Campia Turzii, Laminoristilor 2, cod 405100
Tel. +40 264 368 001 ; +40 264 368 002 ; fax +40 264 365467
primaria@campiaturzii.ro

Sesizari-reclamatii-propuneri

    
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 11 12 
 Nr.nreg.1114 -19 Martie 2013 - ion rodica vasilica
buna ziua.sant o fosta angajata mechel care am ramas de trei luni cau un copil de 9 ani si fara nici un venit ,am depus o droaie de cv la cluj campia si nici un raspuns doresc sa ma ajutati in gasirea unui loc de munca.cauza necazuliu meu este ca am lucrat in italia 3 luni si am pierdut somajul.nu avem deca somajul sotului 470 si alocatia copilului.astept raspuns. multumesc frumos.

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a sesizãrii dumneavoastrã on-line trimisã institutiei noastre ºi înregistratã cu numãrul de mai sus, vã facem urmãtoarele recomandãri:
- în privinþa gãsirii unui loc de muncã, vã sfãtuim sã vã adresaþi Agenþiei Locale de Ocupare a Forþelor de Muncã Câmp ia Turzii pentru înregistrarea ca persoanã aflatã în cãutarea unui loc de muncã. ALOFM Câmpia Turzii beneficiazã de programul Call Center în cadrul cãruia persoanele înregistrate vor fi sunate în cazul apariþiei unor locuri de muncã vacante. De asemenea ALOFM Câmpia Turzii are la sediu douã aparate Infotouch la care se pot consulta ofertele de locuri de muncã depuse de agenþii economici din tot judeþul în funcþie de meserie/profesie.
- pânã la gãsirea unui loc de muncã, vã sfãtuim sã vã adresaþi Serviciului Asistenþã Socialã din cadrul institutiei noastre, spre a fi informat în privinþa condiþiilor de obþinere a unor beneficii sociale ( ajutor social sau altele) ºi a actelor necesare care trebuie depuse în acest sens.
În cazul apariþiei unor locuri de muncã vacante în cadrul instituþiei, acestea vor fi afiºate la sediu, pe site-ul primãriei ºi vor fi publicate în presa localã pentru ca cetãþenii interesaþi sã poatã fi informaþi în aceastã privinþã.
Pentru alte informaþii, vã aºteptãm la sediul instituþiei noastre, Birou Relaþii Publice.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1113 -14 Martie 2013 - perju irina
Buna ziua,domnule primar va rog sa-mi spuneti, cat timp trebuie sa mai astept pentru a mi se da o locuinta sociala,deoarece am doi copii mici, din care unul cu handicap grav si locuim la mama mea intr-o garsoniera fara gaz 6 persoane. Va rog sa-mi dati un drept care i se cuvine copilului meu,sunt multe persoane care au beneficiat de locuinta neavand copii bolnavi , dar printre care eu nu m-am numarat, avand totusi prioritate cu copil cu handicap. Trebuie sa merg la judet sau la Buc.? Va multumes

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizãrii dumneavoastrã on-line 1113, înregistratã la noi sub numãrul 9179 din 19.03.2013, prin care solicitaþi informatii privind dosarul depus de dumneavoastra, vã comunicam urmatoarele:
In vederea intocmirii listei de prioritati pentru anul 2013, termenul de actualizare a dosarelor inregistrate la Primaria Campia Turzii, a fost data de 15.01.2013, ora 15.00; conform anuntului afiasat la Primaria Campia Turzii si pe site-ul institutiei.
Lista privind ordinea de prioritate in solutionarea cererilor de locuinta si repartizarea locuintelor sociale in municipiul Campia Turzii, pentru anul 2013, a fost aprobata prin HCL nr.25 din 21.03.2013.
Dosarul nr. 22829/2010, inregistrat pe numele Barsony Irina, respectiv numele dumneavoastra anterior casatoriei, figureaza in lista aprobata prin HCL nr.25/21.03.2013 cu 75 puncte.
Adresa inregistrata sub numarul 8559/13.03.2013, prin care ne comunicati in copie certificatul de casatorie si actul de identitate, a fost depus dupa termenul de actualizare al dosarelor si dupa finalizarea listei de prioritati de catre comisia sociala, motiv pentru care nu va regasiti in lista cu numele Perju.
In limita numarului locuintelor sociale disponibile, se vor emite repartitii in ordinea stabilita in lista de prioritati ramasa definitiva.
Totodata, mentionam ca actualizarea dosarului se pot face in orice perioada a anului si ori de cate ori intervin modificari privind situatia dumneavoastra, respectiv: familie, domiciliu, loc de munca, situatie medicala, etc, iar analizarea dosarelor si aprobarea listei de prioritati se face o singura data pe an.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1112 -06 Martie 2013 - Stan Ioan Jr.
Buna ziua. As dori o informatie daca se poate. Vreau sa imi deschid o asociatie non profit (de utilitate publica), nu am nici o proprietate pe numele meu, unde sa imi desfasor activitatea.
Cum pot obtine un teren sau un spatiu pentru a-mi putea infiinta asociatia? Care sunt conditiile?
Precizez ca sunt un tanar de 28 de ani.


 Nr.nreg.1111 -06 Martie 2013 - budian raluca
Stimate domnule primar va rog frumos spunetimi cum sa facem sa nu mai plecam din tara noastra pentru a putea sypravietui avem copii avem familii ce facem,taxe pretindeti sa platim pentru eliberare adeverinte ca santem apti de munca platim sa le pastrati la dosare ca locuri de munca nu ni se ofera nu vi se pare ca banii aceia pierduti pot fi painea copiilor nostri.va multumesc

Vizualizare raspuns:      
Am citit cu mare atenþie sesizarea d-voastrã din data de 06.03.2013 în care solicitaþi o soluþie privind plecãrile din þarã a persoanelor rãmase fãrã loc de muncã.
Vã asigurãm cã înþelegem situaþia în care vã aflaþi ºi cã tratãm cu cea mai mare responsabilitate aceastã problemã, depunem toate eforturile la nivel de instituþie, pentru a gãsi soluþii viabile pentru toþi cetãþenii municipiului Câmpia Turzii care se aflã într-o situaþie similarã cu a d-voastrã.
Cu privire la taxele plãtite pentru eliberarea adeverinþelor din care rezultã cã "sunteþi apþi de muncã", vã informãm cã instituþia noastrã nu elibereazã acest gen de adeverinte, aceste adeverinþe se elibereazã de cãtre medicul de familie. Primãria nu percepe taxe pentru acest tip de adeverinþe.
Pentru mai multe informaþii, vã aºteptãm la sediul instituþiei noastre, Birou Relaþii Publice.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1108 -04 Martie 2013 - CHICINAS MARIUS CRISTIAN
Buna ziua
Am vazut ca s-a trecut la "cosmetizarea" copacilor de pe strada Retezatului.Locatarii imobilului ar dori sa faceti asta si la un copac din spatele blocului care are crengile aproape pana in calea de acces de langa transformatorul de peste drum.
Am dori sa stim daca aceasta sesizare este suficienta sau trebuie si una depusa la primarie in scris.
Multumim si asteptam o rezolvare rapida.

Vizualizare raspuns:      
Cererea dvs. a fost transmisa spre solutionare catre SC Domeniul Public Campia Turzii. In data de 06.03.2013 se va efectua lucrarea.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1107 -03 Martie 2013 - CHICINAS MARIUS CRISTIAN
Buna ziua
Am vazut ca s-a trecut la "cosmetizarea" arborilor mari de pe strada noastra (Retezatului) si am avea rugamintea sa faceti acest lucru si la un copac din spatele blocului aflat aproape de postul de transformare ale carui crengi ajung aproape pana in calea de acces.
As dori sa stiu daca este suficienta aceasta sesizare sau trebuie una scrisa si semnata de locatari.
Cu stima Marius Chicinas.

Vizualizare raspuns:      
Cererea dvs. a fost transmisa spre solutionare catre SC Domeniul Public Campia Turzii. In data de 06.03.2013 se va efectua lucrarea.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1106 -02 Martie 2013 - Huiber Alexandru
Va invit la o plimbare de o ora prin oras, pe oricare strada si in orice directie. Nu cred ca are sa va placa praful si mizeria care este pe strazi si cum arata spatiile dintre blocuri destinate tomberoanelor.
Daca am dreptate rog dispuneti masuri.

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizãrii dumneavoastrã on-line, nr. 1106 / 2013, vã informãm cã activitatea de mãturat stradal, dupa sezonul rece a fost reluatã începând cu data de 14.02.2013.
În privinþa spaþiilor destinate punctelor de colectarea gunoiului menajer ºi nemenajer, se desfãºoarã activitatea de întreþinere conform programului aprobat prin "Contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de salubrizare din Municipiul Câmpia Turzii".
Cu respect,
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1105 -02 Martie 2013 - mandrutiu ana
domnule primar eu locuiesc la adresa aceesta dar parinti mei locuiesc in cartier sarit in zona strazi simion barnutiu va rog frumos sa rezolvolvati zona cu depozitare de gunoaie care sunt la capatul strazii deoarece au ajuns sa duca acolo si gunoaie menajere. Va multumesc.

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a petiþiei dumneavoastrã on-line nr. 1105/2013, s-au efectuat verificãri la faþa locului de cãtre reprezentanþii Primãriei Câmpia Turzii.
În baza celor constatate s-a dispus evacuarea de cãtre operatorul local de salubrizare a deºeurilor depozitate necorespunzãtor.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1104 -02 Martie 2013 - beian emil
Domnule primar,as dori sa faceti o plimbare pe strada baii sa vedeti craterele din asfalt,datorita lucrarilor ce s-au facut in toamna anului trecut de catre compania de apa. Astept un raspuns la cererea mea din partea dumneavoastra.Cu stima si respect

Vizualizare raspuns:      
Urmare a sesizarii dumneavoastra on-line 1140,inregistrata la noi sub numarul 7450 din 4.03.2013, va precizam ca pe str.Baii s-au refacut provizoriu pentru sezonul rece sapaturile Companiei de Apa cu balast, urmand ca la pornirea statiilor de asfalt sa se refaca la starea initiala.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1103 -26 Februarie 2013 - Dolha Daniela
Buna ziua! D-le primar, reiteram cele sesizate deja: malul Ariseului din cartierul Lut se transforma într-o RAMPA DE GUNOI. Altfel spus, într-un "focar de sobolani" si explozii de infectii (hepatita, tuberculoza), o data cu venirea primaverii. Exista nou-nascuti, pensionari, oameni de buna-credinta care sunt neputinciosi în fata situatiei. Instrumentele de gestionare a problemelor sunt în administratia domniei-vostre.Sunt "trei" luni de când "masina" de maturat strazile nu a intrat în cartier!

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a petiþiei dumneavoastrã on-line nr.1103/2013, s-au efectuat verificãri la faþa locului de cãtre reprezentanþii Primãriei Câmpia Turzii.
În baza celor constatate s-a dispus evacuarea de cãtre operatorul local de salubrizare a deºeurilor depozitate necorespunzãtor ºi efectuarea activitãþii de mãturat stradal, care a intervenit imediat.
De asemenea, precizãm cã Primãria Municipiului Câmpia Turzii organizeazã, în perioada 18 - 22 martie 2013, o acþiune de ecologizare a malurilor cursurilor de apã ce strãbat municipiul Câmpia Turzii, prin participarea voluntarilor, unde vã invitãm sã participaþi ºi dumneavoastrã.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1101 -24 Februarie 2013 - dusa ioan daniel
Domnule primar,
Nu stiu daca aveti obiceiul de a va plimba pe jos pe strazile municipiului,daca da veti constata mizeria de pe toate strazile cu exceptia intrarii in primarie.Ziua de miercuri cand este piata nu numai ca ne este blocata iesirea din curti de catre automobilele parcate ilegal pe strada Gheorghe Doja dar si strada George Cosbuc este ocupata tot ilegal de catre vanzatorii ambulanti.Cui trebuie sa ne adresam si pe cine sa denuntam?
Bine ca platim impozit corespunzator zonei 1.


 Nr.nreg.1099 -13 Februarie 2013 - ªerbãnescu Adrian
http://www.ziar15minute.net/2013/02/13/radu-hanga-demonstreaza-inca-odata-ca-curaj/

Bravo, domnule Hanga!
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1098 -07 Februarie 2013 - MARGINEAN CALIN
Buna ziua!
As vrea sa fac o sesizare la autoritatile locale.
Locuiesc pe strada Viitorului si vreau sa va aduc la cunostinta faptul ca, in toamna anului trecut(2012), s-au efectuat lucrari de schimbare a canalului stradal si inlocuirea conductei de apa. O strada care pana nu demult era foarte ingrijita si curata, azi a ajuns de nici nu indraznesti sa mai intri cu masina pe ea. Va rugam sa ne vizitati si azi strada, asa cum ati facut-o in campania electorala si sa luati masurile care se cuvin!

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare solicitarii dvs. on-line, va informam ca asa cum s–a raspuns locuitorilor de pe strada Viitorului si anul trecut, prin adresa nr.25341/11.10.2012, referitor la asfaltarea acestei strazi, va informam ca aceasta lucrare va fi programata a se executa in acest an.
Va multumim pentru intelegere.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1097 -07 Februarie 2013 - Jelade Ioan
Buna ziua.As dori sa aflu daca primaria permite amplasarea unei constructii tip container modular 20mp pe spatiu public in vederea desfasurarii unei afaceri, si daca da in ce conditii? Multumesc.

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii d-voastra va comunicam urmatoarele:
- conform legislatiei in vigoare atribuirea de terenuri apartinand domeniului public sau privat al municipiului se face numai prin licitatie publica;
- amplasarea, pe un astfel de teren, atribuit prin licitatie, a unei constructii tip container modular, este permisa (nu in zona centrala) numai dupa obtinerea in prealabil a unei Autorizatii de Construire.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1096 -05 Februarie 2013 - LUDUSAN RODICA ANCUTA
BUNA ZIUA , AS DORI SA VA OCUPATI MAI SERIOS DE PROBLEMA CAINILOR VAGABONZI CARE APAR TOT MAI MULTI SI CARE NE ATACA ATUNCI CAND IESIM DIN SCARA BLOCULUI SAU DINTR-UN MAGAZIN. DEJA SUNT UN REAL PERICOL SI NU MAI POT FI CONTROLATI .

Vizualizare raspuns:      
Referitor la sesizarea dumneavoastrã nr. 1096 din 05.02.2013 postatã pe site-ul cu privire la "problema câinilor vagabonzi care apar tot mai mulþi", vã informãm cã la ora actualã existã în derulare un protocol încheiat cu Centru de ecarisaj Turda pentru capturarea câinilor fãrã stãpân de pe domeniul public al municipiului.
Intrucât legislaþia în vigoare nu permite eutanasia câinilor fãrã stãpân decât a celor diagnosticaþi cu boli incurabile ºi a celor agresivi sau periculoºi, încadrati În aceastã categorie conform OUG nr. 55 /2002, iar câinii capturaþi de pe domeniul public nu sunt identificaþi ca aparþinând vreunei rase descrise În acest act administrativ ºi ca atare dupã 10-14 zile de cazare În adãpost, unde sunt deparazitaþi, vaccinaþi antirabic ºi sterilizaþi sunt repuºi inapoi În teritoriu.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1095 -04 Februarie 2013 - Crisan Claudiu Andrei
Buna ziua, as dorii sa aflu daca se poate amenaja aleea de lanaga bloc in vederea construirii unor locuri de parcare necesare datorita numarului mare de masini care staioneaza in zona respectiva.

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare solicitarii dvs. on-line, referitoare la amenajarea unor parcari pe aleea de linga blocul de la adresa mentionata de dvs., va informam ca aceasta problema va fi in atentia noastra si se va putea realiza in functie de fondurile disponibile in acest an pentru acest tip de activitati.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1094 -04 Februarie 2013 - Dolha Daniela
Buna ziua! În atentia autoritatilor locale. Va rugam sa sesizati Serviciul Public de Salubritate (SLCIAS) cu privire la actiunea de salubrizare a carosabilului si a trotuarelor în catierul Lut. Este foarte necesara, dupa cum se poate verifica. În masura posibilitatii, rugam suplimentarea cosurilor de gunoi stradal, mai ales în perimetrul dinspre gradinita spre blocul ANL, unde lipsesc complet. Înmultirea câinilor fara stapân constituie de asemenea o problema. Multumim!

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizãrii dumneavoastrã on-line, nr. 1094 din 04.02.2013, vã informãm cã activitatea de mãturat stradal, dupa sezonul rece a fost reluatã începând cu data de 14.02.2013.
În privinþa coºurilor de gunoi stradale, vom analiza sesizarea dumneavoastrã, având în vedere faptul cã anul trecut a fost suplimentat numãrul coºurilor de gunoi stradale.
Referitor la câinii fãrã stãpân, vã informãm cã la ora actualã existã în derulare un protocol încheiat cu Centru de ecarisaj Turda pentru capturarea câinilor fãrã stãpân de pe domeniul public al municipiului Câmpia Turzii, iar în perioada 04 – 07.03.2013 acþiunea de capturare a câinilor fãrã stãpân se va axa în mod special pe zona "CARTIER LUT".
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1093 -30 Ianuarie 2013 - Bucur Teodor-Stelian
doresc ajutor in gasirea unui loc de munca
am urmatoaree studi calificari: Sc. profesionala fermier agricol turda 3 ani , agent paza ordine si control atestat paza ,
fierar betonist
operator PC
lucrator commercial
TECNICIAN CONSTRUCTI liceu in curs in ultinul an.
doresc putin ajutor o informare o indrumare ori ce legat de un eventual loc de munca
multumesc pentru intelegere

Vizualizare raspuns:      
Ca urmare a solicitãrii dumneavoastrã de acordare îndrumãri ºi sprijin pentru gãsirea unui loc de muncã, vã sfãtuim sã parcurgeþi urmãtorii paºi:
-sã depuneþi o cerere însotiþã de un Curriculum vitae la registratura instituþiei noastre pentru a vã putea lua în evidenþã ca persoanã aflatã în cãutarea unui loc de muncã.
- din moment ce deþineþi un atestat de agent de pazã ºi ordine, vã sfãtuim sã urmãriþi scoaterea la concurs a posturilor vacante din cadrul Serviciului de Poliþie Localã aparþinând Primãriei Municipiului Câmpia Turzii.
În cazul apariþiei unor locuri de muncã vacante, acestea vor fi afiºate la sediul instituþiei, pe site-ul www.campiaturzii.ro ºi vor fi publicate în presa localã pentru ca cetãþenii interesaþi sã poatã fi informaþi în aceastã privinþã.
- pentru restul calificãrilor pe care le deþineti, vã sfãtuim sã vã adresaþi Agentiei Locale de Ocupare a Forþei de Muncã Câmpia Turzii pentru înregistrarea ca persoanã aflatã în cãutarea unui loc de muncã. ALOFM Câmpia Turzii beneficiazã de programul Call Center în cadrul cãruia persoanele înregistrate vor fi sunate în cazul apariþiei unor locuri de muncã vacante. De asemenea ALOFM Câmpia Turzii are la sediu douã aparate Infotouch la care se pot consulta ofertele de locuri de muncã depuse de agenþii economici din tot judeþul Cluj în funcþie de meserie/profesie.
Pentru orice alte informaþii vã stãm oricând la dispoziþie.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1092 -26 Ianuarie 2013 - TALOS FLORIN LIVIU
Vrem sa stim daca anul acesta veti recupera terenurile apartinand domeniul public sau privat al primariei imprejmuite si ocupate abuziv de anumiti cetateni de la blocuri (imprejmuiri din beton si metal fara autorizatie, gradini, garaje, cotete, si altele. Sunt locuri unde din cauza acestor imprejmuiri in caz de incendiu nu pot patrunde pompierii de exemplu. Faptul ca autoritatile inchid ochii la aceste abuzuri se paote traduce si abuz de functie sau neglijenta in serviciu. Legea e pentru toti.

Vizualizare raspuns:      
La nivelul municipiului Campia Turzii s-a luat in discutie posibilitatea prornovarii in Consiliul Local a unui proiect de hoatarare privind pretul de inchiriere a terenurilor apartinand municipiului Campia Turzii, respectiv a terenurilor dintre blocuri;
Odata cu reglementarea tarifelor speram ca vor fi. rezolvare si celelalte probleme sesizare de d-voastra.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1091 -18 Ianuarie 2013 - daniel gogu
Buna ziua
Se mai acorda terenuri de cunstructii case pt tineri pe Sarat?

Vizualizare raspuns:      
Urmare adresei dumneavoastra inregistrata la noi sub nr. de mai sus va facem cunoscut urmatoarele:
-Pentru a beneficia de atribuirea unui teren pentru construirea de catre tineri a unei locuinte trebuie sa aveti varsta cuprinsa intre 18 si 35 ani conform Legii 15/2003;
-Sa depuneti la Primarie o cerere in acest sens;
-Sa indepliniti criteriile de atribuire a terenurilor aprobate prin BCL 117/2008;
;La nivelul municipiului Campia Turzii se fac demersuri pentru identificarea de noi terenuri care sa poata fi atribuite in baza Legii 15/2003;
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1087 -14 Ianuarie 2013 - florea maria
Domnule primar, taxa pentru intrare la patinoar nu credeti ca este cam mare? Daca ai 2 copii, trebuie sa scoti zilnic din buzunar 10 lei, iar daca acestia sunt elevi de liceu, sunt considerati adulti, deci 20 lei. Orasul nostru este un oras cu oameni saraci, copiii nostri au foarte putine posibilitati de a-si petrece timpul liber. Va rog reduceti taxa, nu cred ca ar fi o povara pentru primarie. Macar atat sa facem pentru ei.

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizãrii dumneavoastrã on-line nr.l087 din 14 ianuarie 2013, înregistratã la Primãria Municipiului Câmpia Turzii, prin care solicitaþi reducerea taxei de intrare la patinoar, vã comunicãm cã solicitarea dumneavoastrã a fost luatã în evidenþã pentru soluþionare, stabilirea taxelor locale pentru anul viitor se va face þinându-se cont de propunerea dumneavoastrã care va fi analizatã de cãtre Comisia de specialitate a Consiliului Local - învãþãmânt, culturã, culte, sãnãtate, tineret, sport ºi turism, respectiv Serviciul cultural - Primaria Câmpia Turzii.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1086 -12 Ianuarie 2013 - Bucur Teodor-Stelian
LA MULTI ANI SI UN AN NOU SI FERICIT
AS VREA SA STIU DACA MAI ESTE VALABILA CEREREA MEA ASUPRA UNEI LOCUINTE TIP ANELE
ACEST DOSAR ESTE INREGISTRAT CU NR DE EVIDENTA 5493 DEPUS PE 25.02 2010 SI DACA AM ACEST DREPT ADICA LA O LOCUINTA TIP ANL
VA MULTUMESC ANTICIPAT SI ASTEPT RASPUNS

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizãrii dumneavoastrã on-line 1086, înregistratã la noi sub numãrul 1014 din 14.01.2013, prin care solicitaþi informatii privind dosarul depus de dvs, vã comunicam urmatoarele:
-dosarul depus de dvs. este in evidentele Primariei Campia Turzii
-de la data inregistrarii, respectiv 25.02.2010, pana la aceasta data dosarul nu a fost actualizat.
-In vederea intocmirii listei de prioritati pentru anul 2013, termenul de actualizare a dosarelor inregistrate la Primaria Campia Turzii, a fost data de 15.01.2013,ora 15.00; conform anuntului afiasat la Primaria Campia Turzii si pe site-ul institutiei.
Totodata, mentionam ca actualizarea dosarului se pot face in orice perioada a anului si ori de cate ori intervin modificari privind situatia dumneavoastra, respectiv: familie, domiciliu, loc de munca, situatie medicala, studii, etc.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1085 -07 Ianuarie 2013 - Lãcãtuº Nicuºor
Pentru început Asocoiaþia de Prorietari nr 48 situat pe strada Aviatorilor nr.8-10, vã spun un sincer La multi ani!
Asociatia are rugamintea de a ne sprijini cu 2 bãncute pentru pensionarii ºi pentru persoanele cu dizabilitãþi pe care îi avem.
Vã multumesc!

Vizualizare raspuns:      
Urmare sesizarii Dvs. online nr.1085/2013, va facem cunoscut ca la aceasta data nu dispunem de banci pentru asociatiile de proprietari/locatari.
Totodata va facem cunoscut faptul ca in masura in care bugetul va permite achizitionarea pentru viitor, va vom anunta.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1084 -07 Ianuarie 2013 - mocian simina
Buna ziua si La multi ani! Unde trebuie sa merg pentru a obtine informatii cu privire la initierea unui salon de dans in oras?
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1083 -05 Ianuarie 2013 - Talos Florin
Domnule primar, Vrem sa stim daca si cand primaria Campia Turzii isi va indeplini atributiile prevazute de Legea 260/2008, republicata in 2011, privind asigurarea obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren sau inundatiilor. Sunt cetateni care si-au indeplinit obligatia si care sunt considerati fraieri de alti cetateni care se considera "smecheri" ca pe ei oricum nu-i amendeaza nimeni. Acum ca s-au incheiat campaniile electorale e cazul sa se aplice legea.

Vizualizare raspuns:      
Conform prevederilor art. 17, alin. 2 din Legea nr. 260/2008 republicatã în 2011 "PAID va transmite lunar primarilor lista proprietarilor care nu au încheiat contracte de asigurare obligatorie a locuinþelor ºi valoarea primei obligatorii datorate de fiecare".
Având în vedere cã pânã în prezent PAID nu a transmis aceste liste, suntem în imposibilitatea de a îndeplini procedura de constatare ºi aplicare a sancþiunilor prevãzute de art. 30, alin. 2 din Legea nr. 260/2008.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1081 -02 Ianuarie 2013 - Stan Mihaela
As dori si eu o informatie de la serviciul Asistenta Sociala, daca se poate:
Sunt in anul I la Scoala Postliceala Sanitara Henri Coanda, Turda, specializarea Asistent Medical Generalist, forma de invatamant-ZI, (fara loc de munca, inscrisa in baza de date a AJOFM, ca persoana aflata in cautare de loc de munca din august 2012), si urmeaza sa nasc in septembrie 2013( atunci o sa trec in anul II), pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului, in acest caz?( OUG 111/2010). Multumesc.
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1080 -28 Decembrie 2012 - campean cornel
a-s putea fi de acord cu proiectul de hotarare pentru sanctionarea cetatenilor doar in cazul in care ar fi sanctionate prima data regiile si personalul din primarie care nu-si face datoria ca exemplu ar trebui sanctionati toti cei care raspund de dezapezire care nu prea a avut loc noroc cu caldura ca eram un oras blocat si multe alte nereguli poate va uitati putin in organigrama de la SLCIAS unde au fost angajati oameni care nu-si au locul acolo gen TITI care nu a fost prezent nici o zi la servici


 Nr.nreg.1079 -18 Decembrie 2012 - alexandru alexandru
vreau sa felicit domeniu public,eu stau in piatza mica si vad ca nu doar au dezapezit ci au si carat zapada din piatza!!!felicitari!!!
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1078 -12 Decembrie 2012 - nemes alexandru
Domnule Primar !
De ce va bateti joc de locuitorii acestui oras ? De ce nu a iesit pana astazi (12-12-2012) nici un utilaj la dezapezire ? Ati vazut cum arata drumurile din oras, inclusiv DN ? Daca ar invia Vasinca si ar vedea ce ati facut cu orasul, ar muri din nou.De ce luati banii cetatenilor daca nu sunteti in stare sa-i gospodariti ?
Daca mai aveti un pic de onoare dati-va demisia!
Tipareste PDF

 Nr.nreg.1075 -11 Decembrie 2012 - Posteuca Emil
Domnule pRRRRRRRRimar?!?! Dv. vedeti in ce situatie se afla strazile din municipiu? Oare aceasta nu este o Situatie de Urgenta pe care ar trebui sa o tratati ca atare conform legislatiei SU si a Codului rutier? Oare str. trebuiesc curatate numai pe centru si pe A. Vlaicu pana la colonie? Nu s-a mai intamplat asa ceva de zeci de ani. Ne faceti sa ne para rau ca v-am dat votul. Alteva auzisem despre calitatile si prestigiul dv.
Cu stima un platitor de taxe la zi, fost ing. sef la Domeniul Public
Tipareste PDF

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 11 12 
Primaria
Sambata, 18 August 2018
vizitator: 54.196.73.22