Campia Turzii, Laminoristilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Sesizari-reclamatii-propuneri

    
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  11  12 
 Nr.nreg.1000 -12 Iulie 2012 - adi n
Domnule inginer Hanga Radu,
Va rog sa raspundeti personal sesizarilor semnalate.
Sunt probleme pe care doar dumneavoastra le puteti solutiona.
Strada Oituz este pe cale de distrugere. Va rog luati masuri si sanctiuni legale, politia locala este inexistenta. Sesizati Politia Circulatie Cluj.
Peste drum de Profi (fostul BCR) e trotuarul blocat de masini parcate.
Rog dispuneti. Sunteti singurul abilitat. Multumiri.

Vizualizare raspuns:      
Urmare petiþiei dumneavoastrã on-line, vã comunicãm urmãtoarele :
1.În ceea ce priveºte str Oituz, vom face demersurile necesare pe lângã Poliþia Municipiului Câmpia Turzii-Biroul Rutier pentru a interveni în vederea asigurãrii respectãrii semnificaþiei indicatoarelor rutiere amplasate în str. Oituz: "Staþionarea interzisã" ºi "Accesul interzis vehiculelor cu masa mai mare de 3,5 t".
Pentru operativitate se va monta ºi o camerã de supravehere video care va fi monitorizatã permanent.
2.În ceea ce priveºte a doua problemã : SC BEMA PRODSERV SRL a fost somatã ca în termen de 15 zile sã amenajeze parcarea autorizatã pentru imobilul din str. 1 Decembrie 1918, nr. 38, în conformitate cu planul de situaþie aferent autorizaþiei de construire a imobilului, astfel încât sã fie asigurat ºi accesul pietonilor pe trotuar.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.998 -10 Iulie 2012 - Szanto Codruta
Ca urmare a sesizarii facute in legatura cu Oltean Gelu , imi retrag acuzatia pentru ca am cazut la o intelegere comuna fiind vecini ne-am impacat.
Va multumesc!

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizãrii d-voastrã online înregistratã la noi sub numãrul 994 , vã comunicãm urmãtoarele:
- ne-am deplasat la d-nul Oltean Vasile la domiciliu, unde am gãsit-o doar pe d-na Oltean care a declarat cã soþul ei nu deþine autorizaþie de P.F.A., cã este angajat la S.C. Henkel S.R.L.ºi a lucrat la amenajarea unei bãi la sora dânsei d-na Lucia ªimon,
- i s-a comunicat faptul cã dacã domnul Oltean doreºte sã desfãºoare activitãþi de amenajãri interioare trebuie sã se autorizeze ºi înregistreze la Oficiul Registrului Comerþului de pe lângã Tribunalul Cluj.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.997 -09 Iulie 2012 - Groza Danut
Cand se va matura si aleea Vanatorilor? Nu mai putem suporta praful facut de masinile care trec pe strada.
Va multumesc! O zi buna si spor la treaba!
Tipareste PDF

 Nr.nreg.996 -06 Iulie 2012 - Lãcãtuș Nicușor
În Câmpia Turzii sunt multe intersecții nesemnalizate. Vã rog sã instalații oglindã pentru vizualizare pentru conducãtorii auto la nivelul intersecției dintre str. Fãcliei și Aleea Constructorilor nr,6. În zonã se joacã mulți copii,vizibilitatea este aproape zero datoritã casei de curent.
Va multumesc.

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare sesizarii dvs. on-line, referitoare la faptul cã sunt multe intersecþii nesemnalizate, vã informam cã în ultimii ani s-au luat mãsuri ca majoritatea intersecþiilor sa fie semnalizate, iar în cazul lipsei indicatoarelor conform legislaþiei rutiere în vigoare, existã obligaþia respectãrii prioritãþii de dreapta.
În ceea ce priveºte instalarea unei oglinzi rutiere la intersecþia dintre strada Fãcliei cu Aleea Vânãtorilor, vã aducem la cunoºtiiþã cã traficul în aceastã zonã nu este intens, dar vom studia necesitatea ºi oportunitatea acestei investiþii.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.995 -06 Iulie 2012 - Mihai gazdac
Buna ziua. Va rog sa luati masuri pe strada Oituz unde tot timpul sunt parcate masini grele (trailere de mare tonaj, camioane..)desi pe aceasta strada este interzis accesul peste 3,5 tone.Mai mult decat atat este si multa mizerie (ulei, pamant)provenita de la acestea.

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a sesizãrii dumneavoastrã on-line, cu privire la parcarea maºinilor grele pe strada Oituz ºi nerespectarea semnificaþiei indicatoarelor rutiere amplasate, respectiv „Staþionarea interzisã” ºi „Accesul vehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone”, vã comunicãm urmãtoarele:
- au fost luate mãsuri de sancþionare contravenþionalã cu amendã ºi puncte de penalizare împotriva conducãtorilor auto angajaþi ai societãþilor SC IULISAN COMPANY SRL ºi I&D DEMOLATION SRL, care au punct de lucru pe aceastã stradã, conform rãspunsului Poliþiei municipiului Câmpia Turzii - Biroul rutier transmis în urma adresei noastre, prin care am solicitat acest lucru.
De asemenea, am primit asigurãri cã ºi pe viitor vor fi luate toate mãsurile legale împotriva acestora.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.994 -05 Iulie 2012 - Szanto Codruta
Buna ziua,Va rog sa se ia masuri pe strada Ialomitei nr. 2,domnul Oltean Gelu,lucreaza in particular amenajari interioare neavand autorizatie de lucru.Sotia sa s-a laudat ca pe o lucrare a luat 3800 lei.As dori sa se ia masuri pentru ca eu stiu ca din banii aceia trebuie sa plateasca si statului.Sa veniti la fata locului sa ii cereti autorizatia de lucru pentru munca prestata si pe care o presteaza in continuare.Va multumesc si astept raspuns.

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizãrii d-voastrã online înregistratã la noi sub numãrul 994 , vã comunicãm urmãtoarele:
- ne-am deplasat la d-nul Oltean Vasile la domiciliu, unde am gãsit-o doar pe d-na Oltean care a declarat cã soþul ei nu deþine autorizaþie de P.F.A., cã este angajat la S.C. Henkel S.R.L.ºi a lucrat la amenajarea unei bãi la sora dânsei d-na Lucia ªimon,
- i s-a comunicat faptul cã dacã domnul Oltean doreºte sã desfãºoare activitãþi de amenajãri interioare trebuie sã se autorizeze ºi înregistreze la Oficiul Registrului Comerþului de pe lângã Tribunalul Cluj.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.993 -29 Iunie 2012 - lupan MARIA
BUNA ZIUA ,IN LUNA MAI PE STR. LUNCII S-AU EXECUTAT LUCRARI DE BRANSARE CU GAZE LA STATIA DE ASFALTARE.LA TERMINAREA LUCRARII AU ASTUPAT SANTUL FACUT IN SOSEA ,DAR NU S-A TURNAT SI COVORUL ASFALTIC PRIN URMARE STRADA ARATA JALNIC .VA ROG A SE LUA MASURI PENTRU PEMEDIREA SRICACIUNILOR.


29.06.2012 VA MULTUMESC
Tipareste PDF

 Nr.nreg.992 -28 Iunie 2012 - pop rina
D-le prmar,
cand se va temina cu cainii comuntari care umbla in haita prin oras??!!
Intreb in numele majoritatii locuitorilor din oras, asa ca dati raspunsul, aici, la Audiente.

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizãrii dumneavoastrã on-line, vã informãm cã este în construcþie "Centrul de ecarisaj" pentru animalele fãrã stãpân, în zona comunei Bogata, investiþie realizatã în parteneriat cu toate localitãþile membre în Comunitatea Urbanã Arieº.
Construirea centrului se realizeazã în etape. Prima etapã, în care se executã adãposturile pentru animale (cuºti metalice), se va finaliza pânã la data de 1 septembrie 2012, datã de la care se vor putea prelua ºi câinii fãrã stãpân capturaþi de pe raza municipiului Câmpia Turzii.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.991 -27 Iunie 2012 - Daniela Dolha
Buna ziua! Ca urmare a modului ironic si absolut impertinent al salariatei de la biroul de buletine, stie ea domnisoara în cauza, doresc sa-mi manifest nemultumirea si indignarea fata de aceasta atitudine manifestata recent. Iritarea dânsei la completarea unui formular, care fie nu exista ca "prototip", fie nu-ti este indicat, asa cum este regula, consider ca este intolerabila având în vedere statutul dânsei de salariata din bani publici. Mai mult respect si toleranta în raport cu publicul!
Tipareste PDF

 Nr.nreg.990 -26 Iunie 2012 - voyageros ab
Scriu pe sit-ul primariei desi problema ar trebui adresata politiei. Ce facem cu motociclistii care zboara printre blocuri in zgomot infernal (cum altfel ca prostul care nu-i fudul parca nici nu-i prost destul). Eu nu cred ca politia nu are o situatie sau nu poate face rost de una si sa controleze tobele de esapament ale acestora. Mai lasati radarul ca la stat toti suntem buni.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.989 -24 Iunie 2012 - adi n
bine ati revenit, va rog sa nu ma dezamagiti
1. str laminoristilor 38 (fostul BCR) e zilnic blocata de auto parcate, pietonii sunt nevoiti sa ocoleasca pe carosabil. montati va rog niste stalpi mici pentru a nu mai bloca trotuarul
2. str oituz e inchiriata firmei iulisan?
drum blocat de utilaje cu toate ca e semnul de stationare interzisa peste 3,5 to. daca doriti, pot posta poze. va rog faceti ceva cu aceste fiare vechi si redati domeniul public cetatenilor orasului. multumesc
Tipareste PDF

 Nr.nreg.988 -23 Iunie 2012 - Oltean Oana
Buna ziua ! As dori sa fac o sesizare Primariei Municipiului Campia Turzii cu referire la parcul din cartierul LUT ! . Cand se vor lua masuri ca parcul sa fie parc de joaca pentru copii si nu gradina pentru oamenii din bloc ?
Va rog insistent sa luati masuri pentru ca asa nu se mai poate . Copii care se joaca , sunt hartuiti verbal si nu au voie sa circule pe acolo . Va multumesc anticipat ! Si astept sa vad rezultate !

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizãrii dvs online, nr. 988 din 25.06.2012, înregistratã sub numãrul 16612 / 25.06.2012, privind locul de joacã situat în parcul din cartierul Lut, vã comunicãm urmatoarele:
-în interiorul locului de joacã a fost efectuatã lucrarea de cosire gazon în data de 04.07.2012, lucrare care se efectueazã periodic pentru întreþinerea parcului;
-urmare verificãrilor efectuate de Poliþia Locala, la faþa locului, nu se confirmã cele sesizate de dvs.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.987 -21 Iunie 2012 - Ursachi Adrian
Buna ziua!
Am 13 ani si sunt pasionat de un sport ignorat in Campia Turzii,skateboardingul.
Atat eu cat si prietenii mei ne dorim un loc frumos,amenajat pentru practicarea acestui sport.
Ne punem toata speranta in faptul ca dumneavoastra ne intelegeti si veti amenaja pentru noi un Skatepark.
Va multumesc!
Ursachi Adi

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii dvs online, nr. 987 din 21.06.2012, înregistratã sub numãrul 16644 / 25.06.2012, privind amenajarea unui Skatepark, vã comunicãm urmatoarele:
- în anul 2009 au fost achiziþionate 3 piste skateboard, respectiv: pista skateboard cu balustrade, pista skateboard cu trei braþe ºi pista skateboard curbata, care sunt amplasate pe platforma asfaltatã din Parcul Municipal Câmpia Turzii;
- pe viitor vom avea în vedere extinderea actualului Skatepark, prin achiziþionarea mai multor elemente necesare practicãrii acestui sport.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.986 -21 Iunie 2012 - Egei Tiberiu
Buna ziua, acum circa doua saptamâni lucratorii de la SC Domeniul Public SA au executat o lucrare de curatire a rondourilor de pe strada G. Cosbuc. Gunoiul ramas a fost depozitat în fata portii mele, si a ramas acolo, desi a trecut de atunci mai bine de doua saptamâni. V-as ruga sa-i atentionati pe cei de la domeniul public sa ia masuri pentru înlaturarea gunoiului. Va multumesc.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.985 -17 Iunie 2012 - popa pavel cristian
buna ziua am o mare rugaminte la dumneavoastra va rog frumos sa ma ajutati si pe mine sunt insurat si am un copil sunt si angajat cu carte de munca dar nu am nici un ajutor de nici unde de la alcineva ca de ex parinti sau socrii nu avem rugamintea mea ar fii daca ma puteti ajuta cu un apartament la anl noi stam la o cunostinta in apartament si ne descurcam foarte greu si trebuie sa ne mutam din locuinta pt ca propietari lau bagat la vanzare si nu avem unde sa ne mutam cu stima si respect
Tipareste PDF

 Nr.nreg.984 -17 Iunie 2012 - Huiber Alexandru
Domnule Primar - felicitari pentru rezultatul alegerilor si spor la treaba!
In urma cu mai bine de o luna am sesizat faptul ca strazile sunt nematurate.
Va citez din raspunsul pe care l-am primit "Sunt programate a se matura toate strazile modernizate" si "...ulterior sa revina lucrurile la normal..."
Dar cele nemodernizate nu sunt tot ale orasului? Si - ulterior - cand? Pentru ca azi starea strazilor este aceeasi.
Am incredere in dumneavoastra!
Cu stima, S. Huiber
Tipareste PDF

 Nr.nreg.983 -12 Iunie 2012 - Trif Monica
Buna ziua, suntem un grup de cetateni din Campia-Turzii care ar dori sa stie cand se vor lua jos toate afisurile din oras care au fost lipite in timpul campaniei si care arata foarte rau. Sa speram ca Primaria va fi foarte eficienta si rapida in acest sens.

Vizualizare raspuns:      
Curatarea afiselor electorale a inceput din data de 12 iunie 2012.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.980 -20 Mai 2012 - Huiber Alexandru
ªi a mai trecut o sãptãmânã fãrã sã curãþaþi strãzile.

Vizualizare raspuns:      
Urmare adresei Dvs, privind maturatul stradal din Municipiul Campia Turzii, va informam ca prin contractul pe care-l avem incheiat cu SLCIAS SA, sunt programate a se matura toate strazile modernizate din municipiul nostru.
In ceea ce priveste noroiul si praful de pe strazi, intr-adevar pana la finalizarea lucrarilor din Proiectul "Extinderea si reabilitarea sistemelor de apa si apa uzata in regiunea Turda si Campia Turzii" mai exista probleme de acest gen urmand ca ulterior sa revina toate lucrurile la normal si sa fiti multumiti de starea strazilor.
Va multumim pentru intalegere.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.979 -12 Mai 2012 - Huiber Alexandru
Sunt nevoit sa revin cu aceeasi cerere ca cea din urma cu 2 saptamani - MATURATI STRAZILE !!! Ce explicatii sa va mai dau? E praf si murdarie pe toate strazile din oras. Credeti ca asta este o stare normala de fapt intr-un oras cu pretentii?

Vizualizare raspuns:      
Urmare adresei Dvs, on-line inregistrata la noi sub numarul de mai sus, privind maturatul stradal din Municipiul Campia Turzii, va informam ca prin contractul pe care-l avem incheiat cu SLCIAS SA, sunt programate a se matura toate strazile modernizate din municipiul nostru.
In ceea ce priveste noroiul si praful de pe strazi, intr-adevar pana la finalizarea lucrarilor din Proiectul ,, Extinderea si reabilitarea sistemelor de apa si apa uzata in regiunea Turda si Campia Turzii” mai exista probleme de acest gen urmand ca ulterior sa revina toate lucrurile la normal si sa fiti multumiti de starea strazilor.
Va multumim pentru intalegere.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.978 -10 Mai 2012 - CORDOS PAULA ALINA
Buna ziua,as dori sa stiu ce se intampla cu laptele praf.De la sfarsitul lui martie mi sa zis ca nu mai este lapte la primarie dar sa sun in fiecare saptamana sa intreb.Eu am tot sunat dar am primit acelasi raspuns ca nu se stie nimic.Cum se face ca la primaria turda se da in continuare lapte iar la primaria Campia Turzii nu mai este si nici nu se stie cand o sa mai fie ?
Tipareste PDF

 Nr.nreg.976 -05 Mai 2012 - Ilea Gabriela
Azi, 5 mai, 2012, ora 19, am iesit la plimbare cu sotul si nepotica , jos in parcul orasului.
Cativa tineri foarte fitosi si fara scrupule au navalit pe aleile parcului cu masina ca la raliu. Intreb : este normal ca aleile parcului sa fie folosite ca piste de raliu pentru masini? Ba daca au oprit brusc langa noi si le-am zis ce fac, au fost si obraznici si au zis ca nu le e frica de nimeni.Cand am zis ca sun la 112 au fugit.Speram ca se va rezolva situatia aceasta.
Multumesc.

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare sesizarii dvs. on-line, referitoare la autovehiculele care circula cu viteza pe aleile Parcului Municipal, va aducem la cunostiinta ca am informat Politia Municipiului Campia Turzii, care sa urmareasca nerespectarea prevederilor indicatoarelor existente la intrarile pe aleiile parcului, respectiv « ACCESUL INTERZIS » .
Va multumim pentru intelegere.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.975 -04 Mai 2012 - rus emil
Ati aprobat pentru localul din Piata Mihai Viteazu (de sub gang) terasa? Aici sunt scoase scaunele, se consuma din greu alcool, se asterne un covor gros de seminte, iar poluarea fonica cu cuvinte triviale este greu de suportat si de catre cei mai toleranti.
Toate acestea se petrec chiar cu participarea angajatilor.

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizãrii d-voastrã online, în care ne prezentaþi aspecte legate de activitatea barului Infinity, aparþinând S.C. Revital S.R.L., ce funcþioneazã în P-þa Mihai Viteazu ºi care vã nemulþumesc, vã comunicãm urmãtoarele:
- Primãria nu a aprobat funcþionarea unei terase pentru acest local;
- am luat legãtura cu managerul societãþii, care infirmã faptul cã angajaþii ar scoate scaune afarã pentru clienþi seara. Managerul a fost atenþionat în legãturã cu obligaþia respectãrii ordinii ºi liniºtii publice.
- sesizarea d-voastrã a fost transmisã poliþiei municipiului, pentru a fi urmãrite aspectele sesizate ºi pentru a lua mãsurile care se impun .
Tipareste PDF

 Nr.nreg.974 -02 Mai 2012 - Huiber Alexandru
Oraºul aratã mizerabil, dacã nu-i praf e noroi. Rog binevoiþi a dispune sã se mãture TOATE strãzile, aleile ºi trotuarele din oraº.

Vizualizare raspuns:      
Urmare adresei Dvs, on-line inregistrata la noi sub numarul de mai sus, privind maturatul stradal din Municipiul Campia Turzii, va informam ca prin contractul pe care-l avem incheiat cu SLCIAS SA, sunt programate a se matura toate strazile modernizate din municipiul nostru.
In ceea ce priveste noroiul si praful de pe strazi, intr-adevar pana la finalizarea lucrarilor din Proiectul ,, Extinderea si reabilitarea sistemelor de apa si apa uzata in regiunea Turda si Campia Turzii” mai exista probleme de acest gen urmand ca ulterior sa revina toate lucrurile la normal si sa fiti multumiti de starea strazilor.
Va multumim pentru intalegere.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.971 -26 Aprilie 2012 - Chereches Marian
Domnilor de la serviciu INVESTIII,din Primaria Campia Turzii,cand veniti sa vedeti situatia drumului ce merge spre Henkel,este praf ,se prabuseste ,sunt numai santuri din cauza masinilor grele se merg si vin dinspre Henkel,azi maine nu mai putem circula,chematii pe cei de la REIF,sa vina sa remedieze situatia drumului,noi chiar nu existam......Hadeti in Iunie,sa va VOTAM,ca meritati!!!!!!

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizarii D-voastra prin care atrageti atentia asupra starii degradate a strazii Iancu JIANU, va facem cunoscut ca problema reclamata, a fost transmita COMPANIEI DE APA ARIES TURDA SA, care a realizat investitia mentionata, spre solutionare.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.970 -25 Aprilie 2012 - Ene ANDREEA
D-le primar am rugamintea daca pot obtine de la d-voastra urmatoarea informatie:am cumparat cu ceva timp in urma un autoturism de la societatea PASADENA IMPEX SRL cu sediul social in Campia Turzii,ma chinui sa fac actele cu reprezentantii acestei firme care ma mint de o gramada de vreme ca nu ma pot rezolva deorece institutia pe care d-voastra o conduceti nu imi elibereaza fisa de radiere din diverse motive inventate de acestia.Va rog din suflet luati cunostinta de acest caz.Va multumesc!
Tipareste PDF

 Nr.nreg.968 -21 Aprilie 2012 - NEDELCU Jeanina Gabriela
Am o problema cu locurile de parcare din fata blocului.Nu imi vine sa cred ca intr-un oras european oamenii isi marcheaza locul de parcare cu un cauciuc de masina cu numarul de inmatriculare vopsit pe ea.Ma refer la conlocatarul meu domnul Mandrut care pe langa faptul ca are si garaj personal mai are si tupeul sa isi ocupe fortat un loc de parcare in fata blocului blocandu-l cu un cauciuc.As dori sa fiu informata cate locuri de parcare sunt platite la aceasta adresa.Multumesc anticipat
Tipareste PDF

 Nr.nreg.967 -17 Aprilie 2012 - ioo cristian andrei
locuiesc pe strada noua nr 1 si de circa 2 luni de zile curge apa la subsolul blocului .este un miros ingrozitor si un focar de infectie si nimeni nu face nimic .va rog daca se poate face ceva si daca nu se poate cu cine sa luam legatura.va multumesc anticipat
Tipareste PDF

 Nr.nreg.966 -14 Aprilie 2012 - RUS VIOREL
Pe str PAVEL DAN,in urma asfaltarii, intre nr 1 si nr 2 ramane apa de ploaie,fara a se scurge, exact intre doua canale,care nu au nici o utilitate.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.965 -11 Aprilie 2012 - Mohora Petru
Domnule primar,
Serviciul dumneavoastra de specialitate a facut vreodata o verificare la spatiile comerciale in care se vand asigurari, o verificare pe linia respectarii regulilor de comert (autorizare punct de lucru, autorizare persoane care vand, autorizatie de functionare, etc.). Sau inmultit ca ciupercile dupa ploaie si sunt unde vrei si unde nu vrei, nu au afisate la intrare numele firmei care functioneaza acolo, inauntru nu vezi o autorizare a punctului de lucru, etc. Va rog luati masuri.

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizării dumneavoastră în care menţionaţi aspecte legate de activitatea desfăşurată de operatorii economici care au activităţi ale agenţilor şi broker-ilor de asigurări, care vă nemulţumesc, vă comunicăm următoarele:
- Problemele specifice activităţii de asigurare sunt reglementate prin Legea 32/2000 privind activitatea de asigurare şi supraveghere a asigurărilor. Conform art. 4 alin.(1): „ Punerea în executare a prezentei legi, supravegherea şi controlul respectării dispoziţiilor sale revin Comisiei de supraveghere a asigurărilor, în scopul apărării drepturilor asiguraţilor şi al promovării stabilităţii activităţii de asigurare în România.”
- Conform prevederilor H.C.L.39/2010 privind aprobarea Regulamentului de autorizare al operatorilor economici de pe raza municipiului Câmpia Turzii, operatorii economici care desfăşoară activităţi cu caracter comercial trebuie să solicite eliberarea autorizaţiei de funcţionare de către primărie. Prin această autorizaţie este aprobat şi programul de funcţionare.
- Serviciul Corpul de Control al Primarului are atribuţii de autorizare şi de control asupra modului în care sunt respectate condiţiile iniţiale de la data autorizării. În acţiunile de control primele aspecte verificate la intrarea într-o unitate sunt: dacă firma şi programul de funcţionare sunt afişate şi dacă orarul afişat corespunde cu cel aprobat de către primărie. S-au efectuat controale şi la operatorii economici care desfăşoară activităţi de asigurări şi nu s-au constatat abaterile menţionate de dumneavoastră.
- Dacă aveţi în vedere un anumit operator economic , vă rugăm să ne sesizaţi problemele care vă nemulţumesc, acestea urmând a fi verificate şi luate măsurile legale care se impun.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.963 -08 Aprilie 2012 - Marian Adrian
Va anuntam ca pe str Negoiului sta apa pe partea stanga cum intrati pe strada.Incepand de la nr.5 Duca nicolae,nr.7 Maier Emil,nr.11 Iurian Mircea,nr.13 Marginean Niculae,nr.15 Iurian Nelu,nr.17 Vancea Clara,nr.19 Acatrine Remus,nr.21 Buta Ioan.Va rugam sa remediati situatie o sa va si trimitem poze pe emailu primariei sa vedeti cum este strada cand ploua.Va multumim.

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare sesizarii dvs. on-line inregistrata la noi sub numarul de mai sus, in legatura cu starea strazii Negoiului, pe timp de ploaie, va informam ca s-a si emis un ordin de incepere catre firma cu care avem contract de executie lucrari drumuri, pentru ca situatia sa fie remediata in cel mai scurt timp.
Va multumim pentru intelegere.
Tipareste PDF

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  11  12 
Primaria
Sambata, 18 August 2018
vizitator: 54.196.73.22