Campia Turzii, Laminoristilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Sesizari-reclamatii-propuneri

    
Pagina: 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 11 12 
 Nr.nreg.1150 -03 Septembrie 2013 - dani dani
vreau sa intreb cand se va face modernizarea retelei de canalizare pe str. Tebea deoarece este slab functionala si se infunda foarte des, fiind depuneri de pietris pe reteaua.

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizarii dumneavoastrã on-line 1150, inregistrata la noi sub numarul 26560 din 04.09.2013, va aducem la cunoºtinþã cã problema sesizatã de dumneavoastrã a fost adusã la cunoºtinþã Companiei de Apã, operatorul serviciilor publice de alimentare cu apã ºi canalizare din municipiul Câmpia Turzii, urmând a fi luate mãsuri urgente de rezolvare.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1148 -03 Septembrie 2013 - Talos Florin Liviu
Vreau sa ma inscriu si sa activez in noua Asociatie pentru protectia consumatorului. Am cautat pe internet si la adresa din actul de constituire si nu am gasit date de contact. Va rog sa ma ajutati cu o persoana si datele de contact. Va multumesc !!!

Vizualizare raspuns:      
Domnule Talos Florin o sa va anunt cand va avea loc urmatoarea Adunare Generala si atunci o sa va puteti exprima dorinta de a va inscrie in noua Asociatie pentru Protecþia Consumatorului ºi Monitorizarea Calitãþii Produselor din Municipiul Câmpia Turzii.

Cu respect, Diana Todor
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1147 -30 August 2013 - Giurgiu Cristian
Buna ziua,

Locuiesc in blocul ANL de pe strada GH Baritiu si am primit in posta o scrisorica in legatura cu posibila cumparare a imobilului. In ce conditii , la ce pret este acesta. Mentionez ca locuiesc in garsoniera.

Va multumesc!

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizãrii dvs. online nr.1147/30.08.2013 prin prezenta, vã comunicãm cã s-a emis actul normativ prin care s-a stabilit valoarea de înlocuire a locuinþelor pentru tineri pe anul în curs, respectiv 326 euro/mp suprafaþã construitã inclusiv TVA.
Din preþul de vânzare rezultat, se va scãdea valoarea de înlocuire ºi amortizarea calculatã de la data punerii în funcþiune pânã la vânzare.
Având în vedere cele menþionate mai sus, vom proceda la stabilirea preþului de vânzare pentru fiecare locuinþã, urmând ca acesta sã fie pus la dispoziþia tuturor chiriaºilor interesaþi de cumpãrarea locuinþei.
Dupã stabilirea preþurilor de vânzare, dacã intenþionaþi sã cumpãraþi locuinþa, titularul contractului de închiriere va trebui sã depunã o solicitate scrisã la Primãria municipiului Câmpia Turzii, în vederea demarãrii procedurilor de vânzare.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1144 -12 August 2013 - Giurgiu Georgeta
Locuitorii de pe strazile G.Enescu si 9 Mai, va informeaza ca iluminatul public nu mai functioneza din 05.08.2013.
Va rugam dispuneti.

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizãrii dumneavoastrã on-line, vã aducem la cunoºtinþã cã problema sesizatã a fost rezolvata În data de 14.08.2013.
Pe viitor vã rugãm, ca În cazul apariþiei oricãrei probleme la iluminatul public, sã sesizaþi imediat acest lucru pentru a se lua mãsuri urgente de remediere.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1143 -15 Iulie 2013 - Daniel Sihastru
Buna!De ceva vreme garnitura de la canalul de linga primarie s-a deteriorat si face un zgomot cam neplacut cand trec masinile peste el.Noi il auzim din bloc,d- voastra nu? Este chiar in fata la bistro nr. 6(hai ca v-am dat si locatia exacta),cu toate ca intrarea la primarie este chiar linga el.Ma intreb daca era an electoral oare il auzea-ti ce zgomot face?Rusine.Sunt curios cand se v-a rezolva . Cu stima!Un votant oarecare.

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizarii dumneavoastra on-line 1143, inregistrata la noi sub numarul 21610 din 18.07.2013, va aducem la cunostiinta ca problema sesizata a fost rezolvata.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1142 -14 Iulie 2013 - Groza Danut
Buna ziua! Cand se va matura Aleea Vanatorilor si cand se va taia iarba de pe terenul de joaca de pe aceeasi strada? (are peste 1 metru). Va propun sa mergeti pana in Blaj, sa vedeti cum trebuie sa arate un oras... Spor la treaba!

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a sesizarii dumneavoastrã on-line nr. 1142 / 2013, privind problemele sesizate de dumneavoastrã, vã informãm cã aceastea au fost remediate.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1141 -06 Iulie 2013 - mircea roman
domnule primar in legatura cu taximetristii nu se poate face nimic..aici in centru pe strada 1 decembrie 1918 nu se respecta statia si nici linistea publica,sa nu mai zicem de curatenie..chiar asa e orasul lor...va rog sa luat masuri

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a petiþiei dumneavoastrã on-line, vã informãm cã reprezentanþii instituþiei noastre s-au deplasat de mai multe ori în zonã, însã cele menþionate de dumneavoastrã nu se confirmã.
Dacã sesizaþi cazuri de încãlcare a liniºtii ºi ordinii publice, pentru operativitate vã rugãm sã vã adresaþi Poliþiei Municipiului Câmpia Turzii, la tel. 0264-368222.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1140 -05 Iulie 2013 - Huiber Alexandru
Va felicit pentru initiativa de completare a regulamentului de urbanism pentru interzicerea constructiilor tip pagoda, cu turnulete, etc.
Ma intreb ce veti face cu cele existente? Personal recomand sa impuneti refacerea acestora, in termen de 3 luni si amendarea proprietarilor dupa fiecare 30 de zile urmatoare daca nu se conformeaza.
Apreciez efortul de refacere a strazilor.
Mult succes

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizãrii dvs. online comunicãm urmatoarele:
- acoperiºurile tip pagoda, cu turnulete, etc., la casele de locuiti la care faceþi referire sunt executate in baza unor Autorizaþii de Construire eliberate în conformitate cu prevederile legale ºi cu Regulamentul Local de Urbanism existente la acea datã; in prezent nu avem nici o baza legala pentru a interveni.
- va multumim pentru aprecieri.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1139 -05 Iulie 2013 - calin kovacs
buna ziua dl.primar dvs nu faceti munca de teren,va rog instent sa veniti pe str. luncii sa vedeti ce strada avem ,chiar nu va intereseaza deloc

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizãrii dvs. on-line, înregistratã la noi sub numãrul de mai sus, vã informãm cã s-au finalizat lucrãrile de reabilitare reþele de canalizare, iar la solicitãrile locuitorilor strãzii Luncii, se vor reabilita ºi reþele de apã -tronson dintre intersecþia cu Trandafirilor – capãt stradã ºi dupã executarea acestora vom putea trece la reparaþia strãzii prin asfaltare.
Vã mulþumim pentru înþelegere.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1138 -15 Iunie 2013 - mari alexandru
-Cum este posibil ca dupa ce in 2012 s-a asfaltat toata strada in urma schimbarilor de bransamente(apa,canal),in 2013 sa se decoperteze din nou, sa se sape adanc pentru schimbarea bransamentului de gaz.De ce nu s-au putut schimba aceste bransamente cu o singura decopertare,pentru ca m-i se pare absurd ca in decursul unui an calendaristic sa se sape,coperteze-decoperteze si sa se repare de atatea ori(specific ca in luna MAI s-a asfaltat zona in care in IUNIE se sapa adanc).Totul din bani publici.

Vizualizare raspuns:      
    Ca urmare a sesizarii dumneavoastrã on-line nr. 1138/2013, vã aducem la cunoºtinþã cã pe strada Andrei Mureºanu, s-a aºternut un covor asfaltic pe carosabil ºi trotuare în anul 2011 ºi s-au executat în campania de plombãri strãzi din municipiul Câmpia Turzii ºi plombarile gropilor cu beton asfaltic pe strada menþionatã mai sus, pentru o circulaþie în condiþi optime.
    Reprezentantii S.C. E-on Gaz Distribuþie S.A. Târgul Mureº, au depistat probleme majore la conductele ºi branºamentele de gaze naturale ºi obþinând finanþare, au trecut la înlocuirea acestora pentru siguranþa cetãþenilor.Toate sãpãturile cu reparaþia carosabilului ºi trotuarelor, vor fi suportate de beneficiarul lucrãrilor, respectiv S.C. E-on Gaz Distribuþie S.A. Târgul Mureº.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1137 -13 Iunie 2013 - nemes alexandru
Domnule primar !
Va rog sa aveti amabilitatea sa raspundeti audientelor online
Cand ati avut nevoie de voturi ati fost prompt si amabil la cerut. O sa fiti din nou amabil la urmatoarele alegeri ?
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1135 -10 Iunie 2013 - calin kovacs
buna ziua ,mentionez ca s-au terminat lucrarile pe str.luncii,in loc de asfalt au nivelat un camion de balastru,in urma ploilor s-au facut gropi de nu se mai poate trece cu masina,inteleg ca nu sunt bani pt asfaltare dar avand in vedere ca suntem in zona A de impozitare si nu avem conditiile necesare zonei A, ar fi corect ca str lunci sa nu mai plateasca anul viitor impozit la zona A,suntem ca si in epoca de piatra va multumesc,si va rog sa faceti cumva sa reparati str.suntem asa de 2 ani

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizãrii dvs. on-line, vã informãm cã s-au finalizat lucrãrile de reabilitare reþele de canalizare, iar la solicitãrile locuitorilor strãzii Luncii, se vor reabilita ºi reþele de apã -tronson dintre intersecþia cu Trandafirilor – capãt stradã ºi dupã executarea acestora vom putea trece la reparaþia strãzii prin asfaltare.
Vã mulþumim pentru înþelegere.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1134 -10 Iunie 2013 - Vasile Adrian
Domnule primar,
Mai verifica cineva din primarie daca proprietarii de garaje amplasate pe domeniul public, garaj-asa cum scrie in autorizatie de constructie, le folosesc in scop de garaj sau intre timp au gdevenit ateliere, crescatorii de porumbei, gaini, iepuri, etc. sau au instalatii electrice improvizate care sunt un real pericol de incendiu si creaza murdarie, zgomote, mirosuri si disconfort pt. vecini. Fiti curiosi si vedeti str. Ghe. Baritiu, nr.40B, in spate la bl.G.

Vizualizare raspuns:      
Urmarea sesizãrii dumneavoastrã, reprezentanþii Primãriei Municipiului Câmpia Turzii s-au deplasat pe str. Gh. Bariþiu nr. 40 B, în spatele blocului G ºi au constatat doar faptul cã pe unul dintre garaje existã improvizat un adãpost pentru porumbei. Vã informãm cã vom notifica chiriaºul terenului pentru a desfiinþa acest adãpost.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1133 -05 Iunie 2013 - rus cristina
buna ziua.chiar nu exista lege pentru romi???ce se intampla aici in g 120 este rusinea orasului.daca nu e politia prezenta e salvarea.aici in fata blocului se joaca fotbal zilnic in strada.dau in masini cu mingea rup oglinzi,indoaie tabla la masini dar politia nu ia nici o masura.chiar nu se poate face nimic???romii sunt exclusi din constitutia romaniei ei nu au lege???va rugam sa luati masuri ca nu dam sute de mii de euro pe masini sa le distruga.dau si inoameni cu mingea.

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a reclamaþiei dumneavoastrã on-line nr. 1133 din 05.06.2013 vã informãm cã faptele menþionate de dumneavoastrã, respectiv distrugerile de bunuri, au un caracter penal ºi se aflã în competenþa exclusivã a Poliþiei Municipiului Câmpia Turzii, motiv pentru care vã rugãm sã vã adresaþi în scris cu plângere penalã instituþiei menþionate pentru fiecare situaþie în parte.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1132 -02 Iunie 2013 - Lãcãtuº Nicuºor
1 iunie 2013 am desfãºurat un program artistic dedicat copiilor în Cartierul Muncitoresc. Binenþeles cã ne-a prins ploaia pe toþi, artiºti, public, staþii de amplificare ºi alte aparaturi electrice. Rugãm autoritãþile publice din Câmpia Turzii sã nu mai programeze exact pe 1 iunie orice altfel de manifestare care nu are loc cu 1 iunie. Am vrut sã ne desfãºurãm în sala de spectacole dar nu s-a putut. Vã mulþumesc pt. înþelegere.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1131 -29 Mai 2013 - SUCIU SEBASTIAN CIPRIAN
Buna ziua
as dori sa va intreb d le primar, pe str enescu noi cand vom fi legati la canal, apa gaz?platim si noi impozite pe pamant si case la primaria c turzii, va invit sa vedeti ce noroi e pe strada, nu se poate macar ceva balastru pus ca sa avem acces la case ?
tot noroiul ajunge apoi de pe roti pe strazile orasului, e normal?
va rog frumos in numele tuturor locatarilor de pe aceasta strada sa luati masuri si pentru noi
multumim

Vizualizare raspuns:      
Urmare solicitãrii dvs. on-line, vã aducem la cunoºtiinþa urmatoarele :
-bugetul local având resurse limitate în acest an, nu putem susþine financiar lucrãrile de extindere apã ºi canalizare, dar prin H.C.L. nr. 73/30.05.2013, s-a aprobat cota de participare a municipiului Câmpia Turzii în vederea finanþãrii pasului II al proiectului ‘’Extindere sisteme de alimentare cu apã ºi canalizare în regiunea Turda –Câmpia Turzii ‘’, prin care se vor putea realiza ºi lucrãrile menþionate anterior pe extinderea strãzii George Enescu ;
-referitor la drum, acesta este cuprins în planul de reparaþii care presupune în acest caz realizarea infra ºi suprastructurii drumului (terasamente, fundaþii de balast, macadam, straturi de asfalt, trotuare) în anul 2015. Pâna atunci sperãm ca cetãþenii din zonã vor finaliza racordurile la toate reþelele la care vor dori sã se racordeze ºi în paralel vom parcurge ºi noi etapele necesare pentru a transforma acest tronson de drum care momentan este in evidenþele noastre drum de exploatare, în strada George Enescu.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1130 -17 Mai 2013 - nemes alexandru
Domnule Primar
Indraznesc sa va adresez o intrebare "murdara":
-nu credeti ca este nevoie de un WC public in acest oras ?
Daca esti in oras si ai nevoie de un WC, trebuie sa te duci la restaurant.
Daca esti in gara si te cauta nevoile trebuie sa mergi la bar.
Si inca un aspect. Nu mai aruncati banii pe marcajul drumurilor care sunt pline de gropi, mai bine plombati-le mai intai

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a petiþiei dumneavoastrã on-line nr. 1130/2013, vã facem cunoscut cã s-a solicitat punctul de vedere al S.C. Compania de Salubritate Câmpia Turzii S.A., firma care a administratat WC-ul public situat în Parcul Central "Ionel Floasiu", care ne-au informat cã în perioada când acesta a fost în administrarea lor, au constatat cã numãrul utilizatorilor este de sub 5 persoane pe zi, probabil ºi datoritã faptului cã în zona centralã, funcþioneazã o serie de restaurante, terase, care au grupuri sanitare, în care este permis accesul persoanelor care nu fac consumaþie în respectivele localuri.
Referitor la marcajele executate pe strãzi, s-au luat mãsuri de a nu fi marcate zonele cu gropi, iar aceste lucrãri sunt obligatorii a se executa cât mai repede atunci când condiþiile meteorologice permit, fiind vorba despre siguranþa circulaþiei rutiere ºi pietonale..
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1128 -14 Mai 2013 - miron maria
Buna ziua.Domnule primar Hanga,noi familiile de romani din blocul social va cerem sa interveniti imediat pentru stabilirea linistii si ordinii publice din acest bloc.Noi suntem cei 'DISCRIMINATI',deoarece stam cu anumite familii de etnie roma care ne injura,ameninta,distrug totul pe acolo si chiar nu mai putem trai asa.Vom face chiar o plangere penala impotriva administratiei publice daca nu se iau masurile ce se cuvin,deoarece noi ne platim taxele si impozitele in timp ce alti doar DISTRUG.

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a sesizãrii dumneavoastrã on-line cu privire la tulburarea ordinii ºi liniºtii publice de cãtre unele persoane domiciliate în blocul de locuinþe sociale vã informãm cã pentru soluþionarea acestei probleme s-au luat urmãtoarele mãsuri:
1. S-a elaborat un Regulament cadru de organizare ºi funcþionare a locuinþelor cu destinaþie socialã din Câmpia Turzii;
2. În prezent se întocmesc acte adiþionale la contractele de închiriere a locuinþelor sociale care prevãd obligativitatea respectãrii de cãtre chiriaºi a regulamentului mai sus menþionat;
3. S-au intensificat controalele la blocurile de locuinþe sociale în scopul identificãrii ºi sancþionãrii persoanelor turbulente.
În speranþa cã cele prezentate mai sus vor veni în sprijinul solicitãrilor dumneavoastrã, iar problemele cu care vã confruntaþi vor fi rezolvate, vã mulþumim pentru înþelegere.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1127 -13 Mai 2013 - Rovan Roberta
Buna ziua.Domnule primar Hanga,noi familiile de romani din blocul social va cerem sa interveniti imediat pentru stabilirea linistii si ordinii publice din acest bloc.Noi suntem cei 'DISCRIMINATI',deoarece stam cu anumite familii de etnie roma care ne injura,ameninta,distrug totul pe acolo si chiar nu mai putem trai asa.Vom face chiar o plangere penala impotriva administratiei publice daca nu se iau masurile ce se cuvin,deoarece noi ne platim taxele si impozitele in timp ce alti doar DISTRUG.

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a sesizãrii dumneavoastrã on-line cu privire la tulburarea ordinii ºi liniºtii publice de cãtre unele persoane domiciliate în blocul de locuinþe sociale vã informãm cã pentru soluþionarea acestei probleme s-au luat urmãtoarele mãsuri:
1. S-a elaborat un Regulament cadru de organizare ºi funcþionare a locuinþelor cu destinaþie socialã din Câmpia Turzii;
2. În prezent se întocmesc acte adiþionale la contractele de închiriere a locuinþelor sociale care prevãd obligativitatea respectãrii de cãtre chiriaºi a regulamentului mai sus menþionat;
3. S-au intensificat controalele la blocurile de locuinþe sociale în scopul identificãrii ºi sancþionãrii persoanelor turbulente.
În speranþa cã cele prezentate mai sus vor veni în sprijinul solicitãrilor dumneavoastrã, iar problemele cu care vã confruntaþi vor fi rezolvate, vã mulþumim pentru înþelegere.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1126 -12 Mai 2013 - Demeter Georgeta
Va rog ajutati-ma!Vecini mei cred ca daca stau gainile pe strada tot timpul nesupravagheate au oua nestresate,si daca arunca gunoaiele peste calea ferata aerul e mai curat.un politist a zis ca e drum public si au voie.oare cum ar arata strazile din Campia pline de animale?La fel cum d-voastra doriti un oras plin de flori,vreau si eu cateva la poarta care sa nu le manance gainile.vreau flori nu fecale la poarta prin care imi primesc musafirii.Chiar daca citez"AICI ASA A FOST".Va multumesc .

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a petiþiei dumneavoastrã on-line nr. 1126 din 12.05 2013 ºi a sesizãrii nr.13.784 din 30.04. 2013 reprezentanþii instituþiei noastre s-au deplasat la faþa locului, prilej cu care s-a constatat cã vecinul dumneavoastrã, domnul Pavel Ilie ºi-a lãsat libere, în afara gospodãriei, gãinile ºi câinele.
Domnul Pavel a primit o adresã scrisã prin care a fost atenþionat sã nu-ºi mai lase animalele ºi pãsãrile în libertate, în afara gospodãriei. În caz cã nu se va conforma acesta va fi sancþionat contravenþional, conform prevederilor legale, iar animalele ºi pãsãrile lãsate libere ºi nesupravegheate pe domeniul public vor fi ridicate în vederea confiscãrii, conform HCL nr. 31/2013.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1125 -08 Mai 2013 - SZABO PETER
As avea o rugaminte la dvs-tra. In parcul central masinile si motocicletele intra nestingherite si circula cu viteza in preajma copiilor. Barierele de la intrari sunt in general deschise. Rog trimiterea unui echipaj de politie in aceasta locatie si luarea masurilor ce se impun in acest sens.
Va multumesc.

Vizualizare raspuns:      
Pentru soluþionarea situaþiei prezentate de dumneavoastrã, vã informãm cã s-a luat mãsura închiderii permanente a barierelor, cu excepþia zilelor de miercuri. Pentru asigurarea ordinii publice se efectueazã controale periodice în zonã.
În cazul în care veþi constata ºi alte abateri privind circulaþia cu autovehicule în Parcul Municipal, pentru operativitate vã rugãm sã vã adresaþi Poliþiei Rutiere a Municipiului Câmpia Turzii, la tel. 0264-368222, care va lua mãsurile legale care se impun.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1124 -04 Mai 2013 - calin kovacs
din nou aceeasi intrebare ,la care nu s-a primit raspuns si nici nu cred ca s-e va primi.......cand se va repara str.luncii,stiati ca este cea mai distrusa str. din campia turzii,ne rupem masinile,si inghitim praful,de ce nu va implicati deloc,de ce nu mai veniti pe teren sa vedeti dl primar,sau va asteptam numai cand mai sunt alegeri

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii dvs. an-line, va informam ca s-au alocat fonduri pentru reabilitare retele de apa pentru strada Luncii,tronson dintre intersectia cu Laminoristilor si pana la intersectia cu strada Trandafirilor si dupa executarea acestora vom putea trece la reparatia strazii.
Va multumim pentru intelegere.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1123 -28 Aprilie 2013 - Rus Emil
Am achitat impozitul pe 6 luni cu cardul si nu s-au facut actualizarile. E drept penalitatile nu cresc, dar suma ramasa este cea anuala. Acelasi lucru si pt. Muresan Iuliana.

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizãrii dumneavoastrã nr. 11123/28.04.2013. postatã pe site-ul Municipiului Câmpia Turzii, vã comunicãm urmãtoarele:
1. Corespunde realitãþii faptul cã aþi efectuat o platã on-line in data de
24.04.2013 in sumã de 444 lei, reprezentând impozite ºi taxe locale;
2. Aceastã platã poate fi vizualizatã de cãtre contribuabil dupã descãrcarea
extraselor de cont de la Trezoreria Turda;
3. Întrucât decontãrile interbancare dureazã 2-5 zile, plata nu poate fi vizualizatã imediat în programul "PLATA ON-LINE IMPOZITE ªI TAXE SAU
AMENZI".
4. In programul de Impozite ºi Taxe, plata este înregistratã cu data efectuãrii
acesteia de cãtre dumneavoastrã, fapt care poate fi verificat.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1122 -27 Aprilie 2013 - ion rodica vasilica
buna ziua domnule primar,as dori sa imi spuneti eu si copilul meu nu beneficiem de ajutorul de la sc electrogrup deoarece eu sant disponibilizata de la mechel si nu mai am nici somaj iar copilul nu isi primeste nici pensia alimentara ca fostul sot nu m-ia dat nimic anul acesta.eu am fost la cluj la evaloarea pt combinatul social si nimeni nu ma angajat .deci in concluzie avem doar 42 lei plus 108 venit din scara de bloc unde locuiesc si fac curat.va rog astept raspuns.mutumesc

Vizualizare raspuns:      
Referitor la sesizarea dumneavoastrã privind acordarea ajutorului de la
Electrogrup, vã inforrnãm cã selecþia persoanelor beneficiare s-a realizat de cãtre SPLAS, cu sprijinul parohiilor ortodoxe ºi cultelor din comunitate, care au identificat persoane sau familii, in special, vârstnici cu venituri mici. Din pãcate, dumneavoastrã nu figuraþi În baza noastrã de date ca familie fãrã venituri sau cu venituri mici. În acest context, ne pare rãu, dar nu aveam cunoºtinþã de situaþia socio-econornicã cu care vã confruntaþi.
Vã invitãm la Serviciul Public Local de Asistenþã Socialã pentru a evalua
situaþia dumneavoastrã economicã ºi posibilitatea acordãrii beneficiilor sociale, prevãzute prin legislaþia în vigoare, pentru persoanele care nu au venituri.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1121 -19 Aprilie 2013 - rus mihai
Buna ziua. Am doua intrebari pentru dvs.
-E adevarat ca in curand aprox 500 de familii de tigani vor fi adusi in cartierul LUT?
-Blocul de locuinte sociale aflat pe str. Ghe. Baritiu nr 36, detine in fata sa un parculet cu destinatia "spatiu verde", pe care sunt planteti cativa copaci, si ingradit. Cu toate astea, zilnic, se desfasoara partide de fotbal intre zeci de copii ai locatarilor, facand un zgomot infernal, ca in padure, cu urlete si tipete, civilizatia fiind pre departe. Luati masuri

Vizualizare raspuns:      
- Referitor la prima dumneavoastrã întrebare, nu deþinem astfel de informaþii. Ca atare acestea nu sunt oficiale, ci doar zvonuri.
- În ceea ce priveºte cea de-a doua problemã pe care aþi sesizat-o, agentul de pazã ºi ordine din cadrul SC Pazã ºi Protecþie Cluj SRL care executã serviciul în parcul amenajat în zona fântânii arteziene de pe strada GH. Bariþiu a fost instruit sã ia mãsuri ºi pentru asigurarea ordinii ºi liniºtii publice în zona menþionatã de dumneavoastrã. În cazul în care astfel de manifestãri se repetã, vã rugãm sã apelaþi la agentul de serviciu.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1120 -16 Aprilie 2013 - calin kovacs

buna ziua ,dl primar cand se mai reabiliteaza strada luncii,stiati ca este cea mai distrusa strada din campia turzii,ne distrugem masinile,va rugam sa luati masuri va multumesc

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii dvs. an-line, va informam ca s-au alocat fonduri pentru reabilitare retele de apa pentru strada Luncii, tronson dintre intersectia cu Laminoristilor si pana la intersectia cu strada Trandafirilor si dupa executarea acestora vom putea trece la reparatia strazii.
Va multumim pentru intelegere,
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1119 -14 Aprilie 2013 - Huiber Alexandru
Buna ziua, va rog sa binevioti a-mi raspunde la doua intrebari:
1. Daca si cand se va continua si termina asfaltarea str. A. Vlaicu, de la str. Otelarilor inspre fabrica de sucuri?
2. Daca exista vre-un proiect clar referitor la amenajarea parcului din "Berc" si cand se va realiza?

Cu respect, A. Huiber

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii dvs. on-line, inregistrata la noi sub numarul de mai sus,
referitoare la continuarea asfaltarii strazii Aurel Vlaicu, va informam ca avem in vedere aceasta lucrare a se executa in semestrul II al acestui an.
Despre intentia noastra referitoare la un proiect de amenajare a Parcului
Municipal (Berc), va informam ca la initiativa Primariei, respectiva domnului viceprimar Dorin Lojigan si la sugestia Ordinului Arhitectilor din Romania, Filiala Transilvania, s-a semnat un protocol de colaborare intre Primarie si OAR., urmand a se organiza un concurs de solutii de amenajare a parcului, astfel incat solutia castigatoare sa raspunda cel mai bine nevoilor orasului.
In acest moment cu sprijinul Ordinului Arhitectilor diri Romania- Transilvania se lucreaza la tema si aspectele regulamentului, se fac ridicari topografice si se aduna informatiile istorice privind optimizarea amplasamentului, urmand ca dupa parcurgerea etapelor legale conform legislatiei in vigoare, sa aiba loc in noiembrie jurizarea proiectelor.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1118 -10 Aprilie 2013 - Dolha Daniela
Buna ziua!Dorim sa alertam autoritatile locale cu privire la înmultirea furturilor în cart. Lut si sa reclamam abandonul acestui cartier în mâinile unui "cuib de hoti"! Ne sunt furate zilnic gardurile gospodariilor, uneltele din curte, defrisata padurea, distrus digul Ariesului iar cei care "vad se fac orbi iar cei care aud se fac surzi". Le platim cumva hotilor impozitele noastre? De ce suntem singurul cartier unde nu exista paza, gardieni, politsti comunitari? E liber la hoti, violenta, crime?

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizãrii dumneavastrã on-line cu numarul 1118 din 10/04/2013 prin care ne aduceþi la cunostinþã unele probleme cu care vã confruntaþi în zona în care locuiþi vã comunicãm urmãtoarele:
- Vã mulþumim pentru inplicarea de care daþi dovadã în rezolvarea problemelor comunitãþii în care locuiþi ºi vã asigurãm de întregul nostru sprijin în limita posibilitãþilor ºi competenþelor conferite prin lege;
- De asemenea vã aducem la cunoºtinþã faptul cã problemele sesizate de cãtre dumneavoastrã în ceea ce priveºte furturile din cartier, aceste fapte au un caracter penal ºi se aflã exclusiv în competenþa Poliþiei Municipiului Câmpia Turzii, fapt pentru care în fiecare situaþie în parte vã rugãm sã vã adresaþi în scris cu o plângere penalã instituþiei de mai sus;
- Cu privire la paza cartierului în care locuiþi vã comunicãm faptul cã toate zonele se aflã cuprinse în itinerariile de patrulare ale Poliþiei Municipiului Câmpia Turzii, iar în momentul ocupãrii posturilor din organigrama Serviciului Public Poliþia Localã din cadrul Primãriei Municipiului Câmpia Turzii, vom putea veni în sprijinul acestora în vederea creºterii gradului de ordine ºi siguranþã la nivelul municipiului.
Vã mulþumim pentru înþelegere.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1117 -07 Aprilie 2013 - MIRELA RECE
Buna ziua,

Va rugam sa ne precizati pasii necesari a fi urmati pentru ca in statia de autobuz din str. Laminoristilor nr 78 sa se monteze un cos pentru colectarea gunoiului(gunoi pe care apoi cei responsabili sa il preia periodic).
De cel putin 6 luni, in lipsa cosului, mizeria se arunca zilnic pe jos sau in curtea casei din statie.

Cu multumiri anticipate,
Mirela

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a petiþiei dumneavoastrã on-line nr. 1117/2013, s-au efectuat verificãri la faþa locului de cãtre reprezentanþii Primãriei Câmpia Turzii.
În baza celor constatate s-a dispus amplasarea unui coº de gunoi stradal la adresa
menþionatã de dumneavoastrã.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1116 -07 Aprilie 2013 - Spaniol Leoparddo
Domnule primar, lucrez la statia 110 si este o adevarata aventura sa circulam (pe jos sau cu masina) din cauza drumului de la bariera blocuri si pana la bariera sarat, este plin de gropi si apa (cand ploua). In zona sunt si locuitori si angajati la fostul C.A.P. drumul este destul de circulat. Va rugam sa ne ajutati cu reabilitarea acestui drum.

Vizualizare raspuns:      
va informam ca reabilitarea acestui drum este cuprinsa in planurile noastre de intretinere si reparatii strazi pentru anul 2013, pana la faza de macadam (fundatie de piatra sparta).
Va multumim pentru intelegere.
Cu respect
Tipareste PDF

Pagina: 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 11 12 
Primaria
Sambata, 18 August 2018
vizitator: 54.196.73.22