Campia Turzii, Laminoristilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Sesizari-reclamatii-propuneri

    
Pagina: 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 11 12 
 Nr.nreg.1230 -16 Ianuarie 2015 - nemes alexandru
Am fost astazi,16/01/2015,pe la ora 11 la primarie, sa-mi platesc taxa de parcare. Mi se spune ca inca nu s-a stabilit, dar ca mai am de plata 20 de lei de anul trecut.
-De ce ?
-Inflatia, mi se raspunde
Din cate stiu eu, nivelul inflatiei in 2014 a fost stabilit de BNR la 2,2%. De unde s-a scos 20 de lei pentru 100 lei taxa?
La intrebarea mea de ce nu am fost anuntati, raspunsul a fost:doar nu era sa anuntam o mie si ceva de oameni acasa!
Domnule primar, astept raspuns
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1229 -05 Ianuarie 2015 - CRISTIAN MAXIM
D-ul Primar Asi dori sa vorbesc cu d-voastra pt. ca situatia mea este critica. Am locuit cu chirie pt. ca cu parinti mei lucuieste un frate de al meu cu familia intr-un apartament cu 2 camere ,deci din lipsa de spatiu am hotarit sa plec eu cu chirie fiind si cel mai mare.Am stat in chirie timp de 3 ani iar acum pana la data de 1 MARTIE trebuie sa eliberez apartamentul pt. ca proprietara il vinde.AM DOSAR PT. LOCUITA LA PRIMARIE DE 8 ANI de zile iar acum am varsta de 37 de ani.As vrea sa va vb.

Vizualizare raspuns:      
Ati fost programat in audienta pe data de 08/01/2015.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1228 -03 Ianuarie 2015 - Lup Florin-Gabriel
Domnule primar si viceprimar curatarea drumurilor de zapada din cartiere nu sunt in programul de guvernare pe 2015? Sa intelegem ca noi cei care locuim in cartierele rau famate nu vom mai plati impozit in anul 2015? Atunci cand temperaturile au mai scazut in alti ani se mai intra cu plugul pentru a se curata zapada (asa de ochii lumii) si pe strazile din cartiere. Sa intelegem ca v-a prins iarna pe nepregatite, nu a fost zapada pana acum si nu s-a atins targhetul financiar. Va multumim.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1225 -29 Decembrie 2014 - Bobaila Mihai
Stimate domnule primar, oare deszãpezirea însemna din partea celor care au contractul numai mutarea zãpezii de pe strada pe trotuare, nu ar trebui sa dea și cu material antiderapant?
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1224 -22 Decembrie 2014 - socaciu gheorghe
buna ziua stimata primarie,oare cartierul sarat nu face parte din mun. campia turzii.toti platim impozitele la taxe si impozite c.t.,dar ,niciodata cartierul sarat nu a fost impodobit de sarbatori.daca nu ar fi iluminatul stradal totul ar fi in bezna.va rugam sa impodobiti si strazile noastre din cartier cu lumini de craciun si an nou.d-nu primar d-voastra va place cand treceti calea ferata prin gropi si fara nici o luminita de bucurie a craciunului........macar la intrare. cu stima si respect.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1222 -06 Noiembrie 2014 - Giurgiu Georgeta
In numele locuitorilor de pe strada G.Enescu si a celor din locuintele colturi intersectie STR. Republicii cu G Enescu ,solicit gasirea unei solutii privind parcarea autobuzelor curse speciale pe strada. Nu suntem obligati sa ne trezim dimineata la ora patru cind acestea se pregatesc pentru plecare si tin motoarele pornite pana cand isi intra masina in parametrii.Strada este permanent blocata pe un sens de mers iar iarna nu poate fi curatata de zapada din aceata cauza.
Va multumim

Vizualizare raspuns:      
Avand in vedere petitia dumneavoastra on-line va informam ca problema sesizata va fi analizata in prima sedinta a Comisiei de Sistematizare a Circulatiei constituita la nivelul municipiului Campia Turzii, care va avea loc pana la data de 15 decembrie 2014, urmand ea hotararea comisiei sa va fie cornunicata ulterior.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1221 -06 Noiembrie 2014 - marginean rodica vasilica
Buna ziua.domnu primar as dori sa ma ajutati cu un loc de munca, am lucrat la echel 22 de ani iar acum intoarsa di italia di iunie caut si nimic mentionez caam un copilde11 ani si traim in chirie cu un venit pe luna de 850 pt trei persoane.cu un curs in desfasurare de ingrijire batrani in desfsurare nu pot face fata facturilor mancari , va este foarte greu mai ales ca trimit copilul la scoala fara pachet.astept raspuns va mulrumesc.pot lucra orice ca inca am sanatate.

Vizualizare raspuns:      
Urmare adresei dumneavoastra, inregistrata la noi sub numarul 34.289/07.11.2014,prin care ne solicitati un loc de munca, pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, va comunicam urmatoarele:
- in momentul de fata Primaria municipiului dispune de posturi vacante dar, pentru ca nu avem cunostinta despre studiile si calificarile dumneavoastra, va indrumam in a depune un Curriculum Vitae (C.V.) la registratura institutiei. De asemenea, va sugeram sa verificati periodic site-ul Primariei, pentru a urmari posturile scoase la concurs;
va puteti adresa domnului Kubilay Kocak - director la S.C. Prestige Transilvania S.R.L., societate cu profil in productia de mobilier, cu sediul in municipiul Campia Turzii, str. Republicii, nr. 85-87, care, din cunostintele noastre, ar mai avea nevoie de personal spre angajare.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1220 -31 Octombrie 2014 - CÃTANÃ CORNELIA
Bunã seara domnule Primar,
Astãzi am primit rãspuns la cererea mea depusã la Registratura Primãriei Câmpia Turzii, în data de 15 octombrie 2014. Deoarece soluþia formulatã de d-na Ioana S. ONIªOR ºi d-nul M. GLIGAN este mai rea decât situaþia pe care v-am sesizat-o, vã rog sã dispuneþi anularea acestei soluþii. În plus, vã rog sã-l primiþi în audienþã pe soþul meu, Ioan CÃTANÃ, la prima datã de audienþe a lunii noiembrie 2014.
Vã mulþumesc pentru atenþia acordatã!
Cu stimã,
Cornelia CÃTANÃ

Vizualizare raspuns:      
Ati fost programat in audienta pe data de 06/11/2014.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1219 -29 Octombrie 2014 - Oprean Alin
Buna seara domnule primar,
In urma ploilor cazute, apa s-a infiltrat in tavanul bucatariei. De fiecare data cand am sunat la primarie,mi-a fost comunicat ca vin sa repare acoperisul "saptamana viitoare"in fiecare saptamana din septembrie si ati primit bani la rectificarea bugetara.Va bateti joc.

Vizualizare raspuns:      
Va comunicam ca lucrarea de reparatii acoperis bloc de locuinte pentru tineri, ANL 2002, din Campia Turzii a fost finalizat in data de 04.11.2014.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1217 -17 Octombrie 2014 - Huiber Alexandru
Rog binevoiți a dispune reamenajarea și igienizarea spațiilor destinate colectãrii resturilor menajere.

Vizualizare raspuns:      
Va informam ca sesizarea dumneavoastra a fost trimisa pentru solutionare catre SC Compania de Salubritate SA Campia Turzii
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1215 -03 Octombrie 2014 - Nemes Attila
Se poate sa primesc un raspuns la sesizarea 1213 din 30 septembrie!

Vizualizare raspuns:      
Va aducem la cunostinta ca in limita resurselor bugetare problema dumneavoastra va fi rezolvata.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1214 -01 Octombrie 2014 - farcas mihai
Buna ziua, va rog luati masuri pt. Asociatia P- ta Mihai Viteazu care are tot mai multe probleme de rezolvat:
- strada e penibila,altii au asfalt si in casa
- lucrarile de reparatii,zugravit...pauza de 20 ani la scara B,ca dupa razboi.
- subsolul e infect,trebuie reparate conductele
Va rog luati masuri si trimiteti reprezentanti de la primarie pt. a aplica amenzi si somatii pt strangerea fondurilor necesare pt a repara ceea ce e infect de 20 ani.

Vizualizare raspuns:      
Urmare adresei dumneavoastre inregistrate la noi sub nr. de mai sus, prin care solicitati masuri din partea Primariei pentru Asociatia P-ta Mihai Viteazul, va facem cunoscut urmatoarele:
- referitor la Asociatia de locatari "Mihai Viteazul" si problemele sesizate de d-voastra, va facem cunoscut faptul ca acestea au fost rezolvate de catre asociatie si evidentiate in procesul verbal incheiat in data de 13.10.2014 cu ocazia sedintei asociatiei,
- in ceea ce priveste starea tronsonului de strada P-ta Mihai Viteazul, la care faceti referire , va informam ca vom tine cont de solicitarea dvs. in programarea Iucrarilor de reparatii si intretinere strazi pentru anul 2015.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1213 -30 Septembrie 2014 - Nemes Attila
Buna ziua
As dori sa va intreb daca pe str.Aurel Vlaicu numai pe un trotuar se pun acei stilp mici,sau se vor monta si pe celalalt trotuar deoarece acuma parcheaza de doua ori mai multe masini pe trotuarul liber ?
Am tablita pe poarta "acces auto" dar nu are nici un efect.
Daca nu se monteaza am sa-mi montez eu singur!
Multumesc anticipat.

Vizualizare raspuns:      
Va aducem la cunostinta ca in limita resurselor bugetare problema dumneavoastra va fi rezolvata.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1212 -30 Septembrie 2014 - Dolha Daniela
Buna ziua!Gunoaiele menajere, hoiturile si fecalele au umplut din nou mal. Ariesului si "Cantina" în cart. Lut. Unde este Politia locala de atâtea luni pentru a sanctiona oamenii iresponsabili? De ce sa arate "parcurile copiilor" ca niste pârloage, depozite de materiale si garaje, spre rusinea celor de la Domeniul public? Cine trebuie sa asigure curatenia strazilor si a trotuarelor si nu-si face datoria în cartier? Cui servesc banii nostri ca sa trebuiasca sa traim în dezordine si neorânduiala?

Vizualizare raspuns:      
Având în vedere sesizarea dumneavoastrã, s-au luat mãsuri în vederea remedierii problemelor semnalate, probleme care s-au datorat pe de o parte lucrãrilor executate la podul peste Arieº ºi blocãrii accesului utilajelor în cartier, dar în primul rând lipsei de educaþie ºi responsabilitate civicã a unora dintre cetãþenii care locuiesc în zonã, precum ºi lipsei de implicare a locuitorilor de bunã credinþã în vederea atenþionãrii, a identificãrii ºi tragerii la rãspundere a acestora de cãtre organele competente pentru faptele care constituie contravenþii.
De asemenea, vã informãm cã periodic se efectueazã controale în zonã, în limita personalului disponibil, luându-se mãsurile legale care se impun.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1211 -29 Septembrie 2014 - robert dragota
Am o intrebare,s-ar putea sa ajunga cineva din primarie pe strada Otelarilor, sa observe ce batjocura s-a facut cu asa numitul strat de uzura care s-a aplicat pe strada si care nu mai este pe strada, este pe marginea strazii,pe masini,pe geamuri si in casele noastre.S-a facut pur si simplu o batjocura pe bani publici banuiesc In momentul de fata trebuie sa stai cu geamurile inchise daca nu vrei sa te trezesti cu un praf ca dupa o furtuna in desert! Va multumesc anticipat

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii dvs. on-line in legatura cu pietrisul concasat care s-a aplicat peste un strat de emulsie bituminoasa pentru inchiderea stratului de uzura pe carosabilul strazii Otelarilor, va comunicam ca s-au luat masuri ea
materialul in exces sa fie maturat, toate aceste operatiuni fiind suportate de executant, fiind lucrari nereceptionate de catre Primaria Campia Turzii.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1209 -12 Septembrie 2014 - Galdau Bogdan Alexandru
Cand se vor anunta persoanele care primesc parcele in cartier sarat?

Vizualizare raspuns:      
Urmarea sesizãrii dumneavoastrã online, vã informãm cã în prezent este în curs de elaborare un plan urbanistic zonal, în vederea parcelãrii terenului destinat construirii de locuinþe pentru tineri în cartierul ªarât.
Dupã stabilirea numãrului de parcele ºi a cãilor de acces în zonã ºi aprobarea PUZ-ului de cãtre Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, vom invita la sediul instituþiei persoanele cãrora li se vor atribui parcele de teren pentru construirea unei locuinþe.
Menþionãm cã lista privind ordinea de prioritate pentru atribuirea în folosinþã a terenurilor destinate construirii de locuinþe proprietate personalã în municipiul Câmpia Turzii, pentru anul 2014, ce constituie anexa la HCL nr. 86 din 30.06.2014 se aflã postatã de site-ul municipiului.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1208 -07 Septembrie 2014 - suciu ioana
buna ziua , am pe scara o femeie fara picior si nepotul o tine singura in casa, batrana nu mai este in toate mintile si striga pe geam, canta,va rog sa trimiteti o asistenta sociala la ap 69 pe republicii nr 6.la dna ilonco sa vada ce este cu ea,pentru ca si noaptea striga dupa nepotul si nu ne putem odihni de ea..... va multumesc

Vizualizare raspuns:      
În urma sesizãrii online, înregistratã cu nr. 26295 din 09.09.2014, vã aducem la cunoºtinþã cã doamna Coman Ileana, domiciliatã în Câmpia Turzii, str. Republicii, nr.6, ap.68, are aparþinãtor, care a fost responsabilizat privind îndatoririle care îi revin. Persoana în cauzã va rãmâne în monitorizarea Serviciului Public Local de Asistenþã Socialã.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1207 -08 August 2014 - Milesan Liana
Referitor la sesizarea 1205 se poate sa ne comunicați un rãspuns competent si viabil sau este necesar sa inaintam plângerile mai departe la OPC, la ISC sau ... Mai departe?Nu doriți dumneavoastrã domnule primar doar un sfârșit de sãptãmâna sa locuiti la adresele noastre si sa vedeți ce bine va ve-ți odihniți noaptea din cauza muzicii susținutã de lãutari? Va multumesc.

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizãrilor dumneavoastrã, în care reclamaþi disconfortul fonic cauzat de muzica provenitã de la unitatea aparþinând LA ALTRO CAFE S.R.L.-D, situatã în vecinãtatea locuinþei dumneavoastrã, vã comunicãm cã pentru soluþionarea petiþiei am întreprins urmãtoarele demersuri:
- au fost transmise adrese Direcþiei de sãnãtate Publicã Cluj ºi Agenþiei pentru Protecþia Mediului Cluj, autoritãþi cu competenþe în determinãri sonometrice. În urma adreselor trimise, reprezentantul D.S.P. Cluj s-a prezentat în data de 06.08.2014 ºi împreunã ne-am deplasat la unitatea în cauzã. Acesta urmeazã sã revinã la o datã ulterioarã pentru efectuarea determinãrilor sonometrice la nivelul unitãþii ºi a locuinþei dumneavoastrã ºi în funcþie de rezultatul acestor determinãri vor aplica mãsurile care se impun.
- am solicitat Poliþiei municipiului Câmpia Turzii sã ne comunice dacã au mai fost aplicate sancþiuni administratorului împuternicit al societãþii dupã data de 24.07.2014, datã la care a fost eliberatã autorizaþie privind desfãºurarea activitãþilor de alimentaþie publicã.

În funcþie de rãspunsurile primite de la instituþiile implicate, vã vom comunica mãsurile luate.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1206 -06 August 2014 - Milesan Liana Mihaela
Buna seara stimate domule primar,am rugamintea de a se lua masuri in ceea ce priveste functionarea localului din str.Avram Iancu,nr.2"AltroCafee ex ALTROMONDO"deoarece la fiecare sfarsit de saptamana avem seri de karaoke,de muzica cu lautar sau muzica la volume indecente in noapte.Dansii sunt singurii din oras cu program de functionare pana la ora 3 dimineata,in cazul lor Legea61/1991nu este valabila?Rog sa luati masuri in elimanarea disconfortului fonic.Va multumesc anticipat.

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizãrilor dumneavoastrã, în care reclamaþi disconfortul fonic cauzat de muzica provenitã de la unitatea aparþinând LA ALTRO CAFE S.R.L.-D, situatã în vecinãtatea locuinþei dumneavoastrã, vã comunicãm cã pentru soluþionarea petiþiei am întreprins urmãtoarele demersuri:
- au fost transmise adrese Direcþiei de sãnãtate Publicã Cluj ºi Agenþiei pentru Protecþia Mediului Cluj, autoritãþi cu competenþe în determinãri sonometrice. În urma adreselor trimise, reprezentantul D.S.P. Cluj s-a prezentat în data de 06.08.2014 ºi împreunã ne-am deplasat la unitatea în cauzã. Acesta urmeazã sã revinã la o datã ulterioarã pentru efectuarea determinãrilor sonometrice la nivelul unitãþii ºi a locuinþei dumneavoastrã ºi în funcþie de rezultatul acestor determinãri vor aplica mãsurile care se impun.
- am solicitat Poliþiei municipiului Câmpia Turzii sã ne comunice dacã au mai fost aplicate sancþiuni administratorului împuternicit al societãþii dupã data de 24.07.2014, datã la care a fost eliberatã autorizaþie privind desfãºurarea activitãþilor de alimentaþie publicã.

În funcþie de rãspunsurile primite de la instituþiile implicate, vã vom comunica mãsurile luate.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1205 -01 August 2014 - Milesan Liana Mihaela
Buna seara stimate domnule primar,am rugamintea de a se lua masuri in ceea ce priveste functionarea localului din str.Avram Iancu, nr.2 "AltroCafe ex ALTROMONDO" deoarece la fiecare sfarsit de saptamana suntem obligati sa ascultam karaoke , muzica cu lautari sau muzica la volume cu decibeli indecenti de mari in noapte. Sunt singurii din orascu program de functionare paa dimineata la ora3:00, in cazul lor Legea 61/1991 nu este valabila?Rog sa luati masuri in eliminarea disconfortului fonic.

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizãrilor dumneavoastrã, în care reclamaþi disconfortul fonic cauzat de muzica provenitã de la unitatea aparþinând LA ALTRO CAFE S.R.L.-D, situatã în vecinãtatea locuinþei dumneavoastrã, vã comunicãm cã pentru soluþionarea petiþiei am întreprins urmãtoarele demersuri:
- au fost transmise adrese Direcþiei de sãnãtate Publicã Cluj ºi Agenþiei pentru Protecþia Mediului Cluj, autoritãþi cu competenþe în determinãri sonometrice. În urma adreselor trimise, reprezentantul D.S.P. Cluj s-a prezentat în data de 06.08.2014 ºi împreunã ne-am deplasat la unitatea în cauzã. Acesta urmeazã sã revinã la o datã ulterioarã pentru efectuarea determinãrilor sonometrice la nivelul unitãþii ºi a locuinþei dumneavoastrã ºi în funcþie de rezultatul acestor determinãri vor aplica mãsurile care se impun.
- am solicitat Poliþiei municipiului Câmpia Turzii sã ne comunice dacã au mai fost aplicate sancþiuni administratorului împuternicit al societãþii dupã data de 24.07.2014, datã la care a fost eliberatã autorizaþie privind desfãºurarea activitãþilor de alimentaþie publicã.

În funcþie de rãspunsurile primite de la instituþiile implicate, vã vom comunica mãsurile luate.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1204 -01 August 2014 - Sabau Dorin
Buna!Suntem un grup de locatari de pe Laminoristilor nr.19,si va sesizam din nou cum am facut-o si in urma cu ceva timp .Este vorba de capacul da canal peste care trec o droaie de masini ,canal situat in fata bistro nr.6 la intrare in primarie si care face un zgomot infernal.Chiar nu se aude si din primarie?Va rugam faceti ceva ca asa nu se mai poate.Nu ne mai dati detalii ca si data trecuta (cine a facut drumul ,de cine tine lucrarea,etc).Vrem rezolvarea,punct.Multummim anticipat!

Vizualizare raspuns:      
Sesizarea a fost rezolvata.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1203 -30 Iulie 2014 - mihai daniel
buna ziua,
dumneavoastra ati observat cum s-a rezolvat in TgMures limitarea vitezei pe strazile orasului?
Fara zgomot, fara fisuri la imobile, fara reclamatii si fara viteza. Vizate: Republicii, GhBaritiu, AVlaicu...Multumesc.

Vizualizare raspuns:      
Vã comunicãm faptul cã ne-am informat cu privire la modalitatea de limitare a vitezei sugeratã de dumneavoastrã ºi vom analiza oportunitatea aplicãrii acesteia pe raza municipiului Câmpia Turzii.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1202 -24 Iulie 2014 - TAAR ROBERTH
D-LE PRIMAR,se poate face o sesizare cu privire la avioanele ce decoleaza sau zboare la joasa inaltime peste blocuri.Am copil mic care se trezeste speriat de acel zgomot asurzitor .Va rog luati legatura cu unitatea militara si rugati-i sa decoleze unde vor, dar nu peste blocuri.Multumesc

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizarii dumneavoastra on line, transmisa de catre noi Bazei 71 Aeriene Campia Turzii pentru competenta solutionare, va facem cunoscut punctul de vedere al acestora:
"La nivel european, evaluarea zgomotului ambiental este reglementata prin Directiva 2002/49/CE a Parlamentului si a Consiliului Uniunii Europene din 25.06.2002 privind evaluarea si gestiunea zgornotului ambiental. Conform Art.2, alin. 2: .Prezenta directiva nu se aplica zgomotului provocat de insa~i persoana expusa, zgomotului din activitati casnice, zgomotului provo cat de vecini, zgomotului din locurile de munca sau zgomotului din mijloacele de transport sau provocat de activitatile desfasurate in zone militare".
In legislatia nationala, Directiva mai sus mentionalta este implementata prin Hotararea Guvemului Romaniei nr.321 din 14.04.2005 privind evaluarea si gestionarea zgomotului ambiental, republicata in temeiul art. 2 din Hotararea Guvernului Rornaniei nr. 674/2007 pentru modificarea si completarea Hotararii Guvemului Romaniei nr. 321 din 14.04.20051 privind evaluarea si gestionarea zgomotului ambiental, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 19 din 10.01.2008. Conform Art. 2, lit. e: "Prevederile prezentei hotarari nu se aplica zgomotului generat die activitatile militare din zonele militare".
Valorile-limita pentru zgomotul produs de traficul aerian pe aeroporturiloe mari si/sau urbane sunt stabilite prin Ordinul Ministrului Mediului si Dezvoltarii Durabile nr. 152 din 13.02.2008, pentru aprobarea Ghidului privind adoptarea valorilor-limita si a modului de aplicare a acestora atunci cand se elaboreaza planurile de actiune, pentru indicatorii L(zsn) si L(noapte), in cazul zgomotului produs de traficul rutier pe drumurile principale si in aglomerari, traficul feroviar pe caile principale si in aglomerari, traficul aerian pe aeroporturile mari si/sau urbane si pentru zgomotul produs In zonele din aglornerari unde se desfasoara activitati industriale prevazute in anexa nr. 1 la Ordonanta de Urgenta a Guvemului nr. 15212005 privind prevenirea si controlul integrat al poluarii, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 84/2006. Conform art. 4, lit. e: "Valorile-Iimita stabilite conform prezentului ghid nu se aplica pentru zgomotul generat de activitatile militare din zonele militare".
Pentru informarea dumneavoastra, va comunicam ca au fost efectuate mai multe evaluari ale nivelului de zgomot produs de aeronavele apartinand Bazei 71 Aeriana, in zonele limitrofe aerodromului - la limitele catre aerodrom ale localitatilor Campia Turzii, Luna si Calarasi-Gara. Aceste evaluari au fost efectuate de catre specialisti din cadrul Ministerului Apararii Nationale si ai Agentiei pentru Protectia Mediului Cluj. In urma analizei efectuate de factorii competenti in domeniu, s-a stabilit ca este respectata legislatia in vigoare.
- Activitatea de zbor desfasurata pe aerodromul Campia Turzii este in conformitate cu regulamentele, dispozitiile si instructiunile Fortelor Aeriene Romane. Procedurile de sosire si plecare din zona aerodromului asigura un nive1 crescut a1 securitatii aeronautice, atat VFR cat si IMC, toatea acestea fiind executate avand ca prioritate principala evitarea localitatilor, sau survolarea acestora sa se efectueze la altitudini mai mari de 5000ft (1650 de metri), atat ziua cat si noaptea. In urma evaluarii misiunilor de zbor nu au fost constatate incalcari ale regulamentelor privind zborul deasupra zonelor populate.
- Pentru executarea antrenamentelor in zbor, actiunile priori tare sunt axate pc desfasurarea activitatii in siguranta si in acelasi timp se are in vedere protectia populatiei civile din zonele unde se desfasoara acesta.
- Inaltimile minime admise in apropierea sau deasupra zonelor populate sunt stabilite prin reglemetari aeronautice. Aceste inaltimi sunt controlate si monitorizate permanent pentru prevenirea incalcarilor si luarea masurilor in consecinta atunci cand este cazul."
Fata de cele prezentate mai sus de catre Baza 71 Aeriana Campia Turzii in ceea ce priveste alte solicitari ale dumneavoastra cu privire la activitatea bazei aeriene, va rugam sa va adresati acestora-persoana de contact domnul maior George Moldovan-fax. 0264-366977.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1201 -24 Iulie 2014 - KOVACS calin
am facut o sesizare cu privire la str.luncii, va rog insistent sa raspundeti la sesizare ,pe str.luncii se circula ca si pe soseaua principala va rog sa faceti ceva ,{denivelare din asfalt pt reducerea vitezei cum sunt pe unele strazi din cluj},daca nu o sa trebuiasca sa fac eu cu tarnacopul ceva gropi,nu pot lasa copilul pe drum din cauza celor care se cred la raliu

Vizualizare raspuns:      
Urmare solicitarii dvs. inregistrata la noi sub nr. de mai sus, in legatura cu montareaunor dispozitive de limitare a vitezei pe strada Luncii, va comunicam ca din experienta anilor precedenti putem spune ca dupa montarea acestora pe unele strazi din municipiul nostru, au urmat imediat solicitari in vederea renuntarii la aceste limitatoare de viteza din cauza ca au inceput sa apara fisuri la imobilele din jur, iar zgomotele facute de autovehicole la trecerea peste acestea erau extrem de deranjante pentru cetateni,
In cazul in care credeti ca este oportuna aceasta solutie de limitare a vitezei, va rugam sa prezentati un tabel nominal cu acordul cetatenilor din zona, pentru ca ulterior sa nu fie
intampinate probleme de genul celor mentionate mai sus.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1200 -23 Iulie 2014 - Cicos Adina
Buna ziua.aseara am ramas cu masina sub pasajul de langa industrial din vina autoritatilor ca nu ati facut nimic sa remediati problema.am sunat la pompieri si raspunsul care lam primit a fost ca dansi nu au ce sa faca,singuri vinovati sunt autoritatile.masina mea e stricata,ma costa foarte mult sa o repar.vreau despagubiri de la primarie pt ca sunteti singuri vinovati.vreau un raspuns de la dumneavoastra.oricum eu o sa ma duc la protectia consumatorului si o sa merg pana in panzele albe

Vizualizare raspuns:      
Problema este de competenta SC Compania de Apa Aries SA.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1197 -10 Iulie 2014 - Moldovan Eniko
Asociatia de parinti cu domicilul stabil in C-Turzii str.Noua ,blocurile T1,T2,T6,T7,va rugam sa faceti o ancheta deoarece nu avem pt. copii nostri loc special amenajat pt. joaca in cartierul nostru avand un nr.total de 30 copii.Specificam dvs.domnule primar caci in jurul blocurilor sunt doar parcari.
Va multumim.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1196 -08 Iulie 2014 - lukacs sergiu
va rog frumos sa luati masuri in privinta fintinii de pe gheorghe baritiu .merge apa pina la ora 00 seara si este foarte deranjanta ar fi suficient ca la ora 22 sa o inchida ,se aude foarte tare noaptea .ar fi suficient sa o regleze sa se opreasca la ora 22.am inteles ca sa u mai facut plingeri si fintina asta merge fara nici un rost la ora aceea tirzie din noapte cind oamenii au nevoie de liniste seara.va multumesc o zi bunav

Vizualizare raspuns:      
A fost dispusa oprirea fantanii arteziene incepand cu orele 22.00
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1195 -05 Iulie 2014 - Huiber Alexandru
Bunã ziua,
rog binevoiți a monta denivelãri pentru limitarea vitezei pe strada G. Barițiu (porțiunea de stradã pe care se aflã biserica).
Sugerez montarea lor în dreptul stâlpului dintre blocul H și primul garaj de lângã fabrica de sucuri.
Dacã doriți explicații și argumente, vã stau la dispoziție.
Cu respect,
S. Huiber


Vizualizare raspuns:      
Urmare solicitarii dvs. inregistrata la noi sub nr. de mai sus, in legatura cu montarea unor dispozitive de limitare a vitezei pe strada Ghe. Baritiu, va comunicam ca din experienta anilor precedenti putem spune ca dupa montarea acestora pe unele strazi din municipiul nostru, au urmat imediat solicitari in vederea renuntarii la aceste limitatoare de viteza din cauza ca au inceput sa apara fisuri la imobilele din jur, iar zgomotele facute de autovehicole la trecerea peste acestea erau extrem de deranjante pentru cetateni.
In cazul in care credeti ca este oportuna aceasta solutie de limitare a vitezei, va rugam sa prezentati un tabel nominal cu acordul cetatenilor din zona, pentru ca ulterior sa nu fie
intampinate probleme de genul celor mentionate mai sus.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1194 -03 Iulie 2014 - Rosu MIHAI
Buna ziua,
Venim al dvs.ca o ultima solutie in rezolvarea problemei pe care o avem la blocul 9.Dupa ploaia de azi a fost iar inundat subsolul blocului la pivnite,ca dupa fiecare ploaie.In ultimul timp,mai exact de la inlocuirea sistemului de canalizare,la fiecare ploaie avem pivnitele inundate.Credem ca aceasta canalizare noua a fost executata foarte prost din moment ce cu vechea canalizare nu au fost nici o data probleme.In consecinta va rugam sa luati masurile necesare pentru rezolvare.

Vizualizare raspuns:      
Sesizarea a fost transmisa La Compania de Apa Aries spre solutionarea problemelor la canalizare
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1193 -03 Iulie 2014 - Sarbu Dorel
Bunã,
As dori daca se poate sa se monteze un corp de iluminat in dreptul imobilului de pe strada.P.Maior, nr.34 deoarece seara este foarte întuneric și aici funcționeazã un magazin alimentar. In plus ar proteja si de eventuale spargeri pe timpul nopții.
Multumesc anticipat!

Vizualizare raspuns:      
Referitor la adresa dumneavoastra inregistrata la noi sub nr. 19759/04. 07. 2014, prin care ne solicitati montarea unui corp de iluminat public In zona, va comunicam ca solicitarea dumneavoastra a fost aprobata, urmand ca pana la data de 25. 07. 2014 lucrarea sa fie finalizata.
Tipareste PDF

Pagina: 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 11 12 
Primaria
Sambata, 18 August 2018
vizitator: 54.196.73.22