Campia Turzii, Laminoristilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Sesizari-reclamatii-propuneri

    
Pagina: 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 
 Nr.nreg.1345 -25 Octombrie 2016 - Sasa Eliza
Pe str.T.vladimirescu între școala Pavel Dan din Sâncrai si locuința mea de la nr.37 nu se poate circula pe trotuar doar pe carosabil din cauza coinilor si a trotuarului neîntreținut.( la fostul SMA). Menționez ca deși locuim foarte aproape de școala copilul meu nu poate veni singur acasa,acesta fiind in nesiguranța .

Vizualizare raspuns:      
Referitor la sesizarea dumneavoastra din data de 26.10.2016 postata pe site-ul primariei si inregistrata la noi sub nr.33739/2 din 22.11.2016 prin care sesizati faptul ca "pe str.T.Vladimirescu intre scoala Pavel Dan din Sancrai si locuinta mea de la nr.37 nu se poate circula pe trotuar doar pe carosabil din cauza cainilor(de la fostul SMA)", va informam ca in conformitate cu, Cap. III, art.6, alin.(8) a Ordinului presedintelui ANSVSA nr.31/2008 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a legii nr.205/2004 privind protectia animalelor, agentii economici care isi desfasoara activitatea in incinta fostului SMA, in calitate de proprietari/detinatori ai cainilor au fost somati cu privire la luarea unor masuri de interzicere a accesului liber a acestora, in exteriorul perimetrului detinut.
In cazul in care observati repetarea situatiei, va rugam sa reveniti cu o sesizare, intrucat cainii vor fi considerati fara stapan si se vor aplica prevederile legale pentru aceasta categorie de animale.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1344 -25 Octombrie 2016 - Țărean Denisa Alina
Buna ziua.
Oare pe strada Aleea Vanatorilor, nr.6, bl.P1 nu se poate face parcarea ?
Aproape in fiecare zi ne certam intre noi pentru locurile de parcare deoarece nu sunt amenajate si oamenii spun ca au platit la primarie taxa si sa nu mai parcam in locul lor.
Multumesc.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1343 -25 Octombrie 2016 - Otvos Elena
Buna ziua,
Va rog sa verificati situatia programului scoala dupa scoala la Pavel Dan.
Invatatorii nu sunt multumiti de salrii si nu ne mai primesc copii la clasa dupa ora 12. Noi nu ne permitem sa platim pe langa masa si salariile lor dintr-un salar de 1000 lei.
Va multumesc!

Vizualizare raspuns:      
Municipiul Câmpia Turzii susţine programul Şcoală după Şcoală prin plata cadrelor didactice, conform Hotărârii nr. 89/2016 a Consiliului Local. Părinţii copiilor implicaţi în program nu au nici o obligaţie în ceea ce priveşte salarizarea personalului didactic.

Pentru mai multe informaţii vă puteţi adresa unităţii şcolare pe care o frecventează copilul dumneavoastră sau Serviciului Public Local de Asistenţă Socială, str. Griviţei, nr 8A, tel 0264366396 sau e-mail: splas@campiaturzii.ro.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1342 -21 Octombrie 2016 - dan daniel
Bunaseara. Va rog sa solicitati schimarea becului de la iluminatul public de pe str.tebea nr.1 deoarece nu mai functioneaza de aproximativ 2 luni.Va multumesc.

Vizualizare raspuns:      
Problema a fost rezolvata.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1341 -20 Octombrie 2016 - Giurgiu Georgeta
In numele locuitorilor de pe strada George Enescu, Campia Turzii- GIURGIU ANA,GEORGETA,MAREAN AUGUSTIN,ISTRATE GHEORGHINA,CIMPIAN CALIN,MUNTEAN SEBASTIAN,RUSU ANA,TIPARU IOAN,MUNTEAN CORNELIA- va rugam sa dispuneti servicilor competente sa taie(coseasca ) iarba din spatiile sferente strazii.Fac precizarea ca toti locuitorii sunt persoane in varsta si nu pot executa aceste lucrari aferente spatiului public,vine iarna si nu vom putea matura zapada de pe trotuare.
Va multumim,cu respect,
Giurgiu G.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1340 -19 Octombrie 2016 - Hoca Alexandru
Bună ziua, ...pute domnilor. Pute îngrozitor pe străzile acestui oraș. Chiar nu simțiți? Barițiu, Republicii, A.Vlaicu + celelate care unesc aceste străzi. Dacă la mizeria din acest oraș, mare parte o au cetățenii, la faptul că pute ei nu au cum remedia, doar să plece din acest oraș sau să accepte asta. Rușine! Dezgustător! Parcare pe trotuar, altă problemă. Continuați, vă rog, cu stâlpi montați în beton, așa cum există în momentul de față pe A.Vlaicu, lângă ,,La Strada,,. Montați unde e nevoie.

Vizualizare raspuns:      
In vederea solutionarii problemei sesizate privind mirosul neplacut provenit de la reteaua de canalizare, am solicitat sprijinul Companiei de Apa Aries.
Compania de apa a efectuat verificarile necesare si a constatat ca sistemul de canalizare functioneaza normal, fiind curatat periodic pe strazile G. Baritiu, Republicii, A. Vlaicu si pe strazile arondate.
Reprezentantii Companiei de apa au incercat sa va contacteze, insa au constatat ca adresa de domiciliu nu este corecta, iar la adresa de e-mail nu raspundeti, ceea ce indica faptul ca datele de identificare mentionate in petitie sunt false.
Atragem atentia ca, in conformitate cu prevederile art. 7 din OG 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor, cu modificarile si completarile ulterioare: " Art.7 Petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de identificare ale petitionarului nu se iau in considerare si se claseaza, potrivit prezentei ordonante.
Cu stima,
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1338 -14 Octombrie 2016 - Demuth Cristina
Am solicitat telefonic la serviciul Investitii din cadrul Primariei, inlocuirea becului ars din dreptul imobilului de pe strada A. Iancu, nr. 23. Sesizarea telefonica este a patra, dupa altele trei facute de unul dintre vecinii mei la gardianul care pazeste ca un cerber intrarea in primarie. Desi ni s-a promis ca pana pe 14.10.2016 cei de la Reea Procons vor rezolva problema, se pare ca trebuie sa mergem in audienta la primar pentru un bec. Multumiri d-nei Bocan&colegilor pentru promptitudine!

Vizualizare raspuns:      
Referitor la sesizarea prin care ne solicitaţi remedierea unui defect apărut în sistemul de iluminat public stradal la adresa str. Avram Iancu nr.23, vă informăm că problema a fost rezolvată.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1336 -23 Septembrie 2016 - Dusa Ioan daniel
Buna ziua
Va rog sa remediati starea dezastruoasa a trotuarelor de pe strada gheorghe doja. In dreptul nr. 22a nici nu mai exista alfalt, si lipsesc borduri. Aceste trotuare sunt folosite de foarte multi oameni mai ales in zilele de piata ca sa nu mentionez ca vecinii acestei strazi platesc un impozit aferent zonei1 a municipiului.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1335 -21 Septembrie 2016 - farkas cornel
buna ziua....va rog sa trimiteti o echipa la subsolul blocului pt ca sunt sparte conducte si fisuri la mai multe tevi....cei de la CCA nu iau masuri..nu stiu ce firma e autorizata pt lucrari....cu respect

Vizualizare raspuns:      
Urmarea sesisării dumnevoastră on-line nr. 1335 din data de 21.09.2016 vă facem cunoscut că Primăria Municipiului Câmpia Turzii nu dispune de personal specializat pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii la conductele de canalizare a imobilelor.
Conform prevederilor Legii nr. 230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari, cu modificările şi completările ulterioare, reparaţiile la părţile comune ale imobilului sunt în sarcina asociaţiei de proprietari.
Astfel pentru repararea conductelor sparte de la subsolul imobilului în care locuiţi, vă rugăm să vă adresaţi unei firme specializate şi autorizate.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1334 -16 Septembrie 2016 - anonimul 13
Buna ziua.As dori sa va informez despre traficul greu de pe strada republicii a camioanelor care au drum spre balastiera.Aceste camioane pe langa faptul ca circula cu viteza incarcate fara prelate.Va rog sa imi dati un raspuns daca aceste masini de tonaj greu au dreptul sa circule zi de zi prin cartier si daca nu au alt drum ocolitor si de competenta cui este aceasta problema?

Vizualizare raspuns:      
În conformitate cu prevederile art.7 din OG 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, cu modificările şi completările ulterioare:
„Art. 7 Petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se claseaza, potrivit prezentei ordonanţe.”
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1333 -15 Septembrie 2016 - un cetatean roman
am mai facut o sesizare privind autobasculantele care circula pe strada republici zilnic si distruc drumul vezi gropile de la intersectia cu strada muresului si denivelarile din inetersectia cu b-dul 1 Dec 1918, mi-ati raspuns ca e de competenta politiei,dar nu politia romana repara drumurile si nici nu este in masura sa emita autorizatii de transport greu pe raza orasului caci primaria emite aceste autorizatii iar drummurile tot din banii cetatenilor le reparati la preturi supraevaluate.

Vizualizare raspuns:      
În conformitate cu prevederile art.7 din OG 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, cu modificările şi completările ulterioare:
„Art. 7 Petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se claseaza, potrivit prezentei ordonanţe.”
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1332 -15 Septembrie 2016 - Apahidean Ilie
In data de 15.09.2016 aflindu-ma la magazinul Profi din localitate am solicitat sefei de magazin sa imi indice locul unde se afla grupul sanitar dar am fost refuzat intrucat magazinul nu are asa ceva? Comform ORDIN Nr. 863 din 10 mai 1995 art. 19 supermarketul nu ar putea functiona fara asa ceva. Va rog sa-mi confirmati daca am dreptate si sa luati masurile care se impun.
Cu stima
Ilie Apahidean

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizării dumneavoastră online nr. 1332/ 15.09.2016, cu privire la faptul că în magazinul aparţinând PROFI ROM FOOD S.R.L. situat în Câmpia Turzii, str. 1 Decembrie 1918, vi s-a refuzat accesul la grupul social, vă comunicăm faptul că sesizarea dumneavoastră excede competenţelor noastre, drept urmare a fost redirecţionată către Direcţia de sănătate publică a judeţului Cluj.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1330 -14 Septembrie 2016 - Pop Cristian
Buna ziua
Detin un loc de parcare,in baza unui contract de inchiriere,in fata blocului situat pe str.Otelarilor nr.8,bloc F17,sc.B.Vreau sa va aduc la cunostinta faptul ca parcarea este nemarcata si nesemnalizata,astfel ca fiecare persoana parcheaza masina dupa bunul plac si de multe ori am fost in imposibilitatea de a gasi un loc de parcare.Am achitat in fiecare an chiria si taxa pe teren aferenta si as dori sa luati masuri pt marcarea si semnalizarea corespunzatoare a parcarii.
Va multumesc!

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a sesizării dumneavoastră, privind marcarea şi semnalizarea parcărilor din zona în care deţineţi un loc de parcare, vă facem cunoscut ca a fost lansată către S.C Domeniul Public S.A, comandă pentru marcarea şi semnalizarea parcărilor, iar lucrarea se va executa în cel mai scurt timp.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1329 -13 Septembrie 2016 - Botos Adela
Buna seara. Va rog să luați măsuri cu privire la câinii din Parcul Municipal(berc) care vin însoțiți de stăpâni dar lăsați dezlegati. Aceasta este a doua sesizare de genul acesta. În această seară, în timp ce alergam în parc au venit la mine doi câini de talie mare.M-am speriat foarte tare si am rugat stăpânul să îi cheme care, pe lângă faptul că m-a luat în deradere, m-a si înjurat. Nu este normal să întâlnești intr-un parc astfel de comportamente. Va rog să faceți ceva.

Vizualizare raspuns:      
Având în vedere sesizarea dumneavoastră înregistrată la noi cu numărul de mai sus, vă comunicăm următoarele:
Aşa cum v-am comunicat anterior, în răspunsul la petiţia on-line nr.1315 din 12.07.2016, în cazul în care mai observaţi câini periculoşi lăsaţi liberi de către însoţitori, în spaţii publice, vă rugăm să sesizaţi, în momentul repectiv, Serviciul Public Poliţia Locală din cadrul Primăriei, la numărul de telefon 0264368001, int. 135, de luni până joi între orele 7,30 – 16,00, iar vineri între orele 7,30 – 13,30. În restul timpului vă rugăm să vă adresaţi Poliţiei Municipiului Câmpia Turzii, tel 0264368222.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1328 -12 Septembrie 2016 - Blaga Petru
Va sesizez in legatura cu praful si zgomotul pe care il fac masinile de la cariera de piatra care circula cu o frecventa foarte mare, mentionez ca sunt pline cu pietris si nu sunt acoperite!

Vizualizare raspuns:      
Prin prezenta vă informăm că petiţia dumneavoastră a fost redirecţionată către Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpia Turzii, autoritate abilitată să oprească şi să verifice autovehiculele aflate în trafic şi să aplice sancţiuni pentru încălcarea prevederilor legale privind transportul rutier.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1327 -07 Septembrie 2016 - Florin Talos
La sesizarea nr.1319 din 20 iulie 2016 s-a dat un raspuns cu masuri concrete care din pacate nu s-au concretizat nici azi 07 sept 2016. Totusi vrem sa vedem o schimbare de atitudine fata de cetatean.

Vizualizare raspuns:      
Va aducem la cunostinta ca in cursul lunii septembrie SC Compania de Salubritate Campia Turzii SA a reconditionat toate containerele din incinta respectivului punct de colectare. Totodata dupa finalizarea lucrarilor executate in zona de catre Domeniul Public Campia Turzii SA privind amenajarea spatiilor de parcare, se va proceda la reabilitarea gardului imprejmuitor si a acoperisului punctului de colectare.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1326 -06 Septembrie 2016 - Apintileesei Cristinel
Buna ziua!
De circa 2 luni sesisez o degradare a calitatii apei potabile:prezinta un miros care te duce cu gandul la o apa murdara,iar gustul nu este corespunzator.Pana de curand se putea folosi,dar acum se simte o alterare a acesteia.Rog solicitati celor de la CAA un punct de vedere in acest sens si,eventual,un set de analize sau,daca e posibil,sa faca altcineva aceste analize.Trebuie sa avem in vedere importanta calitatii apei potabile pentru comunitate.Incepe scoala si acolo nu e apa plata.

Vizualizare raspuns:      
În vederea soluţionării petiţiei dumneavoastră am solicitat punctul de vedere al Companiei de Apă „Arieş”, care ne-a comunicat că va preleva mostre de apă, atât din căminul de branşament al asociaţiei de proprietari, cât şi din apartament, cu acordul dumneavoastră, în cursul săptămânii 03.10 - 10.10.2016.
Pentru a stabili, împreună cu operatorul, data şi ora la care se va face prelevarea probelor de apă, vă rugăm să sunaţi la numărul de telefon: 0723/670383.
Cu stimă,
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1323 -28 August 2016 - TANASE COSMIN
As dori sa sesizez o problema referitoare la calitatea aerului din municipiul nostru. In fiecare seara mirosul de la groapa de gunoi a orasului invadeaza orasul, mirosul devenind insuportabil. Acest lucru se intampla de mai multe saptamani si nu au fost luate inca masuri pentru a se preveni acest lucru. Totodata rog sa imi comunicati daca groapa de gunoi a municipiului este autorizata si cine este responsabila de implementarea si respectarea regelementarilor privind calitatea aerului.

Vizualizare raspuns:      
Având în vedere petiţia dumneavoastră, înregistrată la noi cu numărul de mai sus, vă comunicăm următoarele:
În conformitate cu prevederile HG nr.349/2005 privind depozitarea deşeurilor, începând cu data de 17 iulie 2012 s-a sistat depozitarea deşeurilor pe Depozitul de deşeuri neconform Câmpia Turzii.
Acest depozit va fi reabilitat prin implementarea unui sistem complet de închidere şi acoperire prin proiectul «Sistem De Management Integrat al Deşeurilor în Judeţul Cluj». Închiderea şi ecologizarea depozitului se află în sarcina Consiliului Judeţean Cluj.
Menţionăm că acest depozit nu a avut niciodată sisteme de colectare şi valorificare a biogazului. Emisia de gaz de depozit sau biogaz, care apare în urma descompunerii deşeurilor municipale, este un proces natural care nu poate fi stopat, ci se poate doar interveni pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător.
În acest sens, până la începerea activităţilor de închidere propriu-zisă a depozitului de deşeuri, Compania de Salubritate Câmpia Turzii SA efectuează permanent acoperirea cu straturi de materiale inerte a deşeurilor deja depuse în depozit, având ca scop limitarea răspândirii mirosurilor neplăcute şi evitarea autoaprinderii deşeurilor în sezonul cald.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1322 -28 August 2016 - un cetatean roman
buna ziua va sesizez in legatura cu faptul ca in apropierea centrului orasului se mai contruieste un palat tiganesc si sunt curios daca tiganii au toate actele si autorizatiile de constructie in regula atat timp cat sunt cunscuti ca rai platitori de taxe.
totusi imaginea orasului cu care va laudati nu conteaza? doriti sa ajungem si noi ca in huedin sau timisoara unde numai tiganii terenuri si palate in tot orasul sau va place cand vedeti doar turnulete si urla muzica 24 din 24 ore. va multumesc

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii dvs. on-line cu privire la construirea unui palat tigănesc în apropierea centrului municipiului Câmpia Turzii, vă facem cunoscut că pentru a vă furniza existenţa autorizaţiei de construire, trebuie să ne comunicaţi datele exacte ale imobilului aflat în cauză.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1321 -16 August 2016 - Revnic Daniela
Buna ziua,
La ce ne foloseste cladirea care s-a construit cu rolul de comercializare a produselor agricole,daca in continuare se vinde pe strada?Si aici ma refer la piata mica.Mi se pare total insalubru sa se vanda tot felul de legume langa un container,ca sa nu mai zic de galagia ce o fac dis -de- dimineata.(sector pepeni,nu inseamna vinete,rosii,etc)

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizării online din partea dumneavoastră, cu numărul de înregistrare 26337 din 23.08.2016, prin care reclamaţi faptul că în sectorul de pepeni din Piaţa Mureşului se comercializează şi alte legume în afară de pepeni, vă răspundem că acel sector este destinat exclusiv comercializării de pepeni verzi şi galbeni, comercializarea altor produse fiind interzisă.
Menţionăm faptul că, comercializarea de pepeni verzi şi galbeni este o activitate sezonieră, iar legumele şi fructele se comercializează în Hala Agroalimentară Mureşului.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1319 -20 Iulie 2016 - Huiber Alexandru
Bun? ziua
Revin cu sesizarea privitoare la starea deplorabil? a punctelor de colectare a de?eurilor (vezi cel de lâng? fosta CT 10 Bari?iu) Pubelele sunt mizerabile iar locul infect. Am mai sesizat acest fapt în luna noiembrie iar r?spunsul primit a fost jenant. Cel care a r?spuns habar nu are despre realitatea din teren. De atunci lucrurile s-au înr?ut??it ?i mai mult.
Rog binevoi?i a dispune m?surile ce se impun.

Vizualizare raspuns:      
Referitor la sesizarea dumneavoastră, privind neconformităţile apărute la punctul de colectare al deşeurilor, de pe str. Gh. Bariţu (lângă fosta C.T. nr. 10), s-a sesizat operatorul serviciului public de salubrizare al municipiului Câmpia Turzii şi vă aducem la cunoştinţă următoarele:
- în urma verificări efectuate, s-a constatat că, aceste containere trebuie înlocuite şi împrejmuirea punctului de colectare selectivă trebuie reparată.

Va aducem la cunostinta ca in cursul lunii septembrie SC Compania de Salubritate Campia Turzii SA a reconditionat toate containerele din incinta respectivului punct de colectare. Totodata dupa finalizarea lucrarilor executate in zona de catre Domeniul Public Campia Turzii SA privind amenajarea spatiilor de parcare, se va proceda la reabilitarea gardului imprejmuitor si a acoperisului punctului de colectare.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1318 -18 Iulie 2016 - haiduc ioana
Pe strada Gheorghe Baritiu ,colt cu Retezatului ne invadeazã o ceata de câini 6 in numãr , foarte periculosi ,Sambata 16 iulie s-au perindat in fata salonului Trendy si latrau clientii , prezinta un pericol ...apoi nopti de gãlãgie ,de hartuiala intre ei , oamenilor le e frica sa meargã in piata Mures ,merg dupa ei ,apoi fac traseu pe lângã rampa gunoi Retezatului ..ideea e ca se iau de oameni ,va rog cat de repede sa se ia masuri ,copiii sunt in pericol ,risca sa fie rupti de caini.Va multumesc

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a sesizarii nr.1318 din 18.07.2016, prin care sesizati ,,pe strada Gheorghe Baritiu, colt cu Retezatului ne invadeaza o ceata de câini 6 in numar, foarte periculosi,” va comunicam urmatoarele:
Echipa de ecarisaj a desfasurat zilele acestea actiuni de patrulare în tot cartierul cuprinzând si zona indicata cu scopul identificarii si capturarii acelor câini care circula liber, nesupravegheati pe domeniul public.
În urma acestor actiuni, din zona specificata de dvs. au fost capturati un numar de 4 câini fara stapân, urmând ca si în zilele urmatoare actiunile sa continue pe întreg teritoriul municipiului Câmpia Turzii, având ca scop capturarea tuturor acelor câini care circula liber sau sunt aciuati pe domeniul public si punerea lor temporara sub control medico-veterinar în adapostul pentru animale fara stapân de la Bogata.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1317 -17 Iulie 2016 - moldovan ioan
in aceasta dimineata o haita de caini vagabonzi aua atacat o fetita in dreptul scolii mihai viteazu.

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a sesizarii nr.1317 din 17.07.2016, prin care sesizati ,,în aceasta dimineata o haita de câini vagabonzi au atacat o fetita în dreptul scolii mihai viteazu,” va comunicam urmatoarele:
Echipa de ecarisaj a fost anuntata sa desfasoare de urgenta actiuni de patrulare în zona indicata si implicit în tot cartierul cu scopul identificarii si capturarii câinilor fara stapân.
În urma acestor actiuni, din zona respectiva au fost capturati un numar de 4 câini fara stapân, urmând ca si în zilele urmatoare actiunile sa continue pe întreg teritoriul municipiului Câmpia Turzii, având ca scop capturarea tuturor acelor câini care circula liber sau sunt aciuati pe domeniul public si punerea lor temporara sub control medico-veterinar în adapostul pentru animale fara stapân de la Bogata.

Tipareste PDF

 Nr.nreg.1316 -13 Iulie 2016 - POP DANA
Buna ziua,azi am fost in targ in C.Turzii,doream sa-mi cumpar un cocos pentru gainutele din ograda.De luni bune vanzatorii de pasari nu mai sunt lasati sa intre in targ.Pana acum s-au facut compromisuri,isi vindeau pasarile pe trotuarul de langa targ,dar astazi nu au fost lasati nici macar acolo.Puteti sa-mi spuneti care sunt motivele ? si cand se va reveni la o normalitate ...adica sa putem cumpara pasari-pui ,civilizat din targ ??? Va multumesc !

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizării online din partea dumneavoastră, cu numărul de înregistrare 22568 din 18.07.2016, având ca obiect situaţia păsărilor din Târgul de animale vii, din Municipiul Câmpia Turzii, vă comunicăm faptul că, comercializarea păsărilor în târgurile de animale vii este interzisă prin Ordinul preşedintelui ANSVSA nr. 77 din 15.07.2015 privind modificarea şi completarea Normei sanitar-veterinare privind condiţiile de funcţionare a târgurilor de animale vii, aprobată prin Ordinul preşedintelui ANSVSA nr. 45/2010, conform art. 2, alin. (2) al respectivului ordin:,,se pot comercializa numai animale din următoarele specii: ecvidee, bovine, ovine, caprine, porcine şi iepuri, provenite din exploataţiile nonprofesionale, precum şi porcine provenite din exploataţii comerciale şi din exploataţii comerciale de tip A.”
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1315 -12 Iulie 2016 - Botos Emiliana
Buna ziua,
Va rog sa luati masuri cu privire la stapanii care isi lasa dezlegati cainii in parc( fara botnita).

Vizualizare raspuns:      
Având în vedere sesizarea dumneavoastră înregistrată la noi cu numărul de mai sus, vă comunicăm următoarele:
În conformitate cu prevederile art.2, alin 17 din Legea nr.61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri constituie contravenţie.
În cazul în care mai observaţi câini periculoşi lăsaţi liberi de către însoţitori, în spaţii publice, vă rugăm să sesizaţi Serviciul Public Poliţia Locală din cadrul Primăriei, la numărul de telefon 0264368001, int. 135, de luni până joi între orele 7,30 – 16,00, iar vineri între orele 7,30 – 13,30. În restul timpului vă rugăm să vă adresaţi Poliţiei Municipiului Câmpia Turzii, tel 0264368222.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1314 -05 Iulie 2016 - Precub Ioan Adrian
Buna ziua,

Va rog sa face-ti ceva cu traficul de pe strada Gh. Baritiu deoarece se circula FOARTE tare.Sunt copii in zona, masini parcate pe margine si o multime de nebuni locali care isi testeaza masinile pe strada.Montati niste limitatoare de viteza trainice ,nu ca cele din fata scolii,cere-ti politiei sa steaa cu radarul si sa sanctioneze ce prind.Nu asteptati sa moara cineva.Stiu ca s-au facut sesizari o multime dar nu ati facut nimic. Rog raspuns cf. legii, in 30 zile .

Multumesc

Vizualizare raspuns:      
Vă comunicăm că în cadrul şedinţei din data de 13.07.2016 a Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei la nivelul Municipiului Câmpia Turzii s-au dezbătut problemele sesizate de dumneavoastră iar reprezentantul Poliţiei Municipiului Câmpiei Turzii ne-a comunicat faptul că datorită efectivelor reduse de personal se acţionează cu preponderenţă în zonele cu risc ridicat de producere a accidentelor iar în măsura posibilităţilor se va acţiona şi pe strada dumneavoastră.
Referitor la măsurile pentru reducerea vitezei autovehiculelor s-a propus ca soluţie alternativă supraînălţarea trecerilor de pietoni atât pe str. Gh. Bariţiu cât şi pe străzile unde sunt şcoli şi gradiniţe, această soluţie urmând a fi analizată şi de serviciile de specialitate împreună cu conducerea instituţiei iar ulterior vi se va comunica rezultatul acesteia.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1313 -04 Iulie 2016 - Covaci Rares
Buna ziua,

Am facut o cerere catre Primaria Campia Turzii cu nr 10430/31.03.2016 in numele asociatiei de proprietari in care am cerut 2 banci, pamant pentru plantat flori si sa ni se asfalteze trotuarul din fata blocului.

Va multumesc pentru asfaltarea trotuarul insa bancile si pamantul nu le-am primit.Imi puteti da un raspuns la cerere?

Mentionez ca nu am primit raspuns in termenul legal de 30 de zile desi au trecut peste 90 de zile.

Va multumesc
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1312 -27 Iunie 2016 - Laszlo Corina
Buna ziua,
Prin prezenta doresc sa fac reclamatie asupra orarului de functionare al Clubului Infinity de pe str.Gheorghe Baritiu.Solicit sa se modifice orarul de functionare , pana la ora 23:00 sau 24:00, sa nu mai fie non-stop, intrucat nu ne putem odihni din cauza clientilor care stau pe terasa noapte , consuma bauturi alcoolice si fac zgomot.
In speranta unei solutionari favorabile, va multumesc anticipat.

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizării dumneavoastră înregistrată la noi cu numărul de mai sus, prin care ne reclamaţi aspecte legate de activitatea barului Infinity, care funcţionează la parterul blocului, bar care aparţine firmei REVITAL S.R.L., vă comunicăm:
 în urma solicitării noastre, Poliţia municipiului ne-a comunicat prin adresa nr. 22839/ 20.07.2016, faptul că: „nu au fost aplicate sancţiuni întrucât nu a fost înregistrată nicio sesizare în ultimele 6( şase) luni la nivelul subunităţii”,
 doamna Bungărdean Nicoleta, în calitate de manager, ne-a comunicat faptul că societatea are încheiat contract de prestări servicii cu o firmă de pază şi protecţie care asigură ordinea şi liniştea publică non-stop, iar după ora 22.00 clienţii nu mai consumă pe terasă, ci în incinta localului.
În conformitate cu prevederile art.13 (1) din Anexa la H.C.L. 39/ 2016: ”În cazul în care au fost aplicate în mod repetat sancţiuni contravenţionale operatorului economic pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice se poate reduce unilateral orarul de funcţionare, prin Dispoziţia Primarului, în baza referatului întocmit de Serviciul Public Poliţia Locală. ”
În concluzie, nu poate fi redus programul de funcţionare al barului, deoarece nu au fost aplicate sancţiuni pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pe viitor, în cazurile în care sunteţi deranjaţi fonic pe timpul nopţii, vă rugăm să apelaţi Poliţia municipiului pentru a se lua măsurile legale care se impun, la numărul de telefon 0264/368222.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1310 -15 Iunie 2016 - POPA PAVEL CRISTIAN
Dn.Primar in urma cu putin timp am primit un teren cu drept de folosinta in cartier SARAT avem parcela nr 18 si amfacut proiectul si avizele ,mai putin avizul de la Electrica. Ce se intampla pt ca am inteles ca avem un cablu de curent care trece prin parcele ,problema este ca unele avize vor expira si nu sant de acord sa le mai platesc inca o data.
va rog sa imi comunicati ce hotarire se va lua pt ca vrem sa ne apucam de construit si nu avem avizul de la electrica multumesc
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1309 -08 Iunie 2016 - Dolha Daniela
Buna ziua!Urmare raspunsului evaziv cu privire la "depozitarea gunoaielor pe malul Ariesului si riscul de îmbolnaviri", constatam ca administratia locala NU a înteles fondul problemei. D-le primar în functie si viitor primar, problema este ca malul Ariesului a devenit CONTAINERUL cartierului si, mai nou, "stâna de capre". Este un focar de infectie! Se perpetueaza situatia de ani de zile fiindca lumea stie: primaria nu sanctioneaza, bunaoara nu conteaza! Raspunsul oferit, astazi, confirma regula!

Vizualizare raspuns:      
Considerăm că răspunsul nostru la sesizarea on­line nr. 1303 din12.05.2016 privind deşeurile de pe malul Arieşului nu este deloc evaziv, ci dimpotrivă: clar şi complet.
Cu privire la adăpostul pentru creşterea caprelor, în urma discuţiilor avute cu dumneavoastră a fost identificat proprietarul acestora, care a fost somat să desfiinţeze construcţia neautorizată şi să evacueze terenul ocupat de furaje, până în data de 15.07.2016.
În caz de neconformare va fi sancţionat contravenţional, conform prevederilor legale în vigoare.
Cu stimă,
Tipareste PDF

Pagina: 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 
Primaria
Sambata, 18 August 2018
vizitator: 54.196.73.22