str.lunci au fost sapate doua santuri ,unul pentru canal,si unul pentru gaz.Cel de canal are deja mai bine de un an si nu sa mai reparat, la fel si cel de gaz,strada arata jalnic ,suntemla zona A de impozit si nu avem conditiile necesare sunt santuri pe ambele parti ale strazi si nu se face numic ,nici nu se matura ,este un praf si o mizerie mare .Va rog sa luati masuri pentru a se repara strada va multumesc
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1007 -23 Iulie 2012 - pop irina
Va rog sa-mi spuneti cine trebuie sa curete parcarile de buruieni? Mai bine lasau iarba.
Acuma printre pietrele alea din parcare sunt numai buruieni si spini.

Vizualizare raspuns:      
Urmare petiþiei dumneavoastrã on-line, vã comunicãm urmãtoarele:
- conform Contractului de Închiriere, art. V, pct. (1), lit. c) chiriaºul :,,Va menþine curãþenia, marcarea iniþialã ºi nu va depozita produse, mãrfuri sau materiale diverse pe terenul închiriat pentru parcare.” ;
- HCL nr. 67/2009 privind aprobarea modificãrii ºi completãrii HCL nr. 16/2009 privind închirierea parcãrilor de reºedinþã în Municipiul Câmpia Turzii, Anexa nr. 3, cap. IV, art. 16, pct. (2) prevede :,,Neasigurarea curãþeniei în parcãri de cãtre chiriaºi” constituie contravenþie, iar conform art. 17, pct. (3) faptele respective se sancþioneazã cu amendã între 50 - 100 lei.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1006 -23 Iulie 2012 - CAMARASAN MARCELA
Buna ziua,
Am si eu o problema cu cainii vagabonzi din spatele blocului meu. Vreau sa va spun ca sunt in numar tot mai mare si au devenit agresivi. Acest lucru ma deranjeaza si pe mine si pe vecinii mei. Ne este frica sa merge sa aruncam gunoiul sau sa intram in scara blocului dupa ce se intuneca pentru ca efectiv se aduna toti pe langa tine, ce sa mai spun ca sunt si copii care nu se mai pot juca la bloc de frica lor. In ultimul timp nu mai putem dormi nici noaptea pentru ca fac galagie.

Vizualizare raspuns:      
Referitor la sesizarea dumneavoastrã nr. 1006 din 23.07.2012 postatã pe site-ul ‹sesizari@campiaturzii.ro› cu privire la "problema câinilor vagabonzi din spatele blocului în care locuiþi", vã informãm cã la ora actualã existã în derulare construirea, în zona Bogata, a unui "Centru de ecarisaj" pentru animalele fãrã stãpân, investiþie realizatã în parteneriat cu toate localitãþile membre în Comunitatea Urbanã Arieº.
Construirea acestui centru se realizeazã pe etape. În prima etapã sunt construite adãposturile cu anexele pentru animale (cuºti metalice), care se va finaliza pânã la data de 1 septembrie 2012, datã de la care se vor putea prelua câinii fãrã stãpân.
Ca atare dupã aceastã data va demara acþiunea de capturare, colectare ºi transport a câinilor fãrã stãpân de pe raza municipiului Câmpia Turzii, iar pânã atunci vã sfãtuim pe cât posibil sã luaþi mãsuri de informare, avertizare ºi supraveghere, în special a copiilor, cu privire la existenþa acelor câini în zona dumneavoastrã, sã evite circulaþia ºi aproprierea de zona / zonele în care stau aceºti câini, sã evite cu desavârºire hrãnirea acestora cu resturi alimentare ºi deasemenea sã evite provocarea acestor câini prin alungarea lor, aruncarea cu diferite obiecte sau materiale înspre ei, pentru prevenirea schimbãrii comportamentului într-unul mai agresiv.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1005 -22 Iulie 2012 - HIDISAN ANA
DL.PRIMAR oare cu cine sa mai luam legatura cu privire la spatiul verde dintre blocurile de pe str. noua deoarece sa facut parcare de masini . IN fata blocului e tot parcare copii nu au unde sa se joace deoarece in curtea scolii nu au voie hainele nu avem unde sa le intindem ca peste tot locul este plin de masini !VA ROG SA NE AJUTATI SA AVEM MACAR SPATIUL VERDE DINTRE BLOCURI!!! MACAR ATIT CA SI ASA SUNT MICI SI FARA BALCOANE !!! VA MULTUMESC ANTICIPAT !!!
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1004 -19 Iulie 2012 - ghisoiu ioan
astazi 19.07.2012 in jurul orei 15,45 am fost cu fiica mea la biroul asistenta sociala si am cerut niste lamuriri in privinta complectarii unor formulare,doamna care era de serviciu ne-a vorbit foarte obraznic a spus ca nu e de datoria ei sa ne arate cum trebuie complectate sa le facem cum stim iar daca nu sunt bine complectate dosarul v-a fi respins de cluj.din cate am inteles o cheama mihaela popa dansa nu are nici o obligatie fata de cetatenii orasului
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1003 -18 Iulie 2012 - marin turcu
cine trebuie sa curete parcarile de buruieni?

Vizualizare raspuns:      
Urmare petiþiei dumneavoastrã on-line, vã comunicãm urmãtoarele:
- conform Contractului de Închiriere, art. V, pct. (1), lit. c) chiriaºul :,,Va menþine curãþenia, marcarea iniþialã ºi nu va depozita produse, mãrfuri sau materiale diverse pe terenul închiriat pentru parcare.” ;
- HCL nr. 67/2009 privind aprobarea modificãrii ºi completãrii HCL nr. 16/2009 privind închirierea parcãrilor de reºedinþã în Municipiul Câmpia Turzii, Anexa nr. 3, cap. IV, art. 16, pct. (2) prevede :,,Neasigurarea curãþeniei în parcãri de cãtre chiriaºi” constituie contravenþie, iar conform art. 17, pct. (3) faptele respective se sancþioneazã cu amendã între 50 - 100 lei.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1002 -17 Iulie 2012 - RACOLTA IOANA
Va rog foarte mult sa reparati aparatele de sport din parcul mare. Cele doua aparate pentru balans au foarte multe suruburi lipsa. Sunt doua categorii de oameni care folosesc aceste aparate: cei care fac sport dimineata (duminica dimineata la ora 6.30 erau cel putin 10 persoane in parc care alergau si faceau sport pe aparate), si copiii care se "joaca" cu ele cat e ziua de lunga.Ar fi pacat sa se produca un accident din cauza unui surub lipsa.

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii dvs online, nr. 1002, privind efectuarea reparatiilor la aparatele de fitness mentionate de dumneavoastra, vã comunicãm ca in data de 01.08.2012 a fost efectuata revizia tuturor aparatelor de fitness din Parcul Municipal Campia Turzii.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1001 -13 Iulie 2012 - Fazacas Pavel
Domnule Primar pe str.V.Goldis in drept cu Colonia uzinei s-a distrus trotuarul ,dupa terminarea canalizari s-au montat dinnou bordurile ,trpotuarul nu s-a mai facut si bordurile s-au montat la intimplare ,nu stim nu verifica nimeni si sa se termine odata si acolo lucrul ca-ci acum trotuar nu mai este numai pe o parte a strazi ,este foarte greu de circulat plus ca mai te ataca si ciini care sint in numar foarte mare in Colonie
Tipareste PDF

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9  10  11 12 
Primaria
Sambata, 18 August 2018
vizitator: 54.196.73.22